Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Hayırlı ömür yaşamak için ne yapmalıyız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="misafir.." data-source="post: 104416"><p><strong>Salih bir kul olmak</strong></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Selamun Aleyküm. 27 yaşında zor bir dönemden geçen bi kardeşiniz olarak soruyorum bunu. Evlenmek hayaliyle mutlu mesut dolaşırken düğüne 2 ay kala nimetleri elinden alınmak suretiyle sınava tutulan bi kardeşiniz. Çok zor zamanlar Allah kimsenin başına vermesin sevdiğinizi birdaha göremiyecek olmanıza mı üzülüceksiniz hayallerinizin yıkılmasına mı yoksa evlilik gibi hayırlı bi işten alıkoyulmanıza mı.. Çok zor zamanlar yaşadım falcıya gitmeyi düşündüm, medyumlara büyücülere başvurmayı bile Allah korusun. Olur olmaz yerlerde bulduğum duaları okudum olmadı neden olmuyor diye, nerdeyse küfre düşücekken sizin yazınıza rastladım. Salih bi hayat yaşamak, nedir bu hayat dedim ben ne yapabilirim kendimi nasıl düzeltebilirim. Sabaha namazla başlamak işe gelince fırsat buldukça zikirler selavatlar çekmek insanlara iyi davranmak bi kardeşimizin imdadına koşmak, bi çocuğu sevindirmek, bi insana yardım etmek. Allahım ne kadar güzel şeyler. Haftanın 6 günü çalışan biri olarak daha fazlasına gücüm yeter mi bilmiyorum. Şimdilik sadece ramazan orucumu tutup namazlarımı kılmaya bol bol dua etmeye çalışıcam.. Bugüne kadar sadece dilek duaları ettiğim için affet beni Allahım sen bana muhteşem nimetler verdin en zor zamanlarımda hızır gibi yetiştirdin bana dualarımı. Ben bunları nasıl görmem, ben herşeyden kopup sana geldim Allahım sen beni kapından ayırma. Belki hayatımda hiçbir heyecan kalmıyacak ama ben senin huzuruna talibim senin rızanı istiyorum.. Kalbimdekini benden daha iyi bilensin nolur affet beni Allahım. Bunları sana el açıp yalvararak anlatmak isterdim ama ne evde ne başka biyerde yalnız kalıp yapamıyorum buraya yazmak istedim içimden dökülenleri. Belki eksiğim yada yanlışım varsa Allah rızası için düzelten olur.. Düne kadar nişanlısı tarafından prensesler gibi gezdirilip mutlu edilen bi insanın kendini birden herşeye kapatması çok zor olur biliyorum ama ben En Güzel'e sığındım O nice zorlukların arasında kolaylıklar verir. Allah hepimizi Rasulun izini sürüp hidayete erenlerden eğlesin. Kardeşlerim gün içinde çok boş vaktim oluyor varsa bildiğiniz okuduğunuz dualar tavsiyeler almak isterim. Allah hepinizden razı olsun..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="misafir.., post: 104416"] [b]Salih bir kul olmak[/b] [SIZE="3"]Selamun Aleyküm. 27 yaşında zor bir dönemden geçen bi kardeşiniz olarak soruyorum bunu. Evlenmek hayaliyle mutlu mesut dolaşırken düğüne 2 ay kala nimetleri elinden alınmak suretiyle sınava tutulan bi kardeşiniz. Çok zor zamanlar Allah kimsenin başına vermesin sevdiğinizi birdaha göremiyecek olmanıza mı üzülüceksiniz hayallerinizin yıkılmasına mı yoksa evlilik gibi hayırlı bi işten alıkoyulmanıza mı.. Çok zor zamanlar yaşadım falcıya gitmeyi düşündüm, medyumlara büyücülere başvurmayı bile Allah korusun. Olur olmaz yerlerde bulduğum duaları okudum olmadı neden olmuyor diye, nerdeyse küfre düşücekken sizin yazınıza rastladım. Salih bi hayat yaşamak, nedir bu hayat dedim ben ne yapabilirim kendimi nasıl düzeltebilirim. Sabaha namazla başlamak işe gelince fırsat buldukça zikirler selavatlar çekmek insanlara iyi davranmak bi kardeşimizin imdadına koşmak, bi çocuğu sevindirmek, bi insana yardım etmek. Allahım ne kadar güzel şeyler. Haftanın 6 günü çalışan biri olarak daha fazlasına gücüm yeter mi bilmiyorum. Şimdilik sadece ramazan orucumu tutup namazlarımı kılmaya bol bol dua etmeye çalışıcam.. Bugüne kadar sadece dilek duaları ettiğim için affet beni Allahım sen bana muhteşem nimetler verdin en zor zamanlarımda hızır gibi yetiştirdin bana dualarımı. Ben bunları nasıl görmem, ben herşeyden kopup sana geldim Allahım sen beni kapından ayırma. Belki hayatımda hiçbir heyecan kalmıyacak ama ben senin huzuruna talibim senin rızanı istiyorum.. Kalbimdekini benden daha iyi bilensin nolur affet beni Allahım. Bunları sana el açıp yalvararak anlatmak isterdim ama ne evde ne başka biyerde yalnız kalıp yapamıyorum buraya yazmak istedim içimden dökülenleri. Belki eksiğim yada yanlışım varsa Allah rızası için düzelten olur.. Düne kadar nişanlısı tarafından prensesler gibi gezdirilip mutlu edilen bi insanın kendini birden herşeye kapatması çok zor olur biliyorum ama ben En Güzel'e sığındım O nice zorlukların arasında kolaylıklar verir. Allah hepimizi Rasulun izini sürüp hidayete erenlerden eğlesin. Kardeşlerim gün içinde çok boş vaktim oluyor varsa bildiğiniz okuduğunuz dualar tavsiyeler almak isterim. Allah hepinizden razı olsun..[/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Hayırlı ömür yaşamak için ne yapmalıyız?
Alt