K
kimsesiz
Kayıtsız
Misafir
Öncelikle selamun aleyküm. benim yaptıgım en büyük hata insanları cok cabuk seviyorum ve insanlara çabuk güvenmek, aldanıyorum güler yüzlerine.. hemen sevdiğimi ve onlara karsı samimiyetimden dolayı her türlü sohbet edebilceğimi düşünmem. mesala benim bu gün basımdan gecen olayı anlatayım.. eniştem olacak sahsın kızkardesiyle bir ıkı defa görüştük, sohbet ettik samimiyetine inandırdı beni, güzeldi herşey.. dünde tatile gitmişler bana herzaman derdi istediğin zaman bana mesaj at ara ben seni dinlerim diye. bugün de tatilde oldukları için biraz sitemli mesaj attım, ben sormasam aradıgın dahi yok diye. o da bana tatildeyim ondandır dedi.. bende ona cevap olarak tatilde olman mesaj atamaman anlamına gelmiyor deyince cevap hiç geç kalmadan geri geldi. tatildeyken rahatsız edilmekten hoslanmıyormus ben nerden bilebilirim öyle değil mi daha 2 yada 3 kere gördüğüm tanıdığım bir insanın huyunu nereden bilebilirim. sonra ben buna kırıldıgımı söyledim oda cevap olarak cokta alıngansın gercekten dedi ve ben bir kere daha yıkıldım. şimdi söyleyin böyle bir konuda ben haklıda olsam haksız da olsam nasıl güveneyim insanlara.. konuyu fazla uzatmadan kapattım ama sabahtan beri içim içimi yiyor cevap atsammı diye vesvese oldu içimde biraz sıkıntı yaptım kendime halende dert ediyorum biri bana cevap bildirsin ne yapmalıyım ??