Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Bunları biliyormuyuz
İnsanlar Neden Hayal Kurarlar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="AkinYzclr" data-source="post: 76314" data-attributes="member: 6059"><p>Hayal kurmak insana guc verir aslinda..</p><p>Hayalinizi kurdugumuz sey her ne ise bize ona ulasabilmek icin guc verir..</p><p>Mesela ben.. </p><p>İyi bir tiyatro oyuncusu olmayi ve Oscar odulu almayi hayal ediyordum..</p><p>İdolum Sener Sen' di..</p><p>Odamda yaklasik 17 yildir dev bir posteri bulunuyor..</p><p>Her sabah kalktigimda kendisine "bir gun orda olacagim" diyerek kendimi guclendiriyordum..</p><p>Hayal kurdum.. Yillarca.. Her gece 1-2 saat basimi yastiga koyup hayaller kurdum..</p><p>Bir sabah uyandim ve kendi kendime dedim ki..</p><p>"Neden?"</p><p>Neden sadece hayal ediyorum?</p><p>Elime bir kagit kalem aldim ve ne olur, nasil olur, ne yapmaliyim, artilarim, eksilerim..</p><p>Her seyi not ettim..</p><p>Cok calistim..</p><p>Birden bire oylesine guclenmistim ki..</p><p>Turkiye' nin bu alanda en iyisi sayilabilecek ozel bir uni.' sine yetenek sinavlarinda birincilikle girerek %100 burs kazandim..</p><p>Okulumu bolum birinciligi ile bitirdim..</p><p>Kadir Has Universitesi / Guzel Sanatlar Fakultesi / Oyunculuk Bolumu</p><p>Mujdat Gezen, Ferhan Sensoy, Sumer Tilmac, Zerrin Tekindor gibi isimlerle aybi sahneyi paylastim..</p><p>Yaklasik 30 ilimizde binlerce insanimizin, halkimizin, kardesimizin karsisinda sahneye ciktim..</p><p>Hayal kurarak.. Hayal ile kendime bu gucu kazandirdim ve hepsini gerceklestirdim!</p><p>ALLAH' a binlerce kez sukurler olsun..</p><p>Sevgili kardeslerim basaramayacagimiz hic bir sey yok..</p><p>Yeter ki inanin..</p><p>Calisin..</p><p>Sebat edin..</p><p>ALLAH calisanin, kalbi temiz olanin her zaman yanindadir..</p><p>Nacizane kendi yasadiklarimi ve dusuncelerimi paylastim..</p><p>Sevgiler kardeslerim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AkinYzclr, post: 76314, member: 6059"] Hayal kurmak insana guc verir aslinda.. Hayalinizi kurdugumuz sey her ne ise bize ona ulasabilmek icin guc verir.. Mesela ben.. İyi bir tiyatro oyuncusu olmayi ve Oscar odulu almayi hayal ediyordum.. İdolum Sener Sen' di.. Odamda yaklasik 17 yildir dev bir posteri bulunuyor.. Her sabah kalktigimda kendisine "bir gun orda olacagim" diyerek kendimi guclendiriyordum.. Hayal kurdum.. Yillarca.. Her gece 1-2 saat basimi yastiga koyup hayaller kurdum.. Bir sabah uyandim ve kendi kendime dedim ki.. "Neden?" Neden sadece hayal ediyorum? Elime bir kagit kalem aldim ve ne olur, nasil olur, ne yapmaliyim, artilarim, eksilerim.. Her seyi not ettim.. Cok calistim.. Birden bire oylesine guclenmistim ki.. Turkiye' nin bu alanda en iyisi sayilabilecek ozel bir uni.' sine yetenek sinavlarinda birincilikle girerek %100 burs kazandim.. Okulumu bolum birinciligi ile bitirdim.. Kadir Has Universitesi / Guzel Sanatlar Fakultesi / Oyunculuk Bolumu Mujdat Gezen, Ferhan Sensoy, Sumer Tilmac, Zerrin Tekindor gibi isimlerle aybi sahneyi paylastim.. Yaklasik 30 ilimizde binlerce insanimizin, halkimizin, kardesimizin karsisinda sahneye ciktim.. Hayal kurarak.. Hayal ile kendime bu gucu kazandirdim ve hepsini gerceklestirdim! ALLAH' a binlerce kez sukurler olsun.. Sevgili kardeslerim basaramayacagimiz hic bir sey yok.. Yeter ki inanin.. Calisin.. Sebat edin.. ALLAH calisanin, kalbi temiz olanin her zaman yanindadir.. Nacizane kendi yasadiklarimi ve dusuncelerimi paylastim.. Sevgiler kardeslerim [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Bunları biliyormuyuz
İnsanlar Neden Hayal Kurarlar?
Alt