Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
İbrahim Tenekeci Sözleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 45156" data-attributes="member: 1043"><p><strong><span style="font-size: 12px">"Açılır Kapılar, Elimiz Açılırsa.."</span></strong></p><p> </p><p>***</p><p></p><p><span style="font-size: 12px">"İtiraz ediyorum!</span></p><p><span style="font-size: 12px">Farklı giysilere bürünsek de nihayetinde hepimiz birer iskeletiz."</span></p><p></p><p>***</p><p></p><p><span style="font-size: 12px">"Adına yoksulluk dediğimiz şey,</span></p><p><span style="font-size: 12px">Yokluktan değil, çokluktan kaynaklanır.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Hakkına razı olmayanların çokluğundan...</span></p><p></p><p>***</p><p></p><p>Allah'a bizleri ölümle tedavi ettiği için şükretmeliyiz.Yoksa hepimiz hırs kanseri olurduk.</p><p></p><p>***</p><p></p><p>İkide bir yüzüme çarpılan bir günah gibisin. Yine de seviyorum seni aklının ermeyeceği kadar.</p><p></p><p>''Iskaliyor beni,annemin dualari''</p><p></p><p>içimden dedim ilmeği kaçmış bir hayat bizimkisi.</p><p></p><p>Sen böyle güzelken bana söz düşmez.</p><p>bakma, şiirler yazdığıma.</p><p></p><p>***</p><p></p><p>kılpayı kaçırılmış bir şeyin</p><p>bıraktığı ardında</p><p>neyse oyum ben.</p><p></p><p>***</p><p></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Şiirden aşağıya attım kendimi </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span> <span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px">Düşerken düşündüm, ölmesem mi? </span></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"></span></span> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><strong><span style="color: #4b0082"><em><span style="font-family: 'trebuchet ms'">İbrahim Tenekeci</span></em></span></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 45156, member: 1043"] [B][SIZE=3]"Açılır Kapılar, Elimiz Açılırsa.."[/SIZE][/B] *** [SIZE=3]"İtiraz ediyorum! Farklı giysilere bürünsek de nihayetinde hepimiz birer iskeletiz."[/SIZE] *** [SIZE=3]"Adına yoksulluk dediğimiz şey, Yokluktan değil, çokluktan kaynaklanır. Hakkına razı olmayanların çokluğundan...[/SIZE] *** Allah'a bizleri ölümle tedavi ettiği için şükretmeliyiz.Yoksa hepimiz hırs kanseri olurduk. *** İkide bir yüzüme çarpılan bir günah gibisin. Yine de seviyorum seni aklının ermeyeceği kadar. ''Iskaliyor beni,annemin dualari'' içimden dedim ilmeği kaçmış bir hayat bizimkisi. Sen böyle güzelken bana söz düşmez. bakma, şiirler yazdığıma. *** kılpayı kaçırılmış bir şeyin bıraktığı ardında neyse oyum ben. *** [FONT=Verdana][SIZE=3]Şiirden aşağıya attım kendimi [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=3]Düşerken düşündüm, ölmesem mi? [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=georgia][B][COLOR=#4b0082][I][FONT=trebuchet ms]İbrahim Tenekeci[/FONT][/I][/COLOR][/B][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
İbrahim Tenekeci Sözleri
Alt