Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
İntikam İstiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="beyangara" data-source="post: 100336" data-attributes="member: 11309"><p>Oncelikle herkese selam olsun , </p><p></p><p>Nette gezerken gordum ve uye oldum formunuza belki bi nebze rahatlamak bendeki yanlis yaptiysam veya yazdiysam kusuruma bakmayin,</p><p></p><p>Kardesim cok guzel ve rahat yazmissin ama inan Allah kimseyi bu durumlara dusurmesin inan bosanali 1.5 sene falan oldu ve cok cirkin oldu, hala icimi kemiriyor bu duygu ne yaptiysam atamiyorum. Aksam uyku girmez sabah desen perisanlik, aclikmis gulmekmis falan hep yalan oldu rezil olmakda cabasi. İnan bu kadar zaman gecmesine ragmen belki de beni omur boyu pesimi birakmayacak bu duygu, cok zor oldursem care degil, sovsem degil, ah etsem, beddua etsem ne care bilmiyorum. Sirtindan vurulmak inan cok zor... Belki benden daha kotu durumlarda olanlar var ama o da anca kendimi avuttugum tesellim sadece... Zor bir sureci atlatmaya calisiyorum 2 tane cocugum var beni bi sekilde magdur edene bi sekilde hayata kusturene yaptigi pisligi cok normalmis gibi gostermeye calisan, hala beni cileden cikarmak, yipratmak icin elinden geleni yapan bu kadina ne yapabilirim. Kardesim inan anlatsan anlatilmaz. Bu bunalimdan daha az zararla nasil kurtulabilirim siz degerli kardesleriminde belki bi fikri vardir. Bana da yardimci olmaya vesile olursaniz sevinirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="beyangara, post: 100336, member: 11309"] Oncelikle herkese selam olsun , Nette gezerken gordum ve uye oldum formunuza belki bi nebze rahatlamak bendeki yanlis yaptiysam veya yazdiysam kusuruma bakmayin, Kardesim cok guzel ve rahat yazmissin ama inan Allah kimseyi bu durumlara dusurmesin inan bosanali 1.5 sene falan oldu ve cok cirkin oldu, hala icimi kemiriyor bu duygu ne yaptiysam atamiyorum. Aksam uyku girmez sabah desen perisanlik, aclikmis gulmekmis falan hep yalan oldu rezil olmakda cabasi. İnan bu kadar zaman gecmesine ragmen belki de beni omur boyu pesimi birakmayacak bu duygu, cok zor oldursem care degil, sovsem degil, ah etsem, beddua etsem ne care bilmiyorum. Sirtindan vurulmak inan cok zor... Belki benden daha kotu durumlarda olanlar var ama o da anca kendimi avuttugum tesellim sadece... Zor bir sureci atlatmaya calisiyorum 2 tane cocugum var beni bi sekilde magdur edene bi sekilde hayata kusturene yaptigi pisligi cok normalmis gibi gostermeye calisan, hala beni cileden cikarmak, yipratmak icin elinden geleni yapan bu kadina ne yapabilirim. Kardesim inan anlatsan anlatilmaz. Bu bunalimdan daha az zararla nasil kurtulabilirim siz degerli kardesleriminde belki bi fikri vardir. Bana da yardimci olmaya vesile olursaniz sevinirim... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
İntikam İstiyorum
Alt