Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Hamsi ekmeği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Turab" data-source="post: 9749" data-attributes="member: 2"><p><strong>Hamsi Ekmeği:</strong></p><p> <strong>Malzemeler:</strong></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul"> <strong>1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış</strong></li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 kase taze soğan</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 kase doğranmış maydanoz</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 avuç taze nane, doğranmış</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 demet pazı, doğranmış</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 kuru soğan, doğranmış</li> <li data-xf-list-type="ul"> 2 bardak mısır un</li> <li data-xf-list-type="ul"> yarım bardak un</li> <li data-xf-list-type="ul"> 2 yumurta</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 çay bardağı sıvıyağ</li> </ul><p> </p><p> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Arial'"><strong><span style="color: #990000">YAPILIŞI</span></strong></span></span></span></span></p><p> </p><ul> <li data-xf-list-type="ul"> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Arial'">Tuzlanmış salamura hamsiler suya konulup tuzu giderilir.</span></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Arial'">Çok ince doğranmış pazı, soğan, sivribiber, domates, tuzu giderilmiş hamsi ve mısır unu eklenerek yoğurulur.</span></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Arial'">1 çay bardağı kadar sıvıyağ ve kıvamına göre sıcak su eklenerek yoğurulmaya devam edilir. (Kıvamı normal ekmek hamurundan daha akıcı olacak)</span></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Arial'">Fırın kabına aktarılarak 170 derecede 60-70 dk pişirilir, üzeri iyice kızardığında fırından alınır.</span></span></span></span></li> <li data-xf-list-type="ul"> <span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Arial'">Afiyeler olsun</span></span></span></span></li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turab, post: 9749, member: 2"] [B]Hamsi Ekmeği:[/B] [B]Malzemeler:[/B] [LIST] [*] [B]1 kase tuzlanmış hamsi, 1 gece önceden suya yatırılmış[/B] [*] 1 kase taze soğan [*] 1 kase doğranmış maydanoz [*] 1 avuç taze nane, doğranmış [*] 1 demet pazı, doğranmış [*] 1 kuru soğan, doğranmış [*] 2 bardak mısır un [*] yarım bardak un [*] 2 yumurta [*] 1 çay bardağı sıvıyağ [/LIST] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Arial][B][COLOR=#990000]YAPILIŞI[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [LIST] [*] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Arial]Tuzlanmış salamura hamsiler suya konulup tuzu giderilir.[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [*] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Arial]Çok ince doğranmış pazı, soğan, sivribiber, domates, tuzu giderilmiş hamsi ve mısır unu eklenerek yoğurulur.[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [*] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Arial]1 çay bardağı kadar sıvıyağ ve kıvamına göre sıcak su eklenerek yoğurulmaya devam edilir. (Kıvamı normal ekmek hamurundan daha akıcı olacak)[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [*] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Arial]Fırın kabına aktarılarak 170 derecede 60-70 dk pişirilir, üzeri iyice kızardığında fırından alınır.[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [*] [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Arial]Afiyeler olsun[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR] [/LIST] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
çeşitli tarifler
Hamsi ekmeği
Üst
Alt