Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55892" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Eyy Rabbim!!Sensin bizi yaratan sensin her an bizim yanımızda olan her darlığın sonu selamettir bilirim ..</span></p><p><span style="color: Black">Eyüp sabrı ver bizlere yarab çekebileceğimiz kadar yükle bizlere..</span></p><p><span style="color: Black">Şerden beladan kötü niyetli arkadaş ve insanlardan </span></p><p><span style="color: Black">gözden nazardan büyücülerin şerrinden bizleri koru..</span></p><p><span style="color: Black">Bizleri doğru yoldan ayirma..</span></p><p><span style="color: Black">Nefsine Kul kole olmus zavalli insanciklari ISLAH eyle...</span></p><p><span style="color: Black">hanemizde dua ,huzur, mutluluk,bereket sağlık sıhhat afiyet hayırlı kazancı nasip eyle evlatlarımızdan utandırma saygıyı sevgiyi </span></p><p><span style="color: Black">tüm güzel olan her şeyi bizlere nasip eyle elhamdülillah rabbelalemin .</span></p><p><span style="color: Black">Göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan daha az bir zaman bile bizi nefsimizin eline bırakma! amin...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55892, member: 1049"] [COLOR="Black"]Eyy Rabbim!!Sensin bizi yaratan sensin her an bizim yanımızda olan her darlığın sonu selamettir bilirim .. Eyüp sabrı ver bizlere yarab çekebileceğimiz kadar yükle bizlere.. Şerden beladan kötü niyetli arkadaş ve insanlardan gözden nazardan büyücülerin şerrinden bizleri koru.. Bizleri doğru yoldan ayirma.. Nefsine Kul kole olmus zavalli insanciklari ISLAH eyle... hanemizde dua ,huzur, mutluluk,bereket sağlık sıhhat afiyet hayırlı kazancı nasip eyle evlatlarımızdan utandırma saygıyı sevgiyi tüm güzel olan her şeyi bizlere nasip eyle elhamdülillah rabbelalemin . Göz açıp kapayıncaya kadar, hatta ondan daha az bir zaman bile bizi nefsimizin eline bırakma! amin...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin
Alt