Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
insan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48810" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah RAZI olsun mubarek..</span></p><p><span style="color: black">'sen cennette doğar . Cehennemde ölürsün..AYNEN INSAN NEFSINE UYDUGUNDA CEHENNEMDE OLDUGUNU HISSEDER!</span></p><p><span style="color: black">Sen asliyetine döndürüldüğünde . Yurdun olan cenetine döndürülürsün.ASLINA, OZUNE DONDUGUNDE TEKRAR VAR EDILDIGI CENNETINE GERI DONDUGUNU BILIR!</span></p><p><span style="color: black">ASLINDA BU KAINATTA HER SEY DEVRAN , DONER,DOLASIR VE ASLINA DONER!!</span></p><p> </p><p><span style="color: black">ben de insani Ayetler ile cozdugumu soylersem inanirmisiniz?</span></p><p> </p><p><span style="color: black">"Nefsini kötülüklerden arındıran kurtuluşa ermiştir,”</span></p><p><span style="color: black">Şems -9 </span></p><p> </p><p><span style="color: black">"Yûsuf dedi ki ) “(Ben) nefsimi temize çıkarmıyorum. Muhakkak ki nefis, dâimâ kötülüğü emredicidir.</span></p><p><span style="color: black">Yûsuf-53</span></p><p> </p><p><span style="color: black">"Her nefis, ölümü tadacaktır. Bir deneme olarak sizi hayırla da şerle de imtihan ederiz. Ve siz, ancak bize döndürüleceksiniz."</span></p><p><span style="color: black"> Enbiya -35)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48810, member: 1049"] [COLOR=black]Allah RAZI olsun mubarek..[/COLOR] [COLOR=black]'sen cennette doğar . Cehennemde ölürsün..AYNEN INSAN NEFSINE UYDUGUNDA CEHENNEMDE OLDUGUNU HISSEDER![/COLOR] [COLOR=black]Sen asliyetine döndürüldüğünde . Yurdun olan cenetine döndürülürsün.ASLINA, OZUNE DONDUGUNDE TEKRAR VAR EDILDIGI CENNETINE GERI DONDUGUNU BILIR![/COLOR] [COLOR=black]ASLINDA BU KAINATTA HER SEY DEVRAN , DONER,DOLASIR VE ASLINA DONER!![/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]ben de insani Ayetler ile cozdugumu soylersem inanirmisiniz?[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]"Nefsini kötülüklerden arındıran kurtuluşa ermiştir,”[/COLOR] [COLOR=black]Şems -9 [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]"Yûsuf dedi ki ) “(Ben) nefsimi temize çıkarmıyorum. Muhakkak ki nefis, dâimâ kötülüğü emredicidir.[/COLOR] [COLOR=black]Yûsuf-53[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]"Her nefis, ölümü tadacaktır. Bir deneme olarak sizi hayırla da şerle de imtihan ederiz. Ve siz, ancak bize döndürüleceksiniz."[/COLOR] [COLOR=black] Enbiya -35)[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Güzel ve Özlü sözler
insan
Alt