Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
hamileyim ama kiz olacak diye aldirsam mi diye kararsizim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 66153" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Aleykum selam kardesim sizin ki dert degil ikram..nimet lutuf tur..</span></p><p><span style="color: Black">hic evladi olmiyanlar Sizi duymasinlar...</span></p><p><span style="color: Black">evet Ben de 2. kizim dogdugunda erkek olmadigi icin uzulmustum..! Affet Beni allahim!!Ben ne kadar da nankor ve cahilmissim!!</span></p><p><span style="color: Black">Rabbim 2. bebegimi de KIZ verdigi icin bugun milyon kere sukr etsem azdir!! Rabbimin her isinde bir degil bin Hikmet varmis..</span></p><p><span style="color: Black">su an Bu KIZIM en iyi arkadasim, gonul dostium, annem, babam herseyim Hamd olsun Tesseturlu, ibadet Ehli ve TIP Fakultesinde </span></p><p><span style="color: Black">3. Sinifta okuyor kalp hastasiyim diye Anne sevgisi ile Doktor olmaya karar verdi.. erkek olsaydi 21 yasinda cook tan bana sirtini cevirmis olacakti..</span></p><p> <span style="color: Black">evet Siz de haklisiniz Su An siz bunlari anliyamazsiniz.. ama dedim ya Allah ne verirse HAYIRLI EVLAD olanini versin..</span></p><p><span style="color: Black">Allah a isyan etmek bizim harcimiz..degil!!</span></p><p> <span style="color: Black">evet gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister istemesine de verse Mabud ne yapsin Mahmut? </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">tmm o zaman Kiz oldugunda topraga gomun!! veya kürtaj yapin..aldirin kardesim..ALDIRIN..EVLAD KATILI OLUN!!!</span></p><p><span style="color: Black">evlad Katili olun da oyle yarin Allah-in huzuruna cikin!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">kürtajın nasil yapildigini biliyormusunuz..Hastahanede calistigim icin bir gun sahit oldugumda aylarca kendime gelememistim...</span></p><p><span style="color: Black">bebegin parciliyarak..canli canli kesiyorlardi...bu bir Vahşettir!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Yahu kürtaj bir insan adayının anasının rahminde huzur içinde “hayat” adı verilen o kutsal yolculuğa çıkmak için Allah cc. tarafindan </span></p><p><span style="color: Black">Can verilen bir mahlukun bir masum aciz korumasiz insanin uyku halinde </span></p><p><span style="color: Black">öldürülmesiyle eş değerde bir vahşettir...Kürtaj cinayettir ve haramdır ..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Erkek olsaydi yasamaya HAKKI vardi KIZ diye aldiralim diyorsunuz O CAN-i Siz mi yarattiniz ki son verme HAKKINI kendinizde buluyorsunuz?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"bana bi mucize lazim bana dua verebilecek biri varmi "</span></p><p> <span style="color: Black">kardesim siz 4 aylik hamile iseniz bebegin cinsiyetti bellirlenmistir..</span></p><p><span style="color: Black">sadece Size verilen Hediyeyi en guzel sekilde kabulenin ve Allah a sukr edin ki engelli ve Hayirsiz bir evlad olmasin..gerisi hep teferuat..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">bakin sizin ile anlasalim KIZ olursa adini Rabia koyun erkek olursa Muhamed bu isimleri neden sectigimin hikmettini de </span></p><p><span style="color: Black">Dogumdan Sonra size bir SIRR ile yazayim olur mu?</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediği şeyi yaratır. Dilediğine kız (çocuk) ve dilediğine erkek (çocuk) bağışlar."</span></p><p><span style="color: Black">42 / ŞÛRÂ - 49 </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 66153, member: 1049"] [COLOR="Black"]Aleykum selam kardesim sizin ki dert degil ikram..nimet lutuf tur.. hic evladi olmiyanlar Sizi duymasinlar... evet Ben de 2. kizim dogdugunda erkek olmadigi icin uzulmustum..! Affet Beni allahim!!Ben ne kadar da nankor ve cahilmissim!! Rabbim 2. bebegimi de KIZ verdigi icin bugun milyon kere sukr etsem azdir!! Rabbimin her isinde bir degil bin Hikmet varmis.. su an Bu KIZIM en iyi arkadasim, gonul dostium, annem, babam herseyim Hamd olsun Tesseturlu, ibadet Ehli ve TIP Fakultesinde 3. Sinifta okuyor kalp hastasiyim diye Anne sevgisi ile Doktor olmaya karar verdi.. erkek olsaydi 21 yasinda cook tan bana sirtini cevirmis olacakti.. evet Siz de haklisiniz Su An siz bunlari anliyamazsiniz.. ama dedim ya Allah ne verirse HAYIRLI EVLAD olanini versin.. Allah a isyan etmek bizim harcimiz..degil!! evet gönül bu insan icin kizlari varsa erkek,erkek evladi olanlar kiz evladi ister istemesine de verse Mabud ne yapsin Mahmut? tmm o zaman Kiz oldugunda topraga gomun!! veya kürtaj yapin..aldirin kardesim..ALDIRIN..EVLAD KATILI OLUN!!! evlad Katili olun da oyle yarin Allah-in huzuruna cikin!! kürtajın nasil yapildigini biliyormusunuz..Hastahanede calistigim icin bir gun sahit oldugumda aylarca kendime gelememistim... bebegin parciliyarak..canli canli kesiyorlardi...bu bir Vahşettir! Yahu kürtaj bir insan adayının anasının rahminde huzur içinde “hayat” adı verilen o kutsal yolculuğa çıkmak için Allah cc. tarafindan Can verilen bir mahlukun bir masum aciz korumasiz insanin uyku halinde öldürülmesiyle eş değerde bir vahşettir...Kürtaj cinayettir ve haramdır .. Erkek olsaydi yasamaya HAKKI vardi KIZ diye aldiralim diyorsunuz O CAN-i Siz mi yarattiniz ki son verme HAKKINI kendinizde buluyorsunuz? "bana bi mucize lazim bana dua verebilecek biri varmi " kardesim siz 4 aylik hamile iseniz bebegin cinsiyetti bellirlenmistir.. sadece Size verilen Hediyeyi en guzel sekilde kabulenin ve Allah a sukr edin ki engelli ve Hayirsiz bir evlad olmasin..gerisi hep teferuat.. bakin sizin ile anlasalim KIZ olursa adini Rabia koyun erkek olursa Muhamed bu isimleri neden sectigimin hikmettini de Dogumdan Sonra size bir SIRR ile yazayim olur mu? "Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediği şeyi yaratır. Dilediğine kız (çocuk) ve dilediğine erkek (çocuk) bağışlar." 42 / ŞÛRÂ - 49 [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
hamileyim ama kiz olacak diye aldirsam mi diye kararsizim.
Alt