hamileyim ama kiz olacak diye aldirsam mi diye kararsizim.

menzilsevdasi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleykum gönül dostlarim, ben cok dertliyim aslinda dert sayilir mi bilmiyorum, ben suan 4 aylik hamileyim, 3 kizim var ve 4.hic aklimda degilken cok büyük süpriz oldu bana ve dr bana 11.haftalik hamileligimde 80%erkek evladim olabilir dedi. Esim cok erkek evladi istiyordu, evladin ayrimi mi olur demeyin gönül bu, insan icin kizlari varsa erkek, erkek evladi olanlar kiz evladi ister muhakkak tahmin ederim. Her gönülde bir aslan yatar dimi. Benim derdim kiz, erkek degil benim derdim esim, cok erkek evladi istedi 3 kere kiz verdim beni sucladi. Simdi dr.bana kiz olabilir dedi 4.kizim olabilirmis daha önce 80%erkek demisti esim aldiralim dedi ama bu mümkün degil.:( Ne yapacam cok mutsuzluklar yasadim. Bana bir mucize lazim, bana dua verebilecek biri var mi, benim icin dua edecek var mi?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim sizin ki dert degil ikram..nimet lutuf tur..
hic evladi olmiyanlar Sizi duymasinlar...
evet Ben de 2. kizim dogdugunda erkek olmadigi icin uzulmustum..! Affet Beni allahim!!Ben ne kadar da nankor ve cahilmissim!!
Rabbim 2. bebegimi de KIZ verdigi icin bugun milyon kere sukr etsem azdir!! Rabbimin her isinde bir degil bin Hikmet varmis..
su an Bu KIZIM en iyi arkadasim, gonul dostium, annem, babam herseyim Hamd olsun Tesseturlu, ibadet Ehli ve TIP Fakultesinde
3. Sinifta okuyor kalp hastasiyim diye Anne sevgisi ile Doktor olmaya karar verdi.. erkek olsaydi 21 yasinda cook tan bana sirtini cevirmis olacakti..
evet Siz de haklisiniz Su An siz bunlari anliyamazsiniz.. ama dedim ya Allah ne verirse HAYIRLI EVLAD olanini versin..
Allah a isyan etmek bizim harcimiz..degil!!
evet gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister istemesine de verse Mabud ne yapsin Mahmut?

tmm o zaman Kiz oldugunda topraga gomun!! veya kürtaj yapin..aldirin kardesim..ALDIRIN..EVLAD KATILI OLUN!!!
evlad Katili olun da oyle yarin Allah-in huzuruna cikin!!

kürtajın nasil yapildigini biliyormusunuz..Hastahanede calistigim icin bir gun sahit oldugumda aylarca kendime gelememistim...
bebegin parciliyarak..canli canli kesiyorlardi...bu bir Vahşettir!

Yahu kürtaj bir insan adayının anasının rahminde huzur içinde “hayat” adı verilen o kutsal yolculuğa çıkmak için Allah cc. tarafindan
Can verilen bir mahlukun bir masum aciz korumasiz insanin uyku halinde
öldürülmesiyle eş değerde bir vahşettir...Kürtaj cinayettir ve haramdır ..

Erkek olsaydi yasamaya HAKKI vardi KIZ diye aldiralim diyorsunuz O CAN-i Siz mi yarattiniz ki son verme HAKKINI kendinizde buluyorsunuz?

"bana bi mucize lazim bana dua verebilecek biri varmi "
kardesim siz 4 aylik hamile iseniz bebegin cinsiyetti bellirlenmistir..
sadece Size verilen Hediyeyi en guzel sekilde kabulenin ve Allah a sukr edin ki engelli ve Hayirsiz bir evlad olmasin..gerisi hep teferuat..

bakin sizin ile anlasalim KIZ olursa adini Rabia koyun erkek olursa Muhamed bu isimleri neden sectigimin hikmettini de
Dogumdan Sonra size bir SIRR ile yazayim olur mu?

"Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediği şeyi yaratır. Dilediğine kız (çocuk) ve dilediğine erkek (çocuk) bağışlar."
42 / ŞÛRÂ - 49

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
selamün aleykum gònùl dostlarim ben cok dertliyim aslinda dert sayilirmi bilmiyorum,ben suan 4aylik hamileyim 3kizim var,ve 4.hic aklimda degilken cok büyük süpriz oldu bana ve dr bana 11.haftalik hamileligimde 80%erkek evladim olabilir dedi.esim cok erkek evladi istiyordu evladin ayrimimi olur demeyin gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister muakkak tahmin ederim.her gönülde bir aslan yatar dimi.benim derdim kiz erkek degil benim derdim esim cok erkek evladi istedi 3kere kiz verdim beni sucladi.simdi dr.bana kiz olabilir dedi 4.kizim olabilirmis daha önce 80%erkek demisti esim aldiralim dedi.ama bu mümkün degil:(ne yapacam cok mutsuzluklar yasadim.bana bi mucize lazim bana dua verebilecek biri varmi benim icin dua edecek varmi?
aleyküm selam.
gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister,
yani birnevi nankörlük yaparlar değilmi dfrt..
Bak güzel kardeşim sen dördüncüde kız olacakmış diye hayıflanıyorsun eozaman allah bana 5 tane kız verdi diye ben kendimi denize atayım bari.
maddi durumunuzun da iyi olduğunu düşünüyorum çünkü maddiyattan bahsetmemişsiniz.
Dua edin sen veya eşin benim evladlarımdan biri değilsiniz yoksa sizleri evladlıktan men ederdim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
36haftalikbebek.jpg

"3kere kiz verdim beni sucladi."

Ya Sen ne imissin be abla..sırıtık.:,
Sen 3 kere kiz vermissin!bari bu sefer erkek verseydiniz..dfrt..

Bir çocuk annesinin karnında aşama aşama Allah tarafından yaratılıyor. Tek bir küçücük kemik unutulmuyor, tek bir diş çukuru unutulmuyor,
tek bir sinirin yerine bağlanması unutulmuyor..mukemmel bir sekilde mucize olarak yaratılıyor.
Onu siz YARATMADINIZ ki ALDIRMAYA HAKKINIZ olsun...
hy..

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Başka sebep olmasa da, İslam terbiyesi ile yetiştirememek korkusu özür olur. Yani İslam terbiyesi verememek niyetiyle dört aydan önce çocuk aldırmak caiz olur. diye bliyorum tabi hocalarımız daha açık konuşacaktır.Lakin diğer düşünceler büyük günahtır.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hakan kardesim ben bu konun arastirilmasi taraftariyim..
rah.annem Cok Saliha bir insandi..hayattim da Helal, Haram konusuna ondan cok dikkat eden korkan bir insan gormedim..
daha Balkanlarda iken koyde ,ineklerini otlatmaya gotururken baskalarinin tarlasindan bir yaprak bir cimen almasinlar diye agizlarini baglarmis...o derece ...

zaman ahir zaman Sene 1969 annem benim ile gebe 1 ocak 1970 de dogacagim.. O zamanin gercek alimlerinden birine gidip aynen bunlari soylemis;
Gebeyim cocugumu İslam ahlak terbiyesiyle..yetiştirememekten korkuyorum...aldirsam olur mu diye..
O mubarek insan tebessum etmis Peki bunu cocuk yapmadan oncede biliyormu idin ?
yoksa hamile kaldiktan sonra biraz korku, biraz fakirlik, biraz nefsine KILIF uydurarak mi ogrendin?
peki bu dogacak cocugu sen mi yarattin? ki sen hidayet verip islam iman uzremi yetisecek diye sen mi karar veriyorsun...hy..
Sen bir anne olarak cocuguna 6 yasinda Kur`ani..7 yasinda namazi ogret.. Dini egitimi almasi icin elinden geleni yap ve kalbine iman tohumlari at..
artik Rabbim o tohumlari yesertir yesertmez O da O cc. Takdiri ilahidir...
ama Sen 8,9. cocugu istemiyorsun diye nefsin ile Dini alet etme bari..
bu senin ile Allah cc. arasinda kendi vicdanin ile ic hesaplasmandir.. diyerek nasihat etmistir..

Kissadan hisse.. malesef islami hep kendi nefsimize gore KILIF bicmekteyiz..
dini o kadar ince, hassas dusunenlerden keske olabilseydik.. ama degiliz...kendi kendimizi kandirmiyalim...

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
iyi geceler 10 haftadan sonra bebek aldırılmıyor diye biliyorum yani tıbben de yasak 4 aylık bir bebek 16 haftalık oluyor benim çocuğumun 13 haftalıkken ultrason videosu var resmen hareket ediyor ve hemen her şeyi oluşmuş gibi

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Hakan kardesim ben bu konun arastirilmasi taraftariyim..
rah.annem Cok Saliha bir insandi.. Helal, Haram konusuna ondan cok dikkat eden korkan bir insan gormedim..
daha Balkanlarda iken koyde ,ineklerini otlatmaya gotururken baskalarinin tarlasindan bir yaprak bir cimen almasinlar diye agizlarini baglarmis...o derece ...

zaman ahir zaman Sene 1969 annem benim ile gebe 1 ocak 1970 de dogacagim.. O zamanin gercek alimlerinden birine gidip aynen bunlari soylemis;
Gebeyim cocugumu İslam ahlak terbiyesiyle..yetiştirememekten korkuyorum...aldirsam olur mu diye..
O mubarek insan tebessum etmis Peki bunu cocuk yapmadan oncede biliyormu idin ?
yoksa hamile kaldiktan sonra biraz korku, biraz fakirlik, biraz nefsine KILIF uydurarak mi ogrendin?dfgtn
peki bu dogacak cocugu sen mi yarattin? ki sen hidayet verip islam iman uzremi yetisecek diye sen mi karar veriyorsun...hy..
Sen bir anne olarak cocuguna 6 yasinda Kur`ani..7 yasinda namazi ogret.. Dini egitimi almasi icin elinden geleni yap ve kalbine iman tohumlari at..
artik Rabbim o tohumlari yesertir yesertmez O da O cc. Takdiri ilahidir...
ama Sen 8,9. cocugu istemiyorsun diye nefsin ile Dini alet etme bari..
bu senin ile Allah cc. arasinda kendi vicdanin ile ic hesaplasmandir.. diyerek nasihat etmistir..

Kissadan hisse.. malesef islami hep kendi nefsimize gore KILIF bicmekteyiz..
dini o kadar ince, hassas dusunenlerden keske olabilseydik.. ama degiliz...kendi kendimizi kandirmiyalim...
Tabi hocam haklısınız.Ben sadece konuyu okuyunca halk arasında bilinen birşeyi söylemek istedim.

Ben tamamiyle karşıyım.Bence büyük bir günah her türlüsü.

Hele ki bazı memleketlerde çoçuk yeniliyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
iyi geceler 10 haftadan sonra bebek aldırılmıyor diye biliyorum yani tıbben de yasak 4 aylık bir bebek 16 haftalık oluyor benim çocuğumun 13 haftalıkken ultrason videosu var resmen hareket ediyor ve hemen her şeyi oluşmuş gibi

ödsa kardesim haklisiniz bir arkadasim var 13 aylik cocugu var ve 3 aylik hamile.. nefsinin bahaneleri...
iste bu 2. cocuk gelirse 1. cocugumun rizkini yermis te.. 1. bebege adil ve durust olmazmis vs.. vs...
12 haftalik iken Ultrasyonda da KIZ oldugu gorulunce 2.KIZ aboww ya bunu aldirsam mi diye sordugunda Musliman Doktor arkadasim dediki;
Tabiki Bayan...madem ki cocugunuza karsi adil ve durust olmak istiyorsaniz yarin o evdeki 13 aylik KIZINIZI getirin de zehirleyip yok edelim..
boylece bu 2. daha cok imkan saglanir...
YaHu hic kimse kimsenin RIZKINI yiyemez..
Rabbim bizim gibi adaletsiz ve ac gozlu mu saniyorsun hasa deyip ne cok kizmisti...

ödsa

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Ne güzel anlatmış :) benim kız kardeşim yok hep eksikliğini yaşadım, erkek kardeşlerim de çok iyiler ama ne kadar kız kardeş o kadar dost sırdaş diye düşünüyorum. Şimdi Allah bana bir kız evlat verdi hep ona küçük arkadaşım olarak bakıyorum, peygamberimizin de dört kızı varmış ne mutlu. :) Kız çocuk evde berekettir der bizim burda büyüklerimiz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamün aleykum gönül dostlarim ben cok dertliyim aslinda dert sayilirmi bilmiyorum,ben suan 4aylik hamileyim 3kizim var,ve 4.hic aklimda degilken cok büyük süpriz oldu bana ve dr bana 11.haftalik hamileligimde 80%erkek evladim olabilir dedi.esim cok erkek evladi istiyordu evladin ayrimimi olur demeyin gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister muakkak tahmin ederim.her gönülde bir aslan yatar dimi.benim derdim kiz erkek degil benim derdim esim cok erkek evladi istedi 3kere kiz verdim beni sucladi.simdi dr.bana kiz olabilir dedi 4.kizim olabilirmis daha önce 80%erkek demisti esim aldiralim dedi.ama bu mümkün degil:(ne yapacam cok mutsuzluklar yasadim.bana bi mucize lazim bana dua verebilecek biri varmi benim icin dua edecek varmi?

"4.hic aklimda degilken cok büyük süpriz oldu bana "

Sürpriz, hesapta olmayan şeye denir. Bebeğiniz ise siz ve sizin ecdadınız yaratılmadan binlerce sene önce Allah’ın kaderinde yazılmıştı.
Ona belki bir nüfus kâğıdı henüz yazılmadı ama Levhi Mahfuz’da kayıtları var. Kırk günü geçmiş bir cenine ancak ölümcül bir nedenle müdahale edilebilir.
Siz, kendi mutluluğunuzu, cennet umudunuzu baltalıyorsunuz.
Tevbe edin, sıhhat ve afiyet üzere çocuk büyütmeyi size nasip etmesi için Allah’a sığının...
Nimetti begenmeseniz korkarim ki Size verilen nimet ile agir bir imtihan dan gecirilebilirsiniz...
Erkek evlad verirde yarin Allaha asi olur ve Sizi evinden kovup el kaldirabilir...
o yuzden KIZ erkek degil de HAYIRLISINI isteyin...

Nefes

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Sevgili arkadaslar, Bebek konusunda hassas davranmak ve verilen nimete sukretmek gerek. Allah kimseye kaybetmenin acisini yasatmasin. Halen saglikli bir bebegi hayatimiza almak icin ne kadar ugrastigimizi ve bazen inancimiz olmasa nasil ayakta dururduk bilemedigimizi keske size anlatabilsem.. Nimete sukur. Bazen sahip olmak bazen olmamak nimettir. Biz bilemeyiz. Rabbimiz bilir.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
selamün aleykum gönül dostlarim ben cok dertliyim aslinda dert sayilirmi bilmiyorum,ben suan 4aylik hamileyim 3kizim var,ve 4.hic aklimda degilken cok büyük süpriz oldu bana ve dr bana 11.haftalik hamileligimde 80%erkek evladim olabilir dedi.esim cok erkek evladi istiyordu evladin ayrimimi olur demeyin gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister muakkak tahmin ederim.her gönülde bir aslan yatar dimi.benim derdim kiz erkek degil benim derdim esim cok erkek evladi istedi 3kere kiz verdim beni sucladi.simdi dr.bana kiz olabilir dedi 4.kizim olabilirmis daha önce 80%erkek demisti esim aldiralim dedi.ama bu mümkün degil:(ne yapacam cok mutsuzluklar yasadim.bana bi mucize lazim bana dua verebilecek biri varmi benim icin dua edecek varmi?

Tabi hocam haklısınız.Ben sadece konuyu okuyunca halk arasında bilinen birşeyi söylemek istedim.

Ben tamamiyle karşıyım.Bence büyük bir günah her türlüsü.

Hele ki bazı memleketlerde çoçuk yeniliyor.
Hakan kardeşim yorumların için teşekkürler, lakin bazı konulara yazdığınız yorumları konuyu tam okuyup anlamadan cevap yazdığınızı düşünüyorum.
Örneğin bakın kardeşimiz ne demiş (benim derdim esim cok erkek evladi istedi 3kere kiz verdim beni sucladi.simdi dr.bana kiz olabilir dedi 4.kizim olabilirmis daha önce 80%erkek demisti esim aldiralim dedi.) diyor, yani burada bir can almaktan öldürmekten bahsediyor sizce bu caiz midirhmmnn

Ben tamamiyle karşıyım.Bence büyük bir günah her türlüsü. derken burada neyi ima ettiniz, yani çocuk yapmakta mı günahsaskn..
Peki, (Hele ki bazı memleketlerde çoçuk yeniliyor.) bunu nerden gördünüz, bunu yapsa yapsa anca yamyamlar yapar e devir değiştiğine göre artık yamyamlarda insan eti yemediğine göre hangi memleketlerde çocuk yeniliyor.

evet belki dinimiz hakkında benden daha bilgilisiniz ama ben sizin için caiz nedemektir onu araştırdım buyrun Caiz ne demektir okuyun.

Deruni

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rabbim'in size bagisladigi bu nimete hamd etmek yerine nasil boyle bir seyi dusunebiliyorsunuz aklim almiyor.

Rica ediyorum, soyle bir etrafiniza bakin! Cevrenizde cocuk sahibi olmak icin yanip tutusan, bunun icin servet harciyan, bilmem kac basarisiz denemesine ragmen Allah'tan umit kesmeyen ve denemeye devam eden nice insanlar goreceksiniz...

Karnindaki cocugun sakat olma olasiliginda dahi "Allah'in lutfudur" diye aldirmayi aklindan dahi gecirmeyen Allah kullari var...Uzgunnn

Ben kendi adima su ultrason teknolojisine karsiyim, kesinlikle cocugun cinsiyetinin ebeveynlere soylenmemesi gerektigini dusunuyorum...

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Hakan kardeşim yorumların için teşekkürler, lakin bazı konulara yazdığınız yorumları konuyu tam okuyup anlamadan cevap yazdığınızı düşünüyorumilginç::.
Örneğin bakın kardeşimiz ne demiş (benim derdim esim cok erkek evladi istedi 3kere kiz verdim beni sucladi.simdi dr.bana kiz olabilir dedi 4.kizim olabilirmis daha önce 80%erkek demisti esim aldiralim dedi.) diyor, yani burada bir can almaktan öldürmekten bahsediyor sizce bu caiz midirhmmnn

Ben tamamiyle karşıyım.Bence büyük bir günah her türlüsü. derken burada neyi ima ettiniz, yani çocuk yapmakta mı günahsaskn..
Peki, (Hele ki bazı memleketlerde çoçuk yeniliyor.) bunu nerden gördünüz, bunu yapsa yapsa anca yamyamlar yapar e devir değiştiğine göre artık yamyamlarda insan eti yemediğine göre hangi memleketlerde çocuk yeniliyoraassd..

evet belki dinimiz hakkında benden daha bilgilisiniz ama ben sizin için caiz nedemektir onu araştırdım buyrun Caiz ne demektir okuyun.
Hocam inanırmısınız nedense son günlerde forumda sizi(sizden kastım yöneticiler gurubunu) akp kendimi chp gibi hissediyorum.

Yemin ederim birşey yazmaya korkar oldum acaba gönül sızım ve ekrem hocam kızarmı diye.

Öncelikle hocam ben sadece halk arasında bilinen birşeyi söylediğim yani tasvip ettiğim birşeyi değil.Mona rıza konusunda da biraz ön yargılı davrandınızUzgunnn O konuda da ben tasvip etmedim fakat mizah anlamında da ülkemin insanının nekadar değişik olduğunu söylemek istedim.

Bu kardeşimizinde başında oldukca mühim belki hesabı dahi verilemeyecek bir durum söz konusu.Bende sadece doğru kabul etmememe rağmen halk arasında söylenen bir sözü söyledim.ve eğer yorumumu okursanız hocam yorumumun önünde ise sizlerin konuya açıklık getireceğini söylemişim!yani bende bu sözün doğru olduğunu değil sadece böyle birşey bildiğimi söylemişim.

Çoçuk yapmanın nesi günah olsun hocam.Ben burda sizin o ünlü espirilerinizden birini yaptığınız düşüncesindeyim.

Evet çin'de şuanda halen bebek yeniliyor hocam.Bunu ilk başta ben internet aracılığı ile öğrendim.Tabi pek inanmaım yapılan videoların veya resimlerin düzmece olduğunu düşündüm.Lakin apartmanımızda bulunan 4 çin öğrencisine sorduğum zaman aldığım yanıt beni dehşete düşürdü.
Neyse vide linki altta hocam buyrun izleyin yorumlara bakın hatta birçok site aracılığı ile birazda araştırın.Bir nevi gelenek olarak görün.
Benim din bilgimin sizden çok olduğunu nerden çıkardınız onuda bilmiyorum ama ben sizin benim hatam sonucu oluşan önyargılarınızı sabırla,sevgiyle saygıyla değiştirmekten vazgeçmeyeceğim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli Aksamlar Hakan kardesim sizi boyle hissetmenize neden oldugumuz icin sahsen uzuldum...hy..
yahu Akp li de olsak ki ben evet dogrudur..Sizde Chp li de olsaniz burada her birimiz Gönül dostuyuz..
Hepimiz islamiforumlar.net Ailesi bahçesinin güzel ama farklı ,farklı çiçekleriyiz..
evet biliyorum çin'de bebekleri yiyorlar..
Hamd olsun ki Muslimanim ..çin'li degilim.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Hocam inanırmısınız nedense son günlerde forumda sizi(sizden kastım yöneticiler gurubunu) akp kendimi chp gibi hissediyorum çook kommiikBak işte bu düşüncenizi hiç sevmedim, çünkü ben siyasetide sevmem, demekle hiçbir parti li değilim demek istedim,
diyeceksinizki niye ya her gönülde bir aslan yatar sizin gönlünüzdede bir aslan vardır illaki, yok kardeşim benim gönlümde aslan panter hiç birşey yok, çünkü her gelen aslan vur abalıya dedidfrt..

Yemin ederim birşey yazmaya korkar oldum acaba gönül sızım ve ekrem hocam kızarmı diye. hah işte bu düşüncenide sevmedim, niye kızalım kardeşim burda düşüncelerimizi paylaşmıyoruzmu, senin deyiminle akp, chp olmayacakmıyız yani, ve şunuda bilesinki ben sana kızıyor olsam sen çok konuşuyorsun deyip azına bir kilit vururum hadi kilit sistemini geç özel mesaj diye birşey var değilmi.

Öncelikle hocam ben sadece halk arasında bilinen birşeyi söylediğim yani tasvip ettiğim birşeyi değil.Mona rıza konusunda da biraz ön yargılı davrandınız. O konuda da ben tasvip etmedim fakat mizah anlamında da ülkemin insanının nekadar değişik olduğunu söylemek istedim.
mona rıza mı oda kim ben bunada önyargılı davrandığımı hatırlamıyorum

Çoçuk yapmanın nesi günah olsun hocam.Ben burda sizin o ünlü espirilerinizden birini yaptığınız düşüncesindeyim.
harikaa birtek burda doğru düşünmüşsün, çünkü bazı kardeşlerimiz espirimi anlamasada ben bazı konulara espiri mayetinde cevap veririm.
çocuk yapmak günah olurmu tabiki olmaz günah olsa başbakan bile en az üç çocuk yapın dermi ama üç tane kızın varsa dördüncüde kız olacaksa gidin aldırın demiyor.
Benim din bilgimin sizden çok olduğunu nerden çıkardınız onuda bilmiyorum ama ben sizin benim hatam sonucu oluşan önyargılarınızı sabırla,sevgiyle saygıyla değiştirmekten vazgeçmeyeceğim.
Senin din bilgin benden fazla olduğunu biyerden çıkarmadım, belki isabet eder diye attım demek ki karavanaya atmışım.
Aslında böyle karavanaya atan biri değilim çünkü uçan sineği iki kaşının arasından vuran biriyim demek ki artık yaşlanmışım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Mona_Lisa.jpg

Mona rıza degil adminim!!Mona Lisa benim oglusumda Mona islam cagirir.

H@K@N

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayirli Aksamlar Hakan kardesim sizi boyle hissetmenize neden oldugumuz icin sahsen uzuldum...hy..
yahu Akp li de olsak ki ben evet dogrudur..Sizde Chp li de olsaniz burada her birimiz Gönül dostuyuz.
Hepimiz islamiforumlar.net Ailesi bahçesinin güzel ama farklı ,farklı çiçekleriyiz..
evet biliyorum çin'de bebekleri yiyorlar..
Hamd olsun ki Muslimanim ..çin'li degilim.

Teşekkür ederim saolun hocam sizede iyi akşamlar. Ben parti konusunda sadece mecazi anlamda örnek verdim. Yoksa bende açıkcası akp'liyim.
Evet hocam islamiforumlar.net ailesinin farklı farklı çiçekleriyiz. Galiba benim dikenim.

Üst Alt