Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55891" data-attributes="member: 1049"><p>Merhaba <span style="color: Black">kardesim Hosgeldiniz..</span></p><p><span style="color: Black">Yazinizi okudum cook uzuldum ama gordugum kadar esiniz, imanli, vicdanli ve sizi cook seven biri..</span></p><p><span style="color: Black">Kardesim hepimiz insaniz!!Seytan bir bos animizi yakaladigi an nefsimiz ile bir olup bizi cirkinlige cekmekten geri durmuyor!!</span></p><p><span style="color: Black">hem daha ileriye gitmeden esiniz olayi durdurmus!!bu herkesin harci degil.. bir noktaya varildiginda DUR demek iman, vicdan isi..</span></p><p><span style="color: Black">Hem esiniz tövbe etmis..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">"kiza görüşmeyelim artık olmuyor yanlış demiş. Allah'a yönel demiş. kız da çok üzülmüş. ağlamış falan galiba eşim de kıyamamış"</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">gordunuzmu esiniz bu noktada bile Ona dogruyu anlatmaya calismis.. belkide Ona teblig edebilirim bu cirkin yoldan gitmesini onliyebilirim diye </span></p><p><span style="color: Black">saatlerce konusmus..onun ilk once guvenini kazanmaya calismistir..</span></p><p><span style="color: Black">Kardesim biz Onun niyettini bilemeyiz..sadece davranislarini sorgulayabilirsiniz..</span></p><p><span style="color: Black">Her Neyse olan olmus mu diyelim bundan sonrasi onemli.. </span></p><p><span style="color: Black">Allah Yardimciniz olsun...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Olanlari degistiremezsiniz sadece kendi ruh ve beden sagliginizi ve aile mutlulugunuzu bozabilirsiniz..bir kus beyinli, nefis insani olan bir zavalli </span></p><p><span style="color: Black">KIZ baskasinin evliliginde ,mutlulugunda gozu olan seytana uyan bir gafil icin deger mi???</span></p><p><span style="color: Black">Onu kendi coplugune ve kendi degerine birakin da Siz bundan sonra ne yapacaginizi sakin bir kafa ile yurek ile bir dusunun..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Size gore Aldatıldığınızı öğrendiğinizde gitmek mi zor kalmak mı? Ona tekrar güvenebilmek mümkün mü?</span></p><p><span style="color: Black">iste su an onemli olan bunlardir!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">İlişkide sadakatsizlik durumunda aldatıldığını öğrenen bir kadın için açık ya da bastırılmış öfke kaygı bozukluğu ya da depresyon oluşma ihtimali çok yüksek...</span></p><p><span style="color: Black">O yuzden ilk once Sakin olun!!Sakinleşin Lutfen..</span></p><p><span style="color: Black">Bu durumda olan bazi Hanim kardeslerim der ki Kafayi yiyecegim...</span></p><p><span style="color: Black">Kimin icin? deger mi?</span></p><p><span style="color: Black">Kafayi yerseniz Sen zaten delinin biri idin der Masum iken bir de suclu durumuna dusersiniz...</span></p><p><span style="color: Black">Ilk once kendi maddi manevi ruhsal sagliginiz onemli..</span></p><p><span style="color: Black">Ucaklarda dikkat ettiniz mi ucak dusme ihtimali anlatilirken ilk once oksijen maskesini kendinize sonrada cocugunuza takmanizi isterler!</span></p><p><span style="color: Black">Ben buna hep sasardim bu BATI alemi ne kadar acimasiz diye..</span></p><p><span style="color: Black">Fakat Bati Dogu degil de en mantikli oldugunu Zaman bana gosterdi..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Su an koruyucu Anneyim.. kendi genc KIZIM da var.. onlara yardimci olabilmem icin ilk once benim cook guclu saglikli ve direncli olmam gerektigini anliyorum..</span></p><p><span style="color: Black">Siz de esinizi bu cirkin olaydan kurtarmak istiyorsaniz ilk once guclu olmalisiniz!</span></p><p><span style="color: Black">Seytan onun ayagini kaydirmis..Sizin nefsiniz ile de oynamasina Lutfen musaade etmeyin..</span></p><p><span style="color: Black">Benim soyle bir siarim var..Sevdiklerimi Seytana kaptirmam diye...</span></p><p><span style="color: Black">O yuzden ilk once Sakinlesin ve bu durumu esiniz ile acikca ve samimiyet ile konusun....</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ve lutfen bu konuyu ailenize cevrenizdekilere simdilik anlatmayin!!</span></p><p><span style="color: Black">Neden mi? Cunku:</span></p><p><span style="color: Black">Çevreden gelen baskılar da ruh halini fazlasıyla etkiliyebilir!!</span></p><p><span style="color: Black">Bu baskıyı yaratan çevre özellikle aile tabii. Çoğunlukla geleneksel ailelerde “yuvanı koru” şeklinde yapılan baskı bazen “boşan” dayatmasına da dönebiliyor...</span></p><p><span style="color: Black">Erkek adamdir yapabilir gibi celiskilere su an hic ihtiyaciniz yok! Sizin icinde bulundugunuz durumu anca Siz ve esiniz anliyabilir ve cozmeye calisabilir....</span></p><p><span style="color: Black">Oysa aldatıldığınızda her ne kadar öfke duyuyor olsaniz da tüm sıkıntıları göze alarak çok zorluklardan sonra kavustuk dedigin insanı bir çırpıda </span></p><p><span style="color: Black">bırakıvermek söylendiği kadar kolay olmayabiliyor...</span></p><p><span style="color: Black">Bu olayi SAKIN! size kisisel veya sizin eksikliginizden dolayi yaptigini dusunmeyin..bu dogru degil..</span></p><p><span style="color: Black">bu sadece Onun eksikliginden ve bir ara dustugu bosluktan olabilir..</span></p><p><span style="color: Black">O Sizi sevmiyor olsa idi Sizin ile evlenmezdi..hemen bosanmak isterdi..</span></p><p><span style="color: Black">Esinizin yaptigi bu davranis inanin Sizden cook ona kendisine Zarar vermis!Onu acitmistir.. bunu kabul etmesede vicdaninda o eziklik hep kalacaktir!!</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Ben esini aldatan kadin erkek olsun kIZMAK-tan ziyade ACIYORUM...</span></p><p><span style="color: Black">bir anlik nefsin Zevki icin insanin kendini Ruhunu kirletmesi ve o </span></p><p><span style="color: Black">leke ile butun hayati boyunca vicdaninda bir yuk gibi tasimasi..</span></p><p><span style="color: Black">ne kadar agirdir kim bilir..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">su an sorun peki Ona nasıl artik güvenebilirsiniz?</span></p><p><span style="color: Black">Evliliğinizi bitirip bitirmeme kararı aslında duygularınızdan çok düşüncelerinize ve inançlarınıza bağlı. </span></p><p><span style="color: Black">Onu hala seviyor olabilirsiniz. Aranızda koparılamayacak bir bağ olduğuna da inanabilirsiniz.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Elbette ayrılığı boşanmayı düşünmüyor olabilirsiniz. Ancak şu soruyu kendinize sormalısınız: </span></p><p><span style="color: Black">Evliligime gerek cinsellik gerekse de duygusal olarak kaldığı yerden devam etmem mümkün mü? </span></p><p><span style="color: Black">Her ne kadar ilişkinizi her şey 'normal'miş gibi sürdürmek isteseniz de cinsellikten bir sureligine soğumanız gayet doğal. </span></p><p><span style="color: Black">Bu durumda cinselliği bir süre askıya alıp güven duygusunu yeniden geliştirecek kucaklaşmalara ağırlık vermek ona karşı yaşadığınız </span></p><p><span style="color: Black">soğumayı aşmanız icin onu bastan yeniden tanimaya calismak guven duygunuzu kazanmaya yardımcı olabilir.</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Elbette bu dönemde eşinizin tutumu ve desteği de ilişkinin sürüp sürmeyeceği konusunda netleşmeniz açısından size yol gösterecektir...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Kardesim ne siz deli olun nede sevdiginiz esinizi delirtin, elinize hic bir sey gecmez!</span></p><p><span style="color: Black">Aldatilan esler intikam almak icin dusundukleri kadar yuvalarini kurtarmak icin dusunselerdi eminin bir cikar Yol bulabilirlerdi..</span></p><p><span style="color: Black">Allah esinize hidayet versin diye Dua edin kardesim!nefsine yenik düşme hayat bir imtihan belki de esinin bu durumu ile imtihan edildigini unutma.. ve Seytana uyma..</span></p><p><span style="color: Black">Dogru olani yap..</span></p><p><span style="color: Black">esini de kendini de kurtarmak icin Allah a yoneldin Ondan yardim isteeyin..</span></p><p><span style="color: Black">Seytanin yuvanizi dagitmasina oyle kolaayca izin vermeyin...Sakinleşmeyi bekleyin</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler. </span></p><p><span style="color: Black">Sen Hakk'a tevekkül kıl. Sabreyle ve râzı ol. </span></p><p><span style="color: Black">Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55891, member: 1049"] Merhaba [COLOR=Black]kardesim Hosgeldiniz.. Yazinizi okudum cook uzuldum ama gordugum kadar esiniz, imanli, vicdanli ve sizi cook seven biri.. Kardesim hepimiz insaniz!!Seytan bir bos animizi yakaladigi an nefsimiz ile bir olup bizi cirkinlige cekmekten geri durmuyor!! hem daha ileriye gitmeden esiniz olayi durdurmus!!bu herkesin harci degil.. bir noktaya varildiginda DUR demek iman, vicdan isi.. Hem esiniz tövbe etmis.. "kiza görüşmeyelim artık olmuyor yanlış demiş. Allah'a yönel demiş. kız da çok üzülmüş. ağlamış falan galiba eşim de kıyamamış" gordunuzmu esiniz bu noktada bile Ona dogruyu anlatmaya calismis.. belkide Ona teblig edebilirim bu cirkin yoldan gitmesini onliyebilirim diye saatlerce konusmus..onun ilk once guvenini kazanmaya calismistir.. Kardesim biz Onun niyettini bilemeyiz..sadece davranislarini sorgulayabilirsiniz.. Her Neyse olan olmus mu diyelim bundan sonrasi onemli.. Allah Yardimciniz olsun... Olanlari degistiremezsiniz sadece kendi ruh ve beden sagliginizi ve aile mutlulugunuzu bozabilirsiniz..bir kus beyinli, nefis insani olan bir zavalli KIZ baskasinin evliliginde ,mutlulugunda gozu olan seytana uyan bir gafil icin deger mi??? Onu kendi coplugune ve kendi degerine birakin da Siz bundan sonra ne yapacaginizi sakin bir kafa ile yurek ile bir dusunun.. Size gore Aldatıldığınızı öğrendiğinizde gitmek mi zor kalmak mı? Ona tekrar güvenebilmek mümkün mü? iste su an onemli olan bunlardir!! İlişkide sadakatsizlik durumunda aldatıldığını öğrenen bir kadın için açık ya da bastırılmış öfke kaygı bozukluğu ya da depresyon oluşma ihtimali çok yüksek... O yuzden ilk once Sakin olun!!Sakinleşin Lutfen.. Bu durumda olan bazi Hanim kardeslerim der ki Kafayi yiyecegim... Kimin icin? deger mi? Kafayi yerseniz Sen zaten delinin biri idin der Masum iken bir de suclu durumuna dusersiniz... Ilk once kendi maddi manevi ruhsal sagliginiz onemli.. Ucaklarda dikkat ettiniz mi ucak dusme ihtimali anlatilirken ilk once oksijen maskesini kendinize sonrada cocugunuza takmanizi isterler! Ben buna hep sasardim bu BATI alemi ne kadar acimasiz diye.. Fakat Bati Dogu degil de en mantikli oldugunu Zaman bana gosterdi.. Su an koruyucu Anneyim.. kendi genc KIZIM da var.. onlara yardimci olabilmem icin ilk once benim cook guclu saglikli ve direncli olmam gerektigini anliyorum.. Siz de esinizi bu cirkin olaydan kurtarmak istiyorsaniz ilk once guclu olmalisiniz! Seytan onun ayagini kaydirmis..Sizin nefsiniz ile de oynamasina Lutfen musaade etmeyin.. Benim soyle bir siarim var..Sevdiklerimi Seytana kaptirmam diye... O yuzden ilk once Sakinlesin ve bu durumu esiniz ile acikca ve samimiyet ile konusun.... Ve lutfen bu konuyu ailenize cevrenizdekilere simdilik anlatmayin!! Neden mi? Cunku: Çevreden gelen baskılar da ruh halini fazlasıyla etkiliyebilir!! Bu baskıyı yaratan çevre özellikle aile tabii. Çoğunlukla geleneksel ailelerde “yuvanı koru” şeklinde yapılan baskı bazen “boşan” dayatmasına da dönebiliyor... Erkek adamdir yapabilir gibi celiskilere su an hic ihtiyaciniz yok! Sizin icinde bulundugunuz durumu anca Siz ve esiniz anliyabilir ve cozmeye calisabilir.... Oysa aldatıldığınızda her ne kadar öfke duyuyor olsaniz da tüm sıkıntıları göze alarak çok zorluklardan sonra kavustuk dedigin insanı bir çırpıda bırakıvermek söylendiği kadar kolay olmayabiliyor... Bu olayi SAKIN! size kisisel veya sizin eksikliginizden dolayi yaptigini dusunmeyin..bu dogru degil.. bu sadece Onun eksikliginden ve bir ara dustugu bosluktan olabilir.. O Sizi sevmiyor olsa idi Sizin ile evlenmezdi..hemen bosanmak isterdi.. Esinizin yaptigi bu davranis inanin Sizden cook ona kendisine Zarar vermis!Onu acitmistir.. bunu kabul etmesede vicdaninda o eziklik hep kalacaktir!! Ben esini aldatan kadin erkek olsun kIZMAK-tan ziyade ACIYORUM... bir anlik nefsin Zevki icin insanin kendini Ruhunu kirletmesi ve o leke ile butun hayati boyunca vicdaninda bir yuk gibi tasimasi.. ne kadar agirdir kim bilir.. su an sorun peki Ona nasıl artik güvenebilirsiniz? Evliliğinizi bitirip bitirmeme kararı aslında duygularınızdan çok düşüncelerinize ve inançlarınıza bağlı. Onu hala seviyor olabilirsiniz. Aranızda koparılamayacak bir bağ olduğuna da inanabilirsiniz. Elbette ayrılığı boşanmayı düşünmüyor olabilirsiniz. Ancak şu soruyu kendinize sormalısınız: Evliligime gerek cinsellik gerekse de duygusal olarak kaldığı yerden devam etmem mümkün mü? Her ne kadar ilişkinizi her şey 'normal'miş gibi sürdürmek isteseniz de cinsellikten bir sureligine soğumanız gayet doğal. Bu durumda cinselliği bir süre askıya alıp güven duygusunu yeniden geliştirecek kucaklaşmalara ağırlık vermek ona karşı yaşadığınız soğumayı aşmanız icin onu bastan yeniden tanimaya calismak guven duygunuzu kazanmaya yardımcı olabilir. Elbette bu dönemde eşinizin tutumu ve desteği de ilişkinin sürüp sürmeyeceği konusunda netleşmeniz açısından size yol gösterecektir... Kardesim ne siz deli olun nede sevdiginiz esinizi delirtin, elinize hic bir sey gecmez! Aldatilan esler intikam almak icin dusundukleri kadar yuvalarini kurtarmak icin dusunselerdi eminin bir cikar Yol bulabilirlerdi.. Allah esinize hidayet versin diye Dua edin kardesim!nefsine yenik düşme hayat bir imtihan belki de esinin bu durumu ile imtihan edildigini unutma.. ve Seytana uyma.. Dogru olani yap.. esini de kendini de kurtarmak icin Allah a yoneldin Ondan yardim isteeyin.. Seytanin yuvanizi dagitmasina oyle kolaayca izin vermeyin...Sakinleşmeyi bekleyin Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler. Sen Hakk'a tevekkül kıl. Sabreyle ve râzı ol. Mevlâ görelim neyler.Neylerse güzel eyler [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin
Alt