Hayat çok kısa.
Ne gariptir bir anda hayatın gözünün önünden film şeridi gibi geçmesi değil mi? Ardına bakınca sanki dün yaşanmış gibi gelir oysa ki yıllar geçmiş!
Ben bu duygulara genelde bir ölüm bir göçüş haberi duyduğumda, gazeteden okuduğumda gelirim...
Bu misafirhane den sırası gelen göçüyor a dostlar!
Az ileride bizleri, hepimizi bekleyen bir ebedi hayat var!
Ne zaman gelecek seni götürecek BURAK?
ne zaman son bulacak sanki ebediymiş gibi gelen hayat!
Heyhat! sen kendini kandıra dur! bak bir yerlere daha uğradı Azrail, belki birazdan, belki yarın buralarda olacak kim bilir?
Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur:
-İnsan ölünce onu üç şey takip eder; aile fertleri, yakın dostları, malı ve ameli. Bunlardan ikisi geri döner. Biri onunla gider. Aile fertleri, dostları ve malı kalır,[COLOR="Red"] ameli onunla gider. [/COLOR]
Bugün gazetelerin ana sayfasında sanatçı Kayahan var!
Uzun süredir kanser nedeniyle mücadele veriyormuş hastanede....
Dün Allah'ın rahmetine kavuştu, bugün ise son yolculuğuna uğurlanacak yazılı gazetede...
İnsanlar ardından ne diyor peki? Seni unutmayacağız büyük usta Kayahan! Uzgunnn
Ben de Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun, Allah taksiratı affetsin diyorum...Ailesine ve yakınlarına sabır versin...duaa..
Ne gariptir bir anda hayatın gözünün önünden film şeridi gibi geçmesi değil mi? Ardına bakınca sanki dün yaşanmış gibi gelir oysa ki yıllar geçmiş!
Ben bu duygulara genelde bir ölüm bir göçüş haberi duyduğumda, gazeteden okuduğumda gelirim...
Bu misafirhane den sırası gelen göçüyor a dostlar!
Az ileride bizleri, hepimizi bekleyen bir ebedi hayat var!
Ne zaman gelecek seni götürecek BURAK?
ne zaman son bulacak sanki ebediymiş gibi gelen hayat!
Heyhat! sen kendini kandıra dur! bak bir yerlere daha uğradı Azrail, belki birazdan, belki yarın buralarda olacak kim bilir?
Hz. Peygamber (s.a.v) şöyle buyurmuştur:
-İnsan ölünce onu üç şey takip eder; aile fertleri, yakın dostları, malı ve ameli. Bunlardan ikisi geri döner. Biri onunla gider. Aile fertleri, dostları ve malı kalır,[COLOR="Red"] ameli onunla gider. [/COLOR]
Bugün gazetelerin ana sayfasında sanatçı Kayahan var!
Uzun süredir kanser nedeniyle mücadele veriyormuş hastanede....
Dün Allah'ın rahmetine kavuştu, bugün ise son yolculuğuna uğurlanacak yazılı gazetede...
İnsanlar ardından ne diyor peki? Seni unutmayacağız büyük usta Kayahan! Uzgunnn
Ben de Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun, Allah taksiratı affetsin diyorum...Ailesine ve yakınlarına sabır versin...duaa..