Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İslami Soru ve Cevaplar
İçki neden birden yasaklanmadı? madde bağımlılığı Nedir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46667" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Tessekurler cunku bazi Dindar kardeslerim cocuklarimizin yaninda boyle konusmayin diye uyarirlar.. oysaki her genc cocuk ister musliman ister gayri musllim olsun bu hataya dusebilirler..</span></p><p><span style="color: black">2008 de Turkiyeye geldigimde her taraf tinerci cocuklari ile Dolu idi.. bunlarda Musliman evladi degil mi?</span></p><p><span style="color: black">Sokak cocuklari ve kimsesizler biz butun Muslimanlara Allah-in emanettidir bunu unutmiyalim..</span></p><p><span style="color: black"> boyle bir cocuga elini uzatmayip ahhhh bana neee YAAA benim degil Ya.. annesi babasi dusunsun dersek korkarim ki Rabbim bizleri de Ayni imtihan ile sinamazsin.....</span></p><p><span style="color: black">her buyuk konustugumuzda o buyuk konusmamiz ile Rabbim bizleri sinamadan Canimizi almaz derdi rah. Annem.. o yuzden evladi olan hiic buyuk konusup benim basima gelmez demesin...</span></p><p><span style="color: black">Nuh as. bir peygamber iken evladi ile sinanmadi mi?</span></p><p><span style="color: black">O islamiforumlarda uye degil idi ama bir Peygamber idi..kendi oz oglunu bile Allah dilemedikce kurtaramamisti.. ki bizler kim oluyoruz da benim cocugum oyle olmaz diye garanti verebilsin..</span></p><p><span style="color: black"> Anliyana..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46667, member: 1049"] [COLOR=black]Tessekurler cunku bazi Dindar kardeslerim cocuklarimizin yaninda boyle konusmayin diye uyarirlar.. oysaki her genc cocuk ister musliman ister gayri musllim olsun bu hataya dusebilirler..[/COLOR] [COLOR=black]2008 de Turkiyeye geldigimde her taraf tinerci cocuklari ile Dolu idi.. bunlarda Musliman evladi degil mi?[/COLOR] [COLOR=black]Sokak cocuklari ve kimsesizler biz butun Muslimanlara Allah-in emanettidir bunu unutmiyalim..[/COLOR] [COLOR=black] boyle bir cocuga elini uzatmayip ahhhh bana neee YAAA benim degil Ya.. annesi babasi dusunsun dersek korkarim ki Rabbim bizleri de Ayni imtihan ile sinamazsin.....[/COLOR] [COLOR=black]her buyuk konustugumuzda o buyuk konusmamiz ile Rabbim bizleri sinamadan Canimizi almaz derdi rah. Annem.. o yuzden evladi olan hiic buyuk konusup benim basima gelmez demesin...[/COLOR] [COLOR=black]Nuh as. bir peygamber iken evladi ile sinanmadi mi?[/COLOR] [COLOR=black]O islamiforumlarda uye degil idi ama bir Peygamber idi..kendi oz oglunu bile Allah dilemedikce kurtaramamisti.. ki bizler kim oluyoruz da benim cocugum oyle olmaz diye garanti verebilsin..[/COLOR] [COLOR=black] Anliyana..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İslami Soru ve Cevaplar
İçki neden birden yasaklanmadı? madde bağımlılığı Nedir?
Alt