Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbet Diyarindan SILA ya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 41920" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Gurbet diyarinda Bir kış aksami..ve Ben yine is yerimde nobetciyim.. haftanin 3 gecesi oldugu gibi..</span></p><p><span style="color: black">Tasavvuf radyosu olan Fm Akra da zikir dinliyor ve disariyi seyrediyorum..</span></p><p><span style="color: black">Gokyuzunden piril piril yumsacik kar taneleri yagiyor..Subhanallah...</span></p><p><span style="color: black">Her biri minyatür birer yıldız tanesi, birer şaheser. Hangi ressam, hangi sanatçı bu kadar mükemmel</span></p><p><span style="color: black">şekilde tanecikler dizayn edebilir?</span></p><p><span style="color: black">Havada bir huzur sukunet var bu gece sanki Sema,arz bile Sevgili Peygamberimizi </span></p><p><span style="color: black">Alemlerin efendisini karsilamak icin hazirlaniyor..bu gece</span></p><p><span style="color: black">Üşüdüm bir kış ayazında. Sen'i sordum karşılaştığım bütün varlıklara. </span></p><p><span style="color: black">Ben Sen'i ararken, adını dahi duymamışlara rastladım bu pencerede.</span></p><p><span style="color: black">Ağlamak kar eder mi bilmem: Ağladım işte Sensizlikte! </span></p><p><span style="color: black">Ağladım üşümüşlüğün yetim zemheresinde...</span></p><p><span style="color: black">Ey Nebi! Sana bakanların penceresinden ayırma bizi.</span></p><p><span style="color: black">Allah'umme salli ala seyidina Muhammed in ve ala a'li Muhammed..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><!-- google_ad_section_end --><!-- haber bitiş --></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 41920, member: 1049"] [COLOR=black]Gurbet diyarinda Bir kış aksami..ve Ben yine is yerimde nobetciyim.. haftanin 3 gecesi oldugu gibi.. Tasavvuf radyosu olan Fm Akra da zikir dinliyor ve disariyi seyrediyorum.. Gokyuzunden piril piril yumsacik kar taneleri yagiyor..Subhanallah... Her biri minyatür birer yıldız tanesi, birer şaheser. Hangi ressam, hangi sanatçı bu kadar mükemmel şekilde tanecikler dizayn edebilir? Havada bir huzur sukunet var bu gece sanki Sema,arz bile Sevgili Peygamberimizi Alemlerin efendisini karsilamak icin hazirlaniyor..bu gece Üşüdüm bir kış ayazında. Sen'i sordum karşılaştığım bütün varlıklara. Ben Sen'i ararken, adını dahi duymamışlara rastladım bu pencerede. Ağlamak kar eder mi bilmem: Ağladım işte Sensizlikte! Ağladım üşümüşlüğün yetim zemheresinde... Ey Nebi! Sana bakanların penceresinden ayırma bizi. Allah'umme salli ala seyidina Muhammed in ve ala a'li Muhammed.. <!-- google_ad_section_end --><!-- haber bitiş --> [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbet Diyarindan SILA ya
Alt