Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
hamileyim ama kiz olacak diye aldirsam mi diye kararsizim.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="H@K@N" data-source="post: 66318" data-attributes="member: 4367"><p>Hocam inanırmısınız nedense son günlerde forumda sizi(sizden kastım yöneticiler gurubunu) akp kendimi chp gibi hissediyorum.</p><p></p><p>Yemin ederim birşey yazmaya korkar oldum acaba gönül sızım ve ekrem hocam kızarmı diye.</p><p></p><p>Öncelikle hocam ben sadece halk arasında bilinen birşeyi söylediğim yani tasvip ettiğim birşeyi değil.Mona rıza konusunda da biraz ön yargılı davrandınızUzgunnn O konuda da ben tasvip etmedim fakat mizah anlamında da ülkemin insanının nekadar değişik olduğunu söylemek istedim.</p><p></p><p>Bu kardeşimizinde başında oldukca mühim belki hesabı dahi verilemeyecek bir durum söz konusu.Bende sadece doğru kabul etmememe rağmen halk arasında söylenen bir sözü söyledim.ve eğer yorumumu okursanız hocam yorumumun önünde ise sizlerin konuya açıklık getireceğini söylemişim!yani bende bu sözün doğru olduğunu değil sadece böyle birşey bildiğimi söylemişim.</p><p></p><p>Çoçuk yapmanın nesi günah olsun hocam.Ben burda sizin o ünlü espirilerinizden birini yaptığınız düşüncesindeyim.</p><p></p><p>Evet çin'de şuanda halen bebek yeniliyor hocam.Bunu ilk başta ben internet aracılığı ile öğrendim.Tabi pek inanmaım yapılan videoların veya resimlerin düzmece olduğunu düşündüm.Lakin apartmanımızda bulunan 4 çin öğrencisine sorduğum zaman aldığım yanıt beni dehşete düşürdü.</p><p>Neyse vide linki altta hocam buyrun izleyin yorumlara bakın hatta birçok site aracılığı ile birazda araştırın.Bir nevi gelenek olarak görün.</p><p>Benim din bilgimin sizden çok olduğunu nerden çıkardınız onuda bilmiyorum ama ben sizin benim hatam sonucu oluşan önyargılarınızı sabırla,sevgiyle saygıyla değiştirmekten vazgeçmeyeceğim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="H@K@N, post: 66318, member: 4367"] Hocam inanırmısınız nedense son günlerde forumda sizi(sizden kastım yöneticiler gurubunu) akp kendimi chp gibi hissediyorum. Yemin ederim birşey yazmaya korkar oldum acaba gönül sızım ve ekrem hocam kızarmı diye. Öncelikle hocam ben sadece halk arasında bilinen birşeyi söylediğim yani tasvip ettiğim birşeyi değil.Mona rıza konusunda da biraz ön yargılı davrandınızUzgunnn O konuda da ben tasvip etmedim fakat mizah anlamında da ülkemin insanının nekadar değişik olduğunu söylemek istedim. Bu kardeşimizinde başında oldukca mühim belki hesabı dahi verilemeyecek bir durum söz konusu.Bende sadece doğru kabul etmememe rağmen halk arasında söylenen bir sözü söyledim.ve eğer yorumumu okursanız hocam yorumumun önünde ise sizlerin konuya açıklık getireceğini söylemişim!yani bende bu sözün doğru olduğunu değil sadece böyle birşey bildiğimi söylemişim. Çoçuk yapmanın nesi günah olsun hocam.Ben burda sizin o ünlü espirilerinizden birini yaptığınız düşüncesindeyim. Evet çin'de şuanda halen bebek yeniliyor hocam.Bunu ilk başta ben internet aracılığı ile öğrendim.Tabi pek inanmaım yapılan videoların veya resimlerin düzmece olduğunu düşündüm.Lakin apartmanımızda bulunan 4 çin öğrencisine sorduğum zaman aldığım yanıt beni dehşete düşürdü. Neyse vide linki altta hocam buyrun izleyin yorumlara bakın hatta birçok site aracılığı ile birazda araştırın.Bir nevi gelenek olarak görün. Benim din bilgimin sizden çok olduğunu nerden çıkardınız onuda bilmiyorum ama ben sizin benim hatam sonucu oluşan önyargılarınızı sabırla,sevgiyle saygıyla değiştirmekten vazgeçmeyeceğim. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
hamileyim ama kiz olacak diye aldirsam mi diye kararsizim.
Alt