Hasretlik içimi yakıyor

clearsoul32

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm;

2 yıldır memleket dışında bir ilde tek başıma yaşıyorum. Allah'a şükür az da olsa bir kazancım var, karnım doyuyor. Lakin bu hasretlik içimi yakıyor. Ailemi, büyüklerimi, dostlarımı, memleketimi çok özlüyorum. Memleketim burnumda tütüyor. İş yerinde zaten belli başlı sorunlar yaşıyorum. İş yüküm çok ağırlaştı. İyi niyetli yaklaştıkça, ses çıkarmadıkça üzerime üzerime geliyorlar. Çoğu zaman kahvaltı yapmıyorum. İşten çıktıktan sonra akşam yemeğini savuşturuyorum. Sonra koca bir gece beni bekliyor. Sabrediyorum hep. Fakat belli bir süre sonra insan gerçekten çok bunalıyor. İş stresi bir yandan, hasret bir yandan, anlayışsız insanlar diğer yandan. Memleketime gitmeyi çok istiyorum. Çalıştığım yerde nakille başka kuruma geçenler oldu. Fakat kurumlar arası nakil çok zor. Karşıdan kadro bulacaksın ve çalıştığım kurum muvafakat verecek. Bunun için de devletin her işinde olduğu gibi iyi bir torpil lazım ki benim tanıdığım, aile yakını böyle bir kimse yok. Bu belirsizlikte adamı öldürüyor. Umarım beni anlamışsınızdır. Dostlarım memleketime gitmek için nasıl ibadet etmeli, nasıl dua etmeliyim. Günden güne çöküyorum, ne yapmalıyım sizce? Lütfen dualarınızı esirgemeyin. Her şey için sağolun. Allah razı olsun.

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Laİlahe İllallah Muhammedün Rasullullah,tövbe estağfirullah,derdime derman sendedir dermanımı ver Allah!
Aleyküm esselam kardeşim; ibadetler bellidir farz olanları yap ama duada kalıplaşmış dualar yerine efendimizin zor zamanlar için okuduğu duaları ve içinden geldiği gibi derdini döküp şifa isteyeceğin yürekten ,ısrarlı kendi dilinden gönlünden dökülen duaların olsun.Samimiyeti insan ancak böyle yakalayabiliyor dualarında Yaradana karşı, buda işimizi kolaylaştırıyor ve kabulü de geç olmuyor elhamdülillah, senin derdin için ona yönelmen bile Rabbül aleminin kulunda sevdiği en güzel özelliklerden biri''Ben bilinmek istedim''arzusu üzerine yarattığı biz insanların ve cinlerin onu derdimizin şifasının da sahibi bilip ondan istememiz Allah cc en sevdiği yönelişlerden biri o yüzden ısrarla ve samimiyetle dualarını derdin aklına geldiğinde ,Allah cc düşündüğünde hep yap kardeşim inşallah bizde duacınız ailene ve sevdiğin memleketine ,istediğin iş ortamına Rabbim seni kavuştursun tez vakitte..... Selametle Allah cc emanet ol.

Üst Alt