Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..
"ilk rüyamda yeşil ikinci rüyamda beyaz gördüm."
ehh sonra..etrafda neler vardi siz nerde idiniz ne hissediyordunuz? vs. vs.
Bilirsiniz Hastahaneye bir şikayete gittiğinizde hastalığınızın teşhisi için bir çok soru sorarlar. Mesela ailenizde şeker hastası var mı? Yaşantınızda ve beslenmenizde bir değişiklik oldu mu? nereniz ağrıyor? ağrılar gelip geçici mi keskin mi? yoksa kronik bir ağrı mı? yani kesinlikle hemen teşhis koyamamaktalar. Teşhisden önce bilgi ve detaylar gerekli.
Bu rüyalar için de geçerlidir! Rüyayı yorumlamak için rüya ve içeriği hakkında olduğu kadar RÜYAYI GÖREN KİŞİ hakkında da mümkün olabildiğince detay bilmek gereklidir.
Örneğin Forumda bir kardeşimiz Zencefil hakkındaki rüyasını yorumlamamı istemiş.
Rüyanızda sadece zencefili görmüş olmanız nerdeyse hiç birşey ama HİÇ BİRŞEY ifade etmez o ruyadaki yaşanan olay mekan duygu his Rüyayı gören hakkında bazı bilgiler bilinmeli ki rüya en az hata ile tabir edilebilsin.
Mesela bir arkadaşım yazmış ki rüyamda Ay gördüm.
Siz akıllı bir insansınız. Bir düşünün kocaman 500 parçalık bir yap-boz bulmacadan sadece bir parcasını elinize verseler bulmacayı çözebilirmisiniz? imkansız!
Ay nerede ne halde ne şekilde ne surette gökte mi yerde mi parlak mı soluk mu dolunay mı hilal mi gündüz mü gece mi yıldızlı havada mı yıldızsız havada mı bulutlu mu bulutsuz mu batarken mi doğarken mi kendinizi mi ayda gördünüz ay tek parça halindemiydi bölünmüş olarak mı rüyayı gören olarak siz bayan mısınız? yoksa erkek mi? genç misiniz? yoksa yaşlı mı? evlimisiniz? yoksa bekar mı? mesleğiniz nedir? gibi yüzlerce detay rüyanın anlatmak istediği şeyi tamamen değiştirebilir.
Bu sebeple rüyalarınızın ve RÜYAYI GÖRENİN mümkün olan her detayını bilmemiz rüyanızı yorumlamak için ilk şarttır...
ruyaniz bilincalti mi?Bilinçaltımız, mıknatıs gibidir. Kendi inançlarını ,kendini inandirdiklarini olay ve hatiralari çeker.
O yuzden ruyanizi tam olarak bilmedigim icin yorumliyamiyorum..
Hayirli aksamlar..