Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="BİrDeM" data-source="post: 55906" data-attributes="member: 3171"><p>Allah c.c cümlemizden razı olsun kardeşim sizde çoook güzelce moral vermişsiniz ben bile moral buldum. İnsan insana muhtaçtır keşke elimizden daha fazlası gelseydi.</p><p>Aldatılmanın ne kadar üzücü bir hal olduğunu biliyorum. Ancak, yinede karar bu acıyı yaşayan kardeşimindir. Kararsız kalmak ise insanı çok yıpratır. Yaşadığınız durumda tek bir çözüm olmayabilir yani doğru bir tane değildir her zaman. En doğru kararı siz vereceksiniz. Hiç kimse sizi verdiğiniz karadan dolayı suçlayamaz. Çünkü bu hayat sizin hayatınızdır. Önemli olan iç huzurunuzdur. </p><p></p><p>Benim o çok güzel yuvamı KİMSE YIKAMAZ diyerek teselli bulmaya çalışın. Sonradan uzunca bir süre daha korkularınız devam eder. Aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkarsınız. Fakat sevgi sözcüğünü unutmayın. Sık sık abdest alın. Namaz çok güzel bir dirilme yöntemidir. İbadet size her acınızı unutturmasa da yaraların çabuk ve kolay iyileşmesine yardımcı olur. Kuran, Namaz ve dua bu üçlüye dikkat!!! Bunları hiç bırakmayın. Çokca meal okuyun Allah c.c bize ne söylüyor ona kulak verin . Abdest alın ruku ve secdeye varın. Bu ilaçları mutlak kullan kardeşim Allah Yar ve yardımcın olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BİrDeM, post: 55906, member: 3171"] Allah c.c cümlemizden razı olsun kardeşim sizde çoook güzelce moral vermişsiniz ben bile moral buldum. İnsan insana muhtaçtır keşke elimizden daha fazlası gelseydi. Aldatılmanın ne kadar üzücü bir hal olduğunu biliyorum. Ancak, yinede karar bu acıyı yaşayan kardeşimindir. Kararsız kalmak ise insanı çok yıpratır. Yaşadığınız durumda tek bir çözüm olmayabilir yani doğru bir tane değildir her zaman. En doğru kararı siz vereceksiniz. Hiç kimse sizi verdiğiniz karadan dolayı suçlayamaz. Çünkü bu hayat sizin hayatınızdır. Önemli olan iç huzurunuzdur. Benim o çok güzel yuvamı KİMSE YIKAMAZ diyerek teselli bulmaya çalışın. Sonradan uzunca bir süre daha korkularınız devam eder. Aynı şeyi tekrar yaşamaktan korkarsınız. Fakat sevgi sözcüğünü unutmayın. Sık sık abdest alın. Namaz çok güzel bir dirilme yöntemidir. İbadet size her acınızı unutturmasa da yaraların çabuk ve kolay iyileşmesine yardımcı olur. Kuran, Namaz ve dua bu üçlüye dikkat!!! Bunları hiç bırakmayın. Çokca meal okuyun Allah c.c bize ne söylüyor ona kulak verin . Abdest alın ruku ve secdeye varın. Bu ilaçları mutlak kullan kardeşim Allah Yar ve yardımcın olsun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
içim acıyor, aldatıldım bana yardım edin
Alt