• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Hacet namazı ve mürşidi bulmak

serkan029

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm.
Allah yaptıklarınız ve öğrettikleriniz için sizden razı olur inşallah. Benin anlatacağım 5 vakit namazımı aksatmadan kılıyorum. Allah kabul eder inşallah. Her akşam kuranı kerimimi okuyorum. Yatmadan önce de hacet namazımı kılıyorum. Duamı yapıp yatıyorum. Uzun zamandır düşündüğüm mürşidimi bulma konusunda cesaretimi toplayıp eksiklerimi düzelttikten sonra hacet namazımı kılıp mürşidimi bulma şeklinde duamı yapıp yattım. Fakat ilk gece karışık anlam veremediğim değişik şeyler gördüm, tam da hatırlıyamıyorum. ikinci gece yattığımda gene değişik anlamsız karışık şeyler gördüm. Tam ayılamadan rüyalandıgım gibi birnşeyler hissettim, kendime geldiğim de evet rüyalandıgımı anladım. Mürşidini görmek için hacet namazı kılıp duasını yapan birinin sabah bu şekilde uyanması beni üzüyor. Sorumun ve başıma gelenlerin cevabını yada yorumunu yapabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum sağolun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Allah'ın rahmeti bereketi mağfireti affı üzerimize olsun Allah cc. cümlemizden razı olsun inşallah dua ile kardeşim.

Küp ne ile dolu ise dışına da onu sızdırır...
Herşeyden Önce ;İrade ve takva sahibi olabilmek için kendi Nefsinizi yönetmeyi ,kontrol altına almayi öğrenmelisiniz.

serkan029

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz

cratec

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam kardeşim. Ben de bir zamanlar mürşid istemiştim. Gerçi istihareye hiç yatmadım ama aradığımı buldum. Bu devirde illa ki mürşid insan olsun istiyoruz ancak bu (bence) bu devir için çok zor. Çünkü günahların her tarafı sardığı bir devirde evliya da olsa zor dayanır belki de dayanamaz. Tabi bunlar kendi fikirlerim.

Onun dışında Risale-i Nur'u tavsiye ederim. Zira içinde öyle bilgiler var ki eşi benzeri görülmemiş. Ben ve benim gibi kim Risale-i Nur'u okumaya başlamışsa hayatında inanılmaz değişiklikler olmuş. Üstad Bediüzzaman Said Nursi ile aynı hapiste kalan 2 3 kişiyi gözünü kırpmadan öldüren adamlar Risale-i Nur'u okumaya başlayınca daha tahta kurusu bile öldüremez olmuş. Ben de inanılmaz değiştim ki kendim bile şaşırdım. Birkaç haftada tahkiki insanı imanı kazandırıyor Allah'ın izniyle. Ancak dediğim gibi sadece bir tavsiye. İstersen yardımcı olabilirim.

Üst Alt