Selamun aleyküm kardeşim,
Hepimiz bu dünyada imtihanın birer parçasıyız...Kimisi maddi anlamda, kimi de manevi anlamda imtihandadır....
Yalnız kaldığını düşünme, senin gibi binlerce Müslüman var! benim derdim başımdan aşkın derken birde senden aşağıda olanlara bakmak her zaman rahatlatır insanı, şükretmeye vesile olur!
Ben de yoruluyorum bazen taşıdığım sorumluluklardan ve ZORUNLULUK 'lardan! ama neylersin! hayat bu, her zaman rahat - huzur olmuyor, illa ki zorlandığın zamanlarda oluyor güzel kardeşim...
Bu hayatta öğrendiğim en önemli şey, her durumda güçlü olmak! ben çok duygusalım tv de, bir film izlerken bile çok çabuk ağlayan bir yapım var ama bir o kadar da GÜÇLÜ bir insanım...Ne kadar ağlarsam ağlayayım, üzülüp, yıpranırsam yıpranayım sonuçta üzerimdeki bu melankolik hali atar, tabir-i caizse küllerimden yeniden doğarım..
Kaldığım yerden devam ederim hayatıma...Yaşam da bunu gerektiriyor zaten! Sen ne zaman yenilir de bunu da belli edersen insanlara, işte o zaman daha çok yıpratıyorlar insanı...
Hayat, 'düş'ünce yeniden kalkıp, yola her zamankinden daha güçlü bir şekilde; "başaracağım" diyerek devam edersen güzel gider, asla pes etmeyeceksin! ayağın tökezlese de, sana biri çelme taksa da, senin başarılı olamayacağını söyleseler bile, kulak asmayıp sen yoluna bakacaksın!...
Şunu da unutmadan söyliyeyim; bu hayatın zorluğuna, adaletsizliğine, amaçsızlığına, boşluğuna demişsin, ben de dayanamıyorum! en çok ta haksızlıklara tahammülüm yok!
Sen böyle düşünen bir insansan ne güzel! demek ki, senin içinde çoğu insanda zerresi bile olmayan güçlü bir iman ve vicdan var! bunun kıymetini bil, bu güzel huylarından hiç bir şey ve hiç kimse için asla vazgeçme, değiştirme!
Allah gönlünün güzelliklerini daim etsin kardeşim, Allah yar ve yardımcın olsun, sen Allah'tan ayrılma yeter ki! gerisi zaten teferruat.......