Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben küçüklüğümden beri hep asker olmak istiyorum bir bayanım ama önümde bazı engeller var olmam için. İsmi azam duasıyla dileğim gerçek olur mu? lütfen cevap yazın?
Ben küçüklüğümden beri hep asker olmak istiyorum bir bayanım ama önümde bazı engeller var olmam için. İsmi azam duasıyla dileğim gerçek olur mu? lütfen cevap yazın?
Sen duanı oku, Allah c.c isterse her şey gerçek olur. Fakat biz bilemeyiz ki Allah c.c duanı kabul edecek mi, istediğini sana verecek mi! Öyle değil mi? Bir şeyi ısrarla istemek doğru olmaz. Hayırlı ise olsun diyerek isteğini gerçekleştirmek için elinden geleni yaparsın. İstediğini Allah c.c verecekse zaten bütün kapılar kendiliğinden açılır. Yok Allah c.c o işi senin için murat etmemişse (Hikmeti gereği) Değil elinden geleni yapmak, dünya bir araya gelse o iş olmaz. O nedenle kul olarak bize düşen elimizden geleni yapmak gerisine karışmamak, sonuç ne olursa olsun; Olumsuz da olsa olumluda olsa Rabbimize hamd etmektir.