Yaşamak istiyorum ama yaşadığım hayal kırıklıkları, insanlar, aşklar, dinsel kaygılar... ben istesemde vucudum istemiyor, bütün mutluluk hormanların öldü bu aptal ilaçlar beni değiştirmiyor ki. Artık tepki vereceğim yerlerde tepkisizlik mideme vuruyor hergün kusuyorum midem sürekli kusmuk içinde ne yesem kusmuğa dönüşüyor midemde. Hiç arkadaşım olmadı ailem beni anlamıyor gerek devlet olsun gerek özel sağlık kurumları olsun hepsine gittim, doktor konuşmalı terapiyle çok küçük miktarda umut vermişti "insanlar hayvan gibi rasyaonel değildir, insanlar duygularıyla yaşarlar duygunu bul" gibisinden ama konuşmak bişeye yaramıyor ki bir kulağımdan girer öbür kulağımdan çıkıyor çünkü insanlardan nefret ediyorum. Şuan duygularım insanlara zarar vermek istiyor psikiyatri hiç ilerlemedi, resetlenmeye ihtiyacım var boğuluyorum, abartmıyorum zombiden bir farkım yok ne olur artık bana ışık olacak birşeyler söyleyin yoksa insanlara sonra da kendime zarar vereceğim. Geçen intihara kalkıştım boğazıma jilet attım bayağı kestim, babam pansuman yaptı. Eskiden en azından cumaya giderdim, ramazan ayında oruçlarımı tutardım şimdi içimden hiç birşey gelmiyor yazarken bile vucut halim çok kötü, yediğim herşey kusmuga dönüşüyor çünkü yaşam isteğim kalmadı. İnaç olarak sarsıntılar yaşıyorum bir yaratıcının olduğuna inanıyorum ama mesala bazı sorular artık beynimde beni meşgul ediyor, yüzüm hemem hemen hiç gülmüyor artık karşımdakiler konuşurken bile bazen anlamıyorum. Bilmiyorum ruhen ve fiziksel hastalık içindeyim yani uzun uzunda sorunlarımı anlatabilirim. Tıp sorunlarıma çare bulamadı belki bir evliya şeyh bulabilir mi? Gerçekten duayla beni tadevi edebilir mi?
Kafamdaki 2 soru:
-ALLAH varsa islam dini olarak, çünkü bir yaratıcıın olduğuna inanıyorum. zaten mucize bu hayattn kendisi neden küçük yaşta ölen, ergenliğe girmeden ölen çocuklar cennete gidiyor tam ergenliğe ermedikleri için ama haksızlık değil mi? ergenliğe gelenler sınava tutuluyor girmeden ölenler günahkarsa cehenneme allah neden bazı insanlara torpil yapıyor?
-Bu dünya sınav dünyası allah istediğine hidayet verir istediğinin önüne perde çeker bu da haksızlık değil mi o zaman insanın iradesi yok sayılmış oluyor.
Kafamdaki 2 soru:
-ALLAH varsa islam dini olarak, çünkü bir yaratıcıın olduğuna inanıyorum. zaten mucize bu hayattn kendisi neden küçük yaşta ölen, ergenliğe girmeden ölen çocuklar cennete gidiyor tam ergenliğe ermedikleri için ama haksızlık değil mi? ergenliğe gelenler sınava tutuluyor girmeden ölenler günahkarsa cehenneme allah neden bazı insanlara torpil yapıyor?
-Bu dünya sınav dünyası allah istediğine hidayet verir istediğinin önüne perde çeker bu da haksızlık değil mi o zaman insanın iradesi yok sayılmış oluyor.