• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

istihare ile ilgili rüya

nura

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler ben istihare rüyası ile ilgili bilgi almak istiyorum. Arkadaşım benim için yattı rüyasında beni üzgün topraklı bi yolda yürürken görmüş yolun etrafı çiçeklerle kaplıymış bu hayra mı şerre mi işaret bunu ögrenmek istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler hos geldiniz kardesim..Sizi Sizden daha iyi kim taniyabilir,duygu, his, korku ve ic dunyanizi bilebilir..Sizin icin Sizden daha fazla kim Sizin icin icten Dua edebilir..
Sizin icin Rabbinden Hakkinizda en HAYIRLISINI gostermek icin kim rabbine samimiyet ile seslenebilir...?
O yuzden bir baskasi bir baskasi icin istihare KILAMAZ..
O gordugu seylerde Size ait olsa da kendi ic dunyasi ve bilincalti hissediklerini de katmis olabilir...

yinede bir geneleme icin bu bilgileri ekliyorum ama lutfen kendiniz icin kendiniz istihare namazinizi kilin ins. gordugunuz Ruyayi da ben yorumlamaya hazirim..

Rüyada yol görmek çok sık görülen rüyalar arasındadır.
cunku hepimiz bu Hayat Yolunda bir yolcuyuz..

Rüyada dar ve kötü bir yol görmek bazı kötü olaylar yaşayacağınıza işarettir.

Rüyada güzel, düzgün bir yol görmek mutlu bir aşka yelken açmak anlamına gelir.

Rüyada dar veya taşlı yolda yürümek, bazı kavgaların başınızdan geçeceğine işaret eder.

Rüyada kenarları çiçekli bir yolda yürümek aşk yaşamınızda güzel bir ilişkiye başlayacaksınız demektir.

Rüyada ferah, aydınlık güzel bir yol sonu hayırlı ve sevinç verecek bir işe girişeceksiniz demektir.

Rüyada ağaçlıklı Yol kısmettir.

Rüyada yol ve cadde görmek, hayra delalet eder.

Rüyada büyük ve genis bir cadde hidayete, eğri büğrü, arızalı yollar, küfür yollarına delalet eder.

Rüyada yolda kolaylıkla yürümek, eger yol cadde ise, tevbeye nail olarak hidayete; zorla yürümek hidayete davet edildigi halde, gitmemekteki ısrara;

Rüyada caddeden küçük ve eğri bügrü yola geçmek, islamdan uzaklasmaya,

Rüyada küçük ve zor yoldan büyük caddeye çıkmak, genislige ve aydınlığa isarettir.

Rüyada iki tarafı büyük ağaçlarla bezenmis bir cadde görmek, yahut böyle bir caddede yürüdügünü görmek, Islam alimlerinin himayesinde bulunmaya;

https://www.islamiforumlar.net/namaz/22747-baskasi-adina-istihare-yapilir-mi.html

firdevs30

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
istihare

selamun aleyküm . ben istihare namazına yattım iki defa. aşık olduğum erkeğin benim için hayırlı olup olmadığı konusunda. ilk rüyamda yeşil ,ikinci rüyamda beyaz gördüm. bu belki benim bilinç altımın sebebi midir diye de çelişkiye düşüyorum. tabi o erkek bana aşık falan değil. bu yüzden rüyam sizce biilinç altımı yada gerçek mi. bide rüyamı gördüğüm esna da gecenin bir yarısı birden uyandım. şimdiden allah razı olsun inşallah hayırlı bir cevap söylersiniz.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
"ilk rüyamda yeşil ikinci rüyamda beyaz gördüm."
ehh sonra..etrafda neler vardi siz nerde idiniz ne hissediyordunuz? vs. vs.

Bilirsiniz Hastahaneye bir şikayete gittiğinizde hastalığınızın teşhisi için bir çok soru sorarlar. Mesela ailenizde şeker hastası var mı? Yaşantınızda ve beslenmenizde bir değişiklik oldu mu? nereniz ağrıyor? ağrılar gelip geçici mi keskin mi? yoksa kronik bir ağrı mı? yani kesinlikle hemen teşhis koyamamaktalar. Teşhisden önce bilgi ve detaylar gerekli.

Bu rüyalar için de geçerlidir! Rüyayı yorumlamak için rüya ve içeriği hakkında olduğu kadar RÜYAYI GÖREN KİŞİ hakkında da mümkün olabildiğince detay bilmek gereklidir.

Örneğin Forumda bir kardeşimiz Zencefil hakkındaki rüyasını yorumlamamı istemiş.
Rüyanızda sadece zencefili görmüş olmanız nerdeyse hiç birşey ama HİÇ BİRŞEY ifade etmez o ruyadaki yaşanan olay mekan duygu his Rüyayı gören hakkında bazı bilgiler bilinmeli ki rüya en az hata ile tabir edilebilsin.

Mesela bir arkadaşım yazmış ki rüyamda Ay gördüm.
Siz akıllı bir insansınız. Bir düşünün kocaman 500 parçalık bir yap-boz bulmacadan sadece bir parcasını elinize verseler bulmacayı çözebilirmisiniz? imkansız!

Ay nerede ne halde ne şekilde ne surette gökte mi yerde mi parlak mı soluk mu dolunay mı hilal mi gündüz mü gece mi yıldızlı havada mı yıldızsız havada mı bulutlu mu bulutsuz mu batarken mi doğarken mi kendinizi mi ayda gördünüz ay tek parça halindemiydi bölünmüş olarak mı rüyayı gören olarak siz bayan mısınız? yoksa erkek mi? genç misiniz? yoksa yaşlı mı? evlimisiniz? yoksa bekar mı? mesleğiniz nedir? gibi yüzlerce detay rüyanın anlatmak istediği şeyi tamamen değiştirebilir.

Bu sebeple rüyalarınızın ve RÜYAYI GÖRENİN mümkün olan her detayını bilmemiz rüyanızı yorumlamak için ilk şarttır...

ruyaniz bilincalti mi?Bilinçaltımız, mıknatıs gibidir. Kendi inançlarını ,kendini inandirdiklarini olay ve hatiralari çeker.
O yuzden ruyanizi tam olarak bilmedigim icin yorumliyamiyorum..
Hayirli aksamlar..

Üst Alt