Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gunumuz de Tasavvuf
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 41422" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ulkemizde tasavvuf gereken önemi göremiyor kanaatimce...Allahu alem.. </span></p><p><span style="color: black">her kes sadece icinde bulundugu mekan bilir misali... </span></p><p><span style="color: black">bunun bir çok nedeni olabilir... belki de modern populer kültüre kapılanlar olabilir...</span></p><p><span style="color: black">isin gulunc tarafi da ne biliyormusunuz?</span></p><p><span style="color: black">Amerika da ,Kuzey amerika da Tassavuf o kadar cook bilinir sevilir ve ilgi goruyor... ki..</span></p><p><span style="color: black">universitelerde Tassavuf basli basina bir Sinif vardir.. ve O sinifa Yazilmak istedigimde </span></p><p><span style="color: black">bekleme listesi oldugunu ve beklemeye aldilar beni iste iki Senedir halen bekliyorum...</span></p><p><span style="color: black">Furkan kardesim dediginiz gibi..Biz kendimiz kendi kültürümüze sahip çıkamıyoruz..</span></p><p><span style="color: black">bilmiyoruz, araştırmıyoruz hani Semazen O sahislarin nasil oluyor da baslari donmuyor diye burada cook </span></p><p><span style="color: black">buyuk bir arastirma yapildi.. ve O arastirma sonucu burada Tip bunun dogruluguna imzasini atti..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 41422, member: 1049"] [COLOR=black]Ulkemizde tasavvuf gereken önemi göremiyor kanaatimce...Allahu alem.. her kes sadece icinde bulundugu mekan bilir misali... bunun bir çok nedeni olabilir... belki de modern populer kültüre kapılanlar olabilir... isin gulunc tarafi da ne biliyormusunuz? Amerika da ,Kuzey amerika da Tassavuf o kadar cook bilinir sevilir ve ilgi goruyor... ki.. universitelerde Tassavuf basli basina bir Sinif vardir.. ve O sinifa Yazilmak istedigimde bekleme listesi oldugunu ve beklemeye aldilar beni iste iki Senedir halen bekliyorum... Furkan kardesim dediginiz gibi..Biz kendimiz kendi kültürümüze sahip çıkamıyoruz.. bilmiyoruz, araştırmıyoruz hani Semazen O sahislarin nasil oluyor da baslari donmuyor diye burada cook buyuk bir arastirma yapildi.. ve O arastirma sonucu burada Tip bunun dogruluguna imzasini atti..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gunumuz de Tasavvuf
Alt