Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Ilk Secdem...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 39142" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum...</span></p><p><span style="color: black">Ben kitaplardan veya baskasindan Namaz Hakkinda duyduklarimi yazmiyacagim...</span></p><p><span style="color: black">bilakis kendi Namaz hakkindaki Ani hatira Namaz ile aramdaki ruh bagindan bahsetmek istiyorum...</span></p><p><span style="color: black">herkesin bir miraci..bir Sevdigi yureginde yattigi bir aslan vardir.. derler ya..</span></p><p><span style="color: black">Her birimiz icin Namaz Farkli mekan ve makamlar..dir..</span></p><p><span style="color: black">5 yasindaki yusufumun anne sen namazi seviyormusun ki? sorusundaki cocukca masumluguna gitti aklim bir an.. niye sormustu ki?</span></p><p><span style="color: black">O aglar iken bile ben Rahman`inin Huzurunda Ona hic aldiris etmedigimi sandigi icin mi?</span></p><p><span style="color: black">Cocuk akli iste..</span></p><p><span style="color: black">cocuklara Namaz ve namaz kilar iken Alemlerin Rabbi nin Huzurunda oldugumuzu anlatmaliyiz..</span></p><p><span style="color: black">ki Onlarda kucuk yastan bunun bilincine varsinlar.. Ahh namaz..Ahh Namazim oyle icim buruk ki.. Sana bile Layik tam anlami ile layik olamadim.. daha ne diyeyim ben..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Sevdiklerimi Kaybettigim gun..O gun O ACI gun beni namaz-dan baska hic bir sey tesselli edememisti..</span></p><p><span style="color: black">Can..Canlarim.. cigerim Kabre konulurken bile.. Ben Rahmanin KAPPISINda Ruku ve secdede bekliyordum O gun... </span></p><p><span style="color: black">Gozyaslarim ile.. bin parca olmus yuregim ile namazi kendime arac edip Rabbime siginmistim..</span></p><p><span style="color: black">Onlar Kabre GIRERKEN BENDE SECDEYE DÜSTÜM HIC OKADAR ACI CEKEREK NAMAZ KILMAMISTIM ...</span></p><p><span style="color: black">AMA BUNA KARSILIK HICBIR NAMAZIMDA O GÜNE KADAR ÖYLESINE ZEVK ALMAMISTIM.</span></p><p><span style="color: black">iste O GÜNDEN BERI HER NAMAZA DURUSUMDA KALBIMI BIR HEYECAN SARSIN diye dualar ediyorum..</span></p><p>Uzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 39142, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum...[/COLOR] [COLOR=black]Ben kitaplardan veya baskasindan Namaz Hakkinda duyduklarimi yazmiyacagim...[/COLOR] [COLOR=black]bilakis kendi Namaz hakkindaki Ani hatira Namaz ile aramdaki ruh bagindan bahsetmek istiyorum...[/COLOR] [COLOR=black]herkesin bir miraci..bir Sevdigi yureginde yattigi bir aslan vardir.. derler ya..[/COLOR] [COLOR=black]Her birimiz icin Namaz Farkli mekan ve makamlar..dir..[/COLOR] [COLOR=black]5 yasindaki yusufumun anne sen namazi seviyormusun ki? sorusundaki cocukca masumluguna gitti aklim bir an.. niye sormustu ki?[/COLOR] [COLOR=black]O aglar iken bile ben Rahman`inin Huzurunda Ona hic aldiris etmedigimi sandigi icin mi?[/COLOR] [COLOR=black]Cocuk akli iste..[/COLOR] [COLOR=black]cocuklara Namaz ve namaz kilar iken Alemlerin Rabbi nin Huzurunda oldugumuzu anlatmaliyiz..[/COLOR] [COLOR=black]ki Onlarda kucuk yastan bunun bilincine varsinlar.. Ahh namaz..Ahh Namazim oyle icim buruk ki.. Sana bile Layik tam anlami ile layik olamadim.. daha ne diyeyim ben..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Sevdiklerimi Kaybettigim gun..O gun O ACI gun beni namaz-dan baska hic bir sey tesselli edememisti..[/COLOR] [COLOR=black]Can..Canlarim.. cigerim Kabre konulurken bile.. Ben Rahmanin KAPPISINda Ruku ve secdede bekliyordum O gun... [/COLOR] [COLOR=black]Gozyaslarim ile.. bin parca olmus yuregim ile namazi kendime arac edip Rabbime siginmistim..[/COLOR] [COLOR=black]Onlar Kabre GIRERKEN BENDE SECDEYE DÜSTÜM HIC OKADAR ACI CEKEREK NAMAZ KILMAMISTIM ...[/COLOR] [COLOR=black]AMA BUNA KARSILIK HICBIR NAMAZIMDA O GÜNE KADAR ÖYLESINE ZEVK ALMAMISTIM.[/COLOR] [COLOR=black]iste O GÜNDEN BERI HER NAMAZA DURUSUMDA KALBIMI BIR HEYECAN SARSIN diye dualar ediyorum..[/COLOR] Uzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Namaz
Ilk Secdem...
Alt