• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

HZ MAHMUT Efendinin mezarı

nurgul__yasar

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Yeğenim şuan 08.02.2013 tarihinde hala Van Erciş te askerlik yapmakta bu gece gordüğü rüya şudur.
Güsul abdesti almak için yer arıyordum bir arkadaşa sordum gösterdiği yeri buldum Hz.Mahmut Efendinin mezarı vardı.Birde yanında hemen bitişik 4 tane daha mezar vardı ,sonra büyük bir çeşme vardı banyo gibi oraya gittim vanayı açtım su aktı ama bişey yapmadım yaniabdest almadım.

Ruyanın yorumunu acil olarak beklemekteyim.mail ile bildirirseniz gün içinde cepten görebilirim.

Hakkınızı helal edin hayırlı sabahlar

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm Selam rüyanız hayr olsun kardeşim ne güzel bir rüya görmüşsünüz maşaALLAH..

Rüyalar bazen hayatta tesiri altında kaldığımız olayların izlerini taşısa da çoğunlukla çok sırlı olaylardır. Çünkü insanın hiçbir tesiri olmadan meydana gelmektedir.
ALLAHIM TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN ..

Resulullah (s.a.a) şöyle buyurmuştur: “Alimlerin mürekkebi ve şehitlerin kanı kıyamet günü birlikte tartılır ve alimlerin mürekkebi, şehitlerin kanından üstün gelir.”

Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz. "
Bakara 154

Hz. Selman (r.a.) rivayet etti. Resulullah (s.a.v.) şöyle buyurdu: “Bir gün ve bir gece hudut nöbeti tutmak; gündüzü oruçlu, gecesi ibadetli geçirilen bir aydan daha hayırlıdır. Şayet kişi bu nöbet esnasında vazife başında iken ölürse, yapmakta olduğu işin ecri ve sevabı kıyamete kadar devam eder, şehid olarak rızkı da devam eder ve kabirdeki sorgu meleklerinden güven içinde olur.” (Müslim, İmâre 163)

Cenab-ı Hak, naklettiğimiz bu hadis-i şeriflerin hürmetine cümlemize şehitlik makamını ihsan etsin. Şehitliği bizlere sevdirsin, O’nun dini uğrunda canını feda eden bahtiyarlar zümresine bizleri de dâhil eylesin!

"Hz.Mahmut Efendinin mezarı vardı.Birde yanında hemen bitişik 4 tane daha mezar vardı "

Allahim bu ne guzel bir lutuf...Ben sadece bir haberciyim..
bu ruyanin gercek manasini anca Rabbim bilir..
Hayirli Cumalar..

duaa..

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Selamünaleyküm,

Ruyanın yorumunu acil olarak beklemekteyim.mail ile bildirirseniz gün içinde cepten görebilirim.
Aleyküm selam.
Yorum isteyen her üyemize özel muamele (hizmet) söz konusu değildir
, velakin,
Rüyanıza yapılan yorum sistemimizden otomatik olarak email adresinize gelir. Bilginize...

Üst Alt