Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
iç güzellik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46730" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Hakkı anlamak değil asan ola her kula </span></p><p><span style="color: black">Hak adeta böyle erkan eylemiş </span></p><p><span style="color: black">Anlayınca zatı Hakkı aşk ile </span></p><p><span style="color: black">Bu niyazi nice seyran eylemiş ,</span></p><p> </p><p><span style="color: black">diye boşuna söylememiş Niyazi MISRİ</span></p><p><span style="color: black">Bir başka betinde ben taşrada arar idim o can içinde can imiş der demesine de anlayana bilene görenedir görene köre nedir köre ne ...</span></p><p><span style="color: black">Yüce Allah onu bilen gören ve onunla O olanlardan eylesin..</span></p><p><span style="color: black">Bir ayet De ki (yalnızca) Hu ! yani o ondan gayri ne varki tüm varlık ondandır Ondan gayrisi onun yansımasından tecellisinden başka bir şey değildir canlar...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Selam ve sevgilerimle. </span></p><p><span style="color: black">Hayır ve hakta daim kalan tüm gönül dostlarına dost diyarından sonsuz kalpten</span></p><p><span style="color: black">selamlar sevgiler ...Gerçek Hak dostlarına...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46730, member: 1049"] [COLOR=black]Hakkı anlamak değil asan ola her kula [/COLOR] [COLOR=black]Hak adeta böyle erkan eylemiş [/COLOR] [COLOR=black]Anlayınca zatı Hakkı aşk ile [/COLOR] [COLOR=black]Bu niyazi nice seyran eylemiş ,[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]diye boşuna söylememiş Niyazi MISRİ[/COLOR] [COLOR=black]Bir başka betinde ben taşrada arar idim o can içinde can imiş der demesine de anlayana bilene görenedir görene köre nedir köre ne ...[/COLOR] [COLOR=black]Yüce Allah onu bilen gören ve onunla O olanlardan eylesin..[/COLOR] [COLOR=black]Bir ayet De ki (yalnızca) Hu ! yani o ondan gayri ne varki tüm varlık ondandır Ondan gayrisi onun yansımasından tecellisinden başka bir şey değildir canlar...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Selam ve sevgilerimle. [/COLOR] [COLOR=black]Hayır ve hakta daim kalan tüm gönül dostlarına dost diyarından sonsuz kalpten[/COLOR] [COLOR=black]selamlar sevgiler ...Gerçek Hak dostlarına...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
iç güzellik
Alt