Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İmanı Ağaca Benzetirsek!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sükut76" data-source="post: 51017" data-attributes="member: 2641"><p>Güzel abicim, sen ''La Havle vela kuvvete illa billahil aliyil azimi'' hiç okumadın mı ? </p><p> </p><p>''Hayır olan ne varsa Allah'tandır '' okumadın mı ?</p><p> </p><p>Hayır olan ne var Allah'tan ise, kişi nasıl hayır işliyebilir, Zan eder sadece ve kendine verirse bu şirk olur. Hayır olan ne varsa Allah Teala yaratır ve kuluna nispet eder.Bunu bilen kullar da mütevazi olur bu ameli bizim üzerimize yazan Allah'a hamd olsun derler. Sahiplenmezler. ''La'' demek bir hayırdır, <span style="color: red">Bak ben ''La'' diyorum</span> demekte şirktir. Her </p><p>Hayırın vesileside sebebide sahibide Allah'tır. Şimdi ben sana yanlış birşey mi diyorum. Benim maksadım şer değil ki, ya da ben biliyorum demek te değil. Ama kendi ilmimce gördüğüm bir doğruyu paylaşmak, beğenen alır beğenmeyen almaz. </p><p> </p><p>Tekrar ediyorum, Allah katında her hayır Allah'tandır ı idrak etmiş kulların ameli sevabı olmaz, o ameli yaratanı bilir. Ancak nefsinin kusurları kalır sahiplenebileceği.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sükut76, post: 51017, member: 2641"] Güzel abicim, sen ''La Havle vela kuvvete illa billahil aliyil azimi'' hiç okumadın mı ? ''Hayır olan ne varsa Allah'tandır '' okumadın mı ? Hayır olan ne var Allah'tan ise, kişi nasıl hayır işliyebilir, Zan eder sadece ve kendine verirse bu şirk olur. Hayır olan ne varsa Allah Teala yaratır ve kuluna nispet eder.Bunu bilen kullar da mütevazi olur bu ameli bizim üzerimize yazan Allah'a hamd olsun derler. Sahiplenmezler. ''La'' demek bir hayırdır, [COLOR=red]Bak ben ''La'' diyorum[/COLOR] demekte şirktir. Her Hayırın vesileside sebebide sahibide Allah'tır. Şimdi ben sana yanlış birşey mi diyorum. Benim maksadım şer değil ki, ya da ben biliyorum demek te değil. Ama kendi ilmimce gördüğüm bir doğruyu paylaşmak, beğenen alır beğenmeyen almaz. Tekrar ediyorum, Allah katında her hayır Allah'tandır ı idrak etmiş kulların ameli sevabı olmaz, o ameli yaratanı bilir. Ancak nefsinin kusurları kalır sahiplenebileceği. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
İmanı Ağaca Benzetirsek!
Alt