Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Hayatin icinden bildiklerini anlat
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 38377" data-attributes="member: 1049"><p>Selamun Aleykum Yine Ben GurbetDiyarinda Gece nobettinde is yerimdeyim..</p><p>Sevdigim bir arkadasim var..cook iyi bir insan ama cook negatif olumsuz ..hep hayattindan sikayetci..</p><p>Bir de ben hayat dolu muzip cok neseli bir insan olmama sinir oluyor..</p><p>Yahu bi kere de Sukret be kardesim dedikce Sukredecek neyim var deyisinde beni cildirtiyor..</p><p>Bu sabah yine ayni sikayetler baslayinca ..artik dayanamadim..</p><p>Yahu ben de Cile..SIR kupu Dert babasi degilim alti ustu bu formun Gonul Dostuyum..</p><p></p><p>Ona dedim haydi Seni bir yere goturecegim..</p><p>Ve Hastahanenin bogaz kanseri yapilan ozel bolume ordan da bu hastalar icin psikolojik destek verilen klinige gittik...</p><p></p><p>Bu hastalarin girtlaklari ve ses telleri kanserden dolayi alinmis..bogazlarina kucuk bir cihaz takilip ,</p><p>insanlar ile iletisim kurmalari hakkinda egitiliyorlar...</p><p>bak dedim kardesim.. bunlarin haline bak.. konusamiyorlar.. kufur isyan dua bile edemiyorlar...</p><p>sukr edilmeyen nimetler elden kaybedilir diyerek onu orada birakip ciktim..</p><p>ve disaridaki havayi soluyabildigim icin.. konusabildigim ve cok saglikli oldugum icin rabbime seslice hamd ve sukurler ettim...</p><p></p><p>Size de tavsiyem sukr edilecek bir seyiniz olmadigini dusundugunuzde bir hastahaneye ugraminizi tavsiye ederim.. veya bir yetimhaneye veya yaslilar kimsesizler evinde gonullu de hizmet verebilirsiniz..</p><p>Hamd olsun Rabbim verdigin her turlu nimet icin..!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 38377, member: 1049"] Selamun Aleykum Yine Ben GurbetDiyarinda Gece nobettinde is yerimdeyim.. Sevdigim bir arkadasim var..cook iyi bir insan ama cook negatif olumsuz ..hep hayattindan sikayetci.. Bir de ben hayat dolu muzip cok neseli bir insan olmama sinir oluyor.. Yahu bi kere de Sukret be kardesim dedikce Sukredecek neyim var deyisinde beni cildirtiyor.. Bu sabah yine ayni sikayetler baslayinca ..artik dayanamadim.. Yahu ben de Cile..SIR kupu Dert babasi degilim alti ustu bu formun Gonul Dostuyum.. Ona dedim haydi Seni bir yere goturecegim.. Ve Hastahanenin bogaz kanseri yapilan ozel bolume ordan da bu hastalar icin psikolojik destek verilen klinige gittik... Bu hastalarin girtlaklari ve ses telleri kanserden dolayi alinmis..bogazlarina kucuk bir cihaz takilip , insanlar ile iletisim kurmalari hakkinda egitiliyorlar... bak dedim kardesim.. bunlarin haline bak.. konusamiyorlar.. kufur isyan dua bile edemiyorlar... sukr edilmeyen nimetler elden kaybedilir diyerek onu orada birakip ciktim.. ve disaridaki havayi soluyabildigim icin.. konusabildigim ve cok saglikli oldugum icin rabbime seslice hamd ve sukurler ettim... Size de tavsiyem sukr edilecek bir seyiniz olmadigini dusundugunuzde bir hastahaneye ugraminizi tavsiye ederim.. veya bir yetimhaneye veya yaslilar kimsesizler evinde gonullu de hizmet verebilirsiniz.. Hamd olsun Rabbim verdigin her turlu nimet icin..! [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Hayatin icinden bildiklerini anlat
Alt