Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Günahı göz işler de belasını gönül çeker.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 35323" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Aynen..biraz farkli yasadim ama gordum bu sooz cook Hakli idi...</span></p><p><span style="color: black">Gecen kurban bayramindaydik.. Tabii annemi de kurban bayramina yakin kaybetmistim ya.. </span></p><p><span style="color: black">her Kurban bayraminda oldugu gibi bu bayram da yine gergindim..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">oysa evimde etrafimda Allah-in emanetleri cocuklar vardi biraz daha anlayisli olmaliydim nede olsa bayramdi...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">ama yapamiyordum.. neyse Bayram namazi ve bayram sabahi kutlama ve toplu bayram yemegimiz olur o kiralan buyuk bir merkez alanina gittik...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Bir bas agrisi migrenden de kotu..!gozumu acamiyorum yanimda ilac da yoktu...</span></p><p><span style="color: black">gozlerimi kapatmis agridan yuzumu eksitirken..yanimdaki nenemi bile fark edemedim.. </span></p><p><span style="color: black">Bu yasli cook sevilen 80 yasinda halen camide gonullu hizmet veren ailesini cook seneler once </span></p><p><span style="color: black">kaybeden yanliz nenem basimin agridigini gorunce ..basimi ovmaya ve bir seyler okumaya basladi..</span></p><p><span style="color: black">istigfar cekiyordu.. Tovbe tovbe Estagfirullah..bu ne yapiyor!!</span></p><p><span style="color: black">Sifa ayetleri varken niye tovbeye geliyordu..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">sinirlendim.. nenem bunlar sifa ayetti mi ki okuyorsun diye biraz sesim yuksek cikmisti...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">O da tebessum ederek.. degil Kizim..!daha sifa ayetlerine gelmedik.</span></p><p><span style="color: black">Bazen gunah..hata ve yanlislarimiz ruhumuzu daraldiginda boyle bedenimizi de sanci. agri yapabiliyor..</span></p><p><span style="color: black">o yuzden once arinmak biraz rahatlamani istemistim..</span></p><p><span style="color: black">diyerek devam etti.. </span></p><p><span style="color: black">dua ustune dua..ya gecmezki diye dusunuyordum agri kesici lazim </span></p><p><span style="color: black">su basbelasi agrima diye sinirlenirken O ne bas agrim..gecmisti...</span></p><p><span style="color: black">ve elhamdullilah.. bayram namazimizi kildik.. yemek yedik vs.. ve gordum ki nenem hic kimsesi olmadigi halde herkese sevgi ile muhabet ile tebessum edipp guluyor cocuklara hediyeler dagitiyordu.. </span></p><p> </p><p><span style="color: black">mutluydu.. huzurluydu..</span></p><p><span style="color: black">cunku Rabbinin RIZA si onu ayakta tutuyordu..</span></p><p><span style="color: black">Selametle kardesim...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 35323, member: 1049"] [COLOR=black]Aynen..biraz farkli yasadim ama gordum bu sooz cook Hakli idi...[/COLOR] [COLOR=black]Gecen kurban bayramindaydik.. Tabii annemi de kurban bayramina yakin kaybetmistim ya.. her Kurban bayraminda oldugu gibi bu bayram da yine gergindim.. [/COLOR] [COLOR=black]oysa evimde etrafimda Allah-in emanetleri cocuklar vardi biraz daha anlayisli olmaliydim nede olsa bayramdi... [/COLOR] [COLOR=black]ama yapamiyordum.. neyse Bayram namazi ve bayram sabahi kutlama ve toplu bayram yemegimiz olur o kiralan buyuk bir merkez alanina gittik... Bir bas agrisi migrenden de kotu..!gozumu acamiyorum yanimda ilac da yoktu... gozlerimi kapatmis agridan yuzumu eksitirken..yanimdaki nenemi bile fark edemedim.. Bu yasli cook sevilen 80 yasinda halen camide gonullu hizmet veren ailesini cook seneler once kaybeden yanliz nenem basimin agridigini gorunce ..basimi ovmaya ve bir seyler okumaya basladi.. istigfar cekiyordu.. Tovbe tovbe Estagfirullah..bu ne yapiyor!! Sifa ayetleri varken niye tovbeye geliyordu.. [/COLOR] [COLOR=black]sinirlendim.. nenem bunlar sifa ayetti mi ki okuyorsun diye biraz sesim yuksek cikmisti... O da tebessum ederek.. degil Kizim..!daha sifa ayetlerine gelmedik. Bazen gunah..hata ve yanlislarimiz ruhumuzu daraldiginda boyle bedenimizi de sanci. agri yapabiliyor.. o yuzden once arinmak biraz rahatlamani istemistim.. diyerek devam etti.. [/COLOR] [COLOR=black]dua ustune dua..ya gecmezki diye dusunuyordum agri kesici lazim su basbelasi agrima diye sinirlenirken O ne bas agrim..gecmisti... ve elhamdullilah.. bayram namazimizi kildik.. yemek yedik vs.. ve gordum ki nenem hic kimsesi olmadigi halde herkese sevgi ile muhabet ile tebessum edipp guluyor cocuklara hediyeler dagitiyordu.. [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]mutluydu.. huzurluydu.. cunku Rabbinin RIZA si onu ayakta tutuyordu.. Selametle kardesim... [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Günahı göz işler de belasını gönül çeker.
Alt