• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İbretlik bir Rüya

_smyy_

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Selamünaleyküm

Ben rüyamda amcamın kızının kına gecesini gördüm.Kına gecesinde hiç kimse oynamıyor bir kuzenimle ben oynuyoruz salonda herkes oturuyor. Ben eve üstümü değiştirmeye diye çıkıyorum annemle konuşuyorum niye hiç kimse gelmedi gelenler niye oynamıyor diye. O sırada kısa siyah pullu bir etek giyiyorum üstüne evdeki beyaz bluzlarımdan arıyorum uyduramıyorum hiçbirşeyi sürekli bi acele halinde hareket ediyorum kendi kendime konuşuyorum niye kimse gelmedi gelenler niye oturuyor bizim bir sürü arkadaşımız vardı niye yoklar diye düşünüyorum.
ayrıca gerçek hayatta da kuzenim sözlenmek üzere kısmetse bende kışa söz yapcam.
Cevabınızı en kısa zamanda verirseniz sevinirim, hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada kına gecesi görmek:hayatınızda önemli bir değişikliğin gelişmenin olacağını işaret etmektedir.
Bu değişim özel hayatınız eğitim veya iş yaşamı konusunda olacaktır ve sonunda sevineceksiniz...seklinde yorumlanir Allahu alem..
Rüya kına gecesinde eğlenmek, oynadığını görmek ;güncel hayatınızda yeni bir fikir, kavram, bakış açısı ya da düşünme yolu deneyerek olayları farklı
değerlendireceğiniz bir döneme girdiğinizi ifade eder...

rüyada Acele görmek
Hata yapmaya, pişman olmaya delalet eder. Hayır işlerinde acele etmek iyiliğe, Şer işlerinde acele etmek hüsrana yahut tövbe ettiği günaha yeniden dönmeye,
Dünyalık konulard acele ettiğini görerek bundan sıkıntı duymak, işleri temkinli olarak yapmaya delalet eder...
Eger acele ettigi sey dunyaya ait ise iyi degildir. Yalniz evlenme hususunda
acele etmek hayir ile yorumlanir,Çünkü acelecilik şeytandandır..

ahh be kardesim bizler esas onemli olan konulari gecistirir etten, puften, gereksiz konularda takılır!!
kendimizi ve sevdiklerimizi gereksiz baski ve stresse sokariz!!anliyana
Rabbim Hakkınızda hayırlı bir evlilik nasip etsin.. acele edip de yanlış kararlar almayın Hayirli gunler...

_smyy_

Kurallara Uymadı
Üyemiz
SAĞOLUN

KARDEŞ YORUMLA DİYE ANLLATTIM AKIL VER DİYE DEĞİL KENDİ AKLINI KENDİNE SAKLA

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
KARDEŞ YORUMLA DİYE ANLLATTIM AKIL VER DİYE DEĞİL KENDİ AKLINI KENDİNE SAKLA

kardes ben de yorumladim..Sizde anliyamiyacak kadar akil, idrak beyin yoksa ne yapsin Gönül sızım..
Ben kendi aklimi kendime saklarim Siz de kendinizi,Rüyanizi sizin anliyabileceginiz sekilde yorumliyan baska bir Foruma saklayin..
Her kes kendi kapasite ve seviyesine göre istifade eder, kabını doldurup..yararlanıp nasiplenir...
Sizin kabınız dar ise deryayi suçlamayın..
Eyvallah!!Haydi yoluna!! Mutlu ol ..Duman Ol!!Allah Yolunu Açık etsin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selamun Aleykum bildiginiz gibi meslegim Çocuk Koruma servisinde PDR Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik yapmaktayim..
meslegimden ötürü bu sabah bir programa katilmam gerekli idi..
program Çocuklar ve insanlar akil ve beyinlerinin hepsini kullanmıyorlar..daha büyük bir bölümünü kullanmalari icin onlara nasil yardimci olabiliriz..

1-Self-confidence (özgüven )Özgüven önemli bir kişisel özelliktir; yaşamla baş etmemizi ve sorunlarla gerçekçi bir şekilde mücadele etmemizi sağlar ve zorluklara dayanmamızı
kolaylaştırır...

2-Çocuklar ve insanlar ile kısa cümleler ile konuşmayın!Onlara bilgi, teferuat, derya sunarak onlari düşünmeye,teffekür etmeye teşvik ederseniz beyinlerini, idrak ve ufku düşünerek Kendilerini geliştirsinler..
iste benim Rüya Yorumu yaparken bunlari da göz önüne alarak Gönül Dostlarimin istifade edip kabını doldurup..yaralanıp nasiplenmelerini Kendilerini geliştirmelerini istiyorum..
benim yazdiklarim ile kendi hayatlari arasindaki bu temel fikirler ile kendi düşünceleri arasında bir köprü kurarak ..
kendi iç yolculuğuna çıkması ve hayatı bu bağlamda yeniden kurması kendi hatalarimizi idrak etmemiz icin uzunca yazmaktayim..
Hayat şartları ile içgüdüleri ,duygu ve vicdanlari arasında bocalayan insanlari kendilerinden kendilerine bir mesaj verebilmeleri icin yardimci olmaya calismaktayim..

"KENDİ AKLINI KENDİNE SAKLA" demis bir kardesimiz malesef SAKLIYAMAM...
Her şeyin bir kıymeti vardır, insanın kıymeti ise, ilmi, ihsanı ve edebidir.Her şeyin bir zekatı vardır, aklın zekatı tefekkürdür...
İlmin zekatı da, onu ehline öğretmektir....

Üst Alt