• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Güzel yüzlü çocuk

Batmayan Güneş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm, Hayatımla ilgili bir karar verme aşamasındayım.Size anlatacağım rüyanın belki bu konuyla ilgili uyarı olabileceği düşüncesindeyim.Sizden bu rüyayı yorumlamanızı rica ediyorum.Şimdiden teşekkür ediyorum.
Ben bir kız arkadaşımla, güzel bir görev aldığımız yurda doğru yürüyoruz.Önümüzde 10 yaşlarında güzel bir erkek çocuğu var.Yürüyoruz.Çocuk bana hoşnut olmayacağım sözler söylüyor.Ama ben hiçbirini önemsemiyorum çünkü çocuk o kadar güzelki.bembeyaz ve sevimli biryüzü var.Çocuğa onu öpmek istediğimi söylüyorum.Çocuk gülerek öpebilirsin diyor.Önce uzattığı yanağında-boynuna giden tarafta-yara var.Öpemiyorum ve diğer yanağını çevirir misin diyorum.Bu yanağı normal. öpüyorum ve sımsıkı sarılıyorum.Kardeşime sarılır gibi.Çocuk çok mutlu oluyor.evine girene kadar beni gözlüyor ve hep gülüyor.Başka bir gün yuvarlak bir masada arkadaşlarımla yemek yiyoruz küçük bir restaurantta.Yine O çocuk geliyor.Beni tanımıyormuş gibi yapıyor ama yan gözüyle beni izliyor ve arkadaşlarıma şarkı söylüyor.Rüyamın devamını hatırlamıyorum ya da devamı var mı bilmiyorum ama çocuk herkesi etkileyebilir güzellikteydi.tek Yanağındaki kırmızı yara neye işaret öğrenmek istiyorum.Allah'ın takdir ettiği kadarıyla bana yardım edebilir misiniz?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Bu hayirli konuda acele etmeyin..
Onu biraz daha taniyin etrafinizda istisare edin..Seklinde yorumlanir..
insanların dış güzeliğine aldanmayın gönül güzeliğine önem verin.

Allah cc.sizin cisimlerinize bakmaz." Cisimden maksat insanın cismi, vücudu demektir. "Sizin vücutlarınıza, yâni boyunuza posunuza, adeleli oluşunuza veya güzel oluşunuza, selvi boylu oluşunuza bakmaz; (velâ suveriküm) dış görünüşünüze, yüzünüze, görünümünüze bakmaz..."

Kardesim HAKKINIZDA HAYIRLISI icin cokca Dua edin...
Allah yar ve yardimciniz olsun ..ins. dogru karari vereceginize inaniyorum..
Rabbim size dunya ve Ahirette Sizi saadete goturecek HAYIRLI bir es nasip etmesi icin Dua edecegim...

evlilik,hayatı birlikte paylaşma,güçlükleri birlikte göğüsleme ve mutluluğuda birlikte yaşama anlayışıdır.
Evlilik,insan hayatını derinden etkileyen bir ınkılaptır.
Evlilikte iki cins birbirlerini tamamlamaktadır.
İki ayrı dünya bir tek dünya olur.Evlilik ,çok yönlü anlaşma,muhabbet ve dayanışmayı gerektirir.
böyle zamnlarda insanın fizyolojisinden önce psikolojisi dikkate alınmalıdır.

Eş seçmek hayatın en zor,en önemli ve en dikkatli bir görevidir.eş seçmeye çok yönlü bir araştırmadan sonra karar verilmelidir.
ani kararlar ani ayrılıklar getirir.insanın ihtiyacını en fazla tatmin eden kalbine karşılık bir kalbin bulunmasıdır.
evlilik hayatının en önemli dayanağı,dış güzellikten önce iç güzelliktir.Ailede huzur,yüz güzelliğiyle değil,iç güzelliğiyle oluşur.

İç güzellik;davranışlara,güzel sözlere ve nezakete yansır.Şefkat,merhamet,saygı ve sevgiyi oluşturur.

Üst Alt