Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
İçimdeki sıkıntıyı gidermek için ne yapmalıyım?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 95577" data-attributes="member: 6530"><p>Selamun aleyküm Burcu kardeşim,</p><p></p><p>Bu anlattıklarına göre psikolojin bozuk senin.. Bu durum ne zamandan beridir böyle? çocukluğundan beridir böyle sinirli misin? yoksa başından bir travma filan mı geçti? bunları bilmiyorum ama normal şartlarda bir insanın yapmıyacağı şeyleri yapıyorsun...Seni suçlamıyorum, yanlış anlama anlattıklarına göre yorum yapıyorum...</p><p>En mantıklısı ilk yapman gereken, bir psikiyatri uzmanına gitmek kardeşim, ondan sonra da Allah'ın ipine sarılmak...</p><p></p><p><strong>Her gün, La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim....</strong></p><p><strong>zikrini dilinden düşürme, bu zikir çok tesirlidir, her zaman gönlüne ferahlık ve huzur verir...</strong></p><p></p><p><strong><span style="color: Purple">Hayatta en önemli şey; insanın kendinin farkında olması, kendisiyle yüzleşmesidir.. </span></strong></p><p>Etrafındaki insanlara kulağını tıkama! mutlaka bir bildikleri vardır, belki senin göremediklerini görüyorlardır, senin eksiklerini, yanlışlarını tamamlamaya çalışıyorlardır...</p><p>"Bir şeyler içmek geliyor içimden" demişsin ya! bu vesvesedir, şeytan sinirli, gergin ve kendini yalnız hissedenleri kolayca kendi tuzağına düşürür....</p><p>Seni de bu tür şeylerle oyalayıp, içki vb. şeyler içirmek için vesvese veriyor ki, durumun daha da vahim olsun...</p><p></p><p>Kuranı Kerim de bize Rabbimiz; "Şeytan, sizin apaçık düşmanınızdır" buyuruyor, onda hile, tuzak bitmez! bir Müslüman olarak uyanık olacaksın!</p><p>Şeytan, Adem peygamberimize, kibri ve hasetliği yüzünden secde etmediği günden beri Allah'a bir söz verdi; "ben de senin kullarını sapıtıp, yoldan çıkaracağım" dedi.. o sözünü tutuyor bak, her hileye başvuruyor, senin kötü bir insan olman için uğraşıyor çünkü, sen iyi bir insan olsan o zaman hasetliğinden çatlayacak...Seni doğru yoldan saptırmaya çalışıyor kardeşim, dikkat et oyuna gelme!</p><p></p><p>Güzel kardeşim, bu hayat kendi elinde dilersen gülistana çevirirsin hayatını, dilersen hırçın, kavgacı, agresif olur cehenneme çevirirsin hem kendi hayatını, hem ailenin hayatını, <strong>bu kadar kısa bir ömür için, kendini ve sevdiklerini bu kadar yıpratmaya değer mi?</strong> seçim senin........</p><p></p><p>Allah yar ve yardımcın olsun...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 95577, member: 6530"] Selamun aleyküm Burcu kardeşim, Bu anlattıklarına göre psikolojin bozuk senin.. Bu durum ne zamandan beridir böyle? çocukluğundan beridir böyle sinirli misin? yoksa başından bir travma filan mı geçti? bunları bilmiyorum ama normal şartlarda bir insanın yapmıyacağı şeyleri yapıyorsun...Seni suçlamıyorum, yanlış anlama anlattıklarına göre yorum yapıyorum... En mantıklısı ilk yapman gereken, bir psikiyatri uzmanına gitmek kardeşim, ondan sonra da Allah'ın ipine sarılmak... [B]Her gün, La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.... zikrini dilinden düşürme, bu zikir çok tesirlidir, her zaman gönlüne ferahlık ve huzur verir...[/B] [B][COLOR="Purple"]Hayatta en önemli şey; insanın kendinin farkında olması, kendisiyle yüzleşmesidir.. [/COLOR][/B] Etrafındaki insanlara kulağını tıkama! mutlaka bir bildikleri vardır, belki senin göremediklerini görüyorlardır, senin eksiklerini, yanlışlarını tamamlamaya çalışıyorlardır... "Bir şeyler içmek geliyor içimden" demişsin ya! bu vesvesedir, şeytan sinirli, gergin ve kendini yalnız hissedenleri kolayca kendi tuzağına düşürür.... Seni de bu tür şeylerle oyalayıp, içki vb. şeyler içirmek için vesvese veriyor ki, durumun daha da vahim olsun... Kuranı Kerim de bize Rabbimiz; "Şeytan, sizin apaçık düşmanınızdır" buyuruyor, onda hile, tuzak bitmez! bir Müslüman olarak uyanık olacaksın! Şeytan, Adem peygamberimize, kibri ve hasetliği yüzünden secde etmediği günden beri Allah'a bir söz verdi; "ben de senin kullarını sapıtıp, yoldan çıkaracağım" dedi.. o sözünü tutuyor bak, her hileye başvuruyor, senin kötü bir insan olman için uğraşıyor çünkü, sen iyi bir insan olsan o zaman hasetliğinden çatlayacak...Seni doğru yoldan saptırmaya çalışıyor kardeşim, dikkat et oyuna gelme! Güzel kardeşim, bu hayat kendi elinde dilersen gülistana çevirirsin hayatını, dilersen hırçın, kavgacı, agresif olur cehenneme çevirirsin hem kendi hayatını, hem ailenin hayatını, [B]bu kadar kısa bir ömür için, kendini ve sevdiklerini bu kadar yıpratmaya değer mi?[/B] seçim senin........ Allah yar ve yardımcın olsun... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
İçimdeki sıkıntıyı gidermek için ne yapmalıyım?
Alt