• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

hacca gitmek

zozanözer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamu Aleküm ablam rüyasında babamın ona 36 milyar verdigini ve annemle ablamı hacca gönderiyordu. ablam beni ve benden büyük ablamı kendileriyle götürüyordu ama çiğdem ablam pantolan ile geliyordu bense etek ile geliyordum ama bizi hacca kendisiyle götüren ablamın tek üstünde hac kıyafetleri vardı otobüsteydik bir sürü hacca gide insanlar otobüsdeydi hareket ediyordu otobüs annem kızıyordu ben etek giymişim ablam pantolon giymiş diye ablama kızıyordu sonra Mekkeye kadar gittiğimizi görmüş ablam ama Kabeyi görmemiş uyanmış.
selam ve dua ile
şimdiden Allah razı olsun ....

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hosgeldiniz kardesim..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim zaten bu tip guzel ruyalar Hayirlara Yorumlanir ve boyle bir niyettiniz var ise de insallah bir gun Hacca gideceginize Maddi manevi
bir yukselmeye isarettir Allahu Alem..Hacı olduğunu görende hiç beklemediği bir yerden kısmeti var demektir.

Hac ibadeti İslâm’ın beş şartından biridir.
Bu sebeple rüyada şer’î ölçüler içinde haccettiğini Kabe’yi tavaf eylediğini ve hac farizasını yerine getirdiğini görmek dinde güzellik ve istikamete
büyük sevaba korkudan emin olmaya borçtan kurtulmağa ve Müslümanlara verilecek emanetlere delâlet eder.

Talebe olan bir kimsenin rüyada haccettiğini görmesi muradının hâsıl olacağına işarettir.
Bekârın haccettiğini görmesi evlenmek ile tâbir olunur.
İşinden çıkarılan bir kimse rüyada hac zamanında hacca gitmek için yola çıktığını görse bu rüya onun tekrar işine döneceğine delâlet eder.
Rüyada haccettiğini görmek hasta için şifaya borçlu için borçtan halâs olmaya talebe için murada ermeye delâlet eder.

Sapık bir adamın hac rüyası görmesi hidayete ereceğine ve Rabbi’nin onu mağfiretine mazhar buyuracağına işarettir.
Rüyada yaya olarak hacca gittiğini görmek keffâret verece bir yemine delâlet eder.Bazen da bu rüya rızık ve ganimet olarak tâbir edilir.

gercekten yurekten bir gun siz ve ablaniz HACCA gitmek istiyorsaniz aradaki engelleri kaldirmaniz gerekli..
babanizin da bir Hayra vesile olacagina isarettir.
Selamet ile Hayra Kalin kardesim..
Allah cc. Sizin ve Ailenizin Yar ve Yardimcisi olsun..

Üst Alt