Herkese hayirli aksamlar selamun aleykum forumda yeniyim biraz bakindim cok hosuma gitti ben dersliyim naksibendi tarikati. Seytan nefis benimle cok ugrasiyor ibadet etmiyorum fazla ama dini konuda herseyi cok iyi biliyorum diyebiliriz namaz kilmanin sart oldugunu ettigini cok iyi biliyorum ama iste seytan beni ali koyuyor. Ruhumun ibadet istedigini dusunuyorum ibadet etmedigim icin icimin karardigini dusunuyorum bu aralar fazlasiyla huzursuz ve mutsuzum. Cevreden cok bunaldim ettim haftaya beceri simavim var ve lise mezunu olucam istanbuldan gitmek baska bi sehirde yasayip yeni baslangic yapmak istiyorum bu cevrede beni cekemeyen onca kin besleyen insan var ki fazlasiyla basarili ve ustun oldugum icin hic kimse beni cekemiyor bana karismak bela olmak icin zayif yonumu ariyorlar bana karismak bulasmak icin. Ben kimseyle konusmam etmem oturdugum cevrede herkes kotu yolda ben tek takildigim icin ve tek basima gayretli basarili oldugum icin cekemoyorlar ben bu durumdanda cok bunaldim Allah ima ellerimi acip dua ediyorum goz yasi doke doke hep. sizlerinde dusuncelerinizi fikirlerinizi almak istiyorum