İnternetten tanıştığım insan beni kandırdı

Latahzenn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, ben internetten biriyle tanıştım ve bu insanla 5 ay konuştum. Evet çok pişmanım hata yaptım, olmaması lazımdı. Normalde hiç erkek arkadasım bile olmadı asla. Neyse bu insan beni kandırdı, her sözü yalanmış nişanlıymış ve 1 ay sonra evlenecekmiş, daha fazla ayrıntı uzun olur ama benimle ahlakdışı bir şekilde konuşmak istedi, kabul etmedim ve tartıştım, yazmasını ıstemedim ve gerçek yüzü ortaya çıktı. İçim yanıyor şimdi beddua etsem olmaz biliyorum, edemem onu çok yüce ve adaletli Allah'a havale etmek istiyorum, edemiyorum. Yüzüm yok çünkü bende hata yaptım şimdi ne yapsam bilmiyorum çaresiz ve yalnızım, kime söyleyim. Kendim intikam alamıyorum suan. Allah'ın intikamı daha büyük ama dua etmeye bile yüzüm yok, Ondan başkasında sığınamam çaresiz ağlayıp duruyorum, nasıl dua etsem sizce. O da benim yaşadığımı yasasın inşaAllah diyorum yada Mutlu olmasın ahım var.

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm, ben internetten biriyle tanıştım ve bu insanla 5 ay konuştum. Evet çok pişmanım hata yaptım, olmaması lazımdı. Normalde hiç erkek arkadasım bile olmadı asla. Neyse bu insan beni kandırdı, her sözü yalanmış nişanlıymış ve 1 ay sonra evlenecekmiş, daha fazla ayrıntı uzun olur ama benimle ahlakdışı bir şekilde konuşmak istedi, kabul etmedim ve tartıştım, yazmasını ıstemedim ve gerçek yüzü ortaya çıktı. İçim yanıyor şimdi beddua etsem olmaz biliyorum, edemem onu çok yüce ve adaletli Allah'a havale etmek istiyorum, edemiyorum. Yüzüm yok çünkü bende hata yaptım şimdi ne yapsam bilmiyorum çaresiz ve yalnızım, kime söyleyim. Kendim intikam alamıyorum suan. Allah'ın intikamı daha büyük ama dua etmeye bile yüzüm yok, Ondan başkasında sığınamam çaresiz ağlayıp duruyorum, nasıl dua etsem sizce. O da benim yaşadığımı yasasın inşaAllah diyorum yada Mutlu olmasın ahım var.

Aleykum Selam, neden intikam almak istiyorsun ki? Bu sana ne kazandiracak? O mutsuz olunca sen mutlu mu olacaksin? Herseyi ve onu unut, bosver.. Sukur et ki, igrenc yuzunu erkenden gosterdi.
Bundan ders cikar, ve ayrica hata sende de var. Ne diye tanimadigin biriyle Internet araciligi ile ciddi bi munasebetde bulunuyorsun. Beklentisiz, arkadas olarak konusulabilir (sahsi fikrim) ama fazlasi olmaz, olamaz cunku o kisiyi tanimiyorsun. Internette adam oynatan cok sapik var.

Nitekim ucuz atlattin.. Bundan sonraki hayatinda tum guzellikler seni bulmasi dilegiyle. Icindeki aci bi sure sonra diner merak etme. Bi hayaldi, bozuldu ve gecti gitti.

Life goes on so you have to move on too!

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm selam kardeşim olan olmuş artık ki anladığım kadarıyla sizin duygularınızla oynamak dışında namusunuza zararı dokunmadan çok şükür ki gerçekleri görmüşsünüz. Zararın neresinden dönersen kardır, Allah'a havale et hayatına yoluna devam et.

Dua etmekten yüz çevirme ne kadar büyük bir günah işlersen işle Allah'ü Teala (c.c) tövbe etmemizi istiyor dua etmemizi istiyor. Ki dediğim gibi yazdıklarına bakınca ki senin duygularınla oynamış dua etmene engel bir durum yok. İçinden geldiği gibi dua et mümkünse beddua etmeden onun dışında aşağıda yazacaklarımı da okuyabilirsin.

İnşirah süresi,
La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil aziym.
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr.
Habinallahi ve niğmel vekil.
Selamün kavlen mir rabbir rahiym.

Allah yardımcın olsun, dert etme dua et derman Yaradanda...

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Herkesin basina gelebilecek hadiseler bunlar. Reel hayat buradan biraz daha emniyetli, ciddi arkadasliginizin binasini oradan temin etmeye gayret edin. Herkese söylüyorum, begenebilirsiniz, sevebilirsiniz. Kendiniz degil ailenizle paylasiniz. Bunu yaparsaniz, "yamuklari" aninda anlarsiniz. Gönül vermeden, meyletmeden. Yakanizi siz veriyorsunuz, aglayan da siz oluyorsunuz. Garip!

tozduman

Moderatör
Moderatör
Hilmi abiden ince,inciler :)
Teselli ile karışık sitemler :)
Tavrini, tarzını özlettin.

Selâmün Aleyküm kardeşim. Kandiramamis ama seni ? Allah kurtarmış !
Hırs yapmaya ,uğraşmaya ve düşünmeye gerek var mı yok .
Olmuş bitmiş Kurtulmuş sun.
Allah onun nişanlisina yardım etsin.
Allah o çocuğu ıslah etsin.
Allah sana hayırlı kısmet nasip eylesin.

ihvan

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Aslında, nerede olursak olalım doğru olmamız gerekiyor. Dinimiz de bunu emrediyor. Biz Din'den uzaklaştıkça, O da bizde uzaklaşıyor haliyle. Böyle de olunca, birbirimize karşı yalanlar üretiyoruz. Amacımız haram ve onu ikame etmek. Tabiki istisna hanımefendiler ve beyefendiler de yok değiller. Onlara da selam ederiz.

Üst Alt