Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Hayatımdan seneler çalan insanlar var
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 43630" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü yüreğime...</span></p><p><span style="color: black">Bir yanardağ misali gönül dağım! Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ!... </span></p><p><span style="color: black">Dökse içindeki her şeyi dışarı!... Boşalsa!...Rahatlasa artık!...</span></p><p><span style="color: black">Sonra duruyorum... Sonra susuyorum...</span></p><p><span style="color: black">İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime....</span></p><p><span style="color: black">"Yan!"</span></p><p><span style="color: black">SIIMDI AKLINDAN NEFSINE YAZILANLARI SİL</span></p><p><span style="color: black">NASIL SİLİNİR BİLİRMİSİN?</span></p><p><span style="color: black">LA HAVLE VELA KUVVETE ALLAHIM BANA KUVVET VER</span><span style="color: #0000ff"><span style="color: #0000ff"></span></span></p><p><span style="color: #0000ff"><span style="color: #0000ff"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 43630, member: 1049"] [COLOR=black]Söylenmeyen sözlerin ağırlığı, demir balyalar gibi çöktü yüreğime...[/COLOR] [COLOR=black]Bir yanardağ misali gönül dağım! Hani bazen diyorum ki patlasa bu yanardağ!... [/COLOR] [COLOR=black]Dökse içindeki her şeyi dışarı!... Boşalsa!...Rahatlasa artık!...[/COLOR] [COLOR=black]Sonra duruyorum... Sonra susuyorum...[/COLOR] [COLOR=black]İçimden çıkan lavların etrafı yangın yerine çevireceğini düşününce kilit vuruyorum dilime....[/COLOR] [COLOR=black]"Yan!"[/COLOR] [COLOR=black]SIIMDI AKLINDAN NEFSINE YAZILANLARI SİL[/COLOR] [COLOR=black]NASIL SİLİNİR BİLİRMİSİN?[/COLOR] [COLOR=black]LA HAVLE VELA KUVVETE ALLAHIM BANA KUVVET VER[/COLOR][COLOR=#0000ff][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Hayatımdan seneler çalan insanlar var
Alt