• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstihare rüyası hakkında

vahi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm

İstihareye Allah rızası için niyet ettim namaz kılıp dua okudum. ve aynı gece rüya gördüm. Rüyamda yüzünü görmediğim biri beni izliyordu ve ben işyerinden ayrılmış bir arkadaşımı yolcu ediyordum. Arkadaşımın başında beyaz tülbent vardı ve ben arkadaşıma sarıldım yalnız sarılırken benim kollarımdaki renk kırmızıydı.

Ertesi akşam ise büyük türkiye haritası asılı gördüm haritanın içi parça parça kırmızıydı kenarları ise beyazdı.

Bir sonraki akşam da kazak almaya mağaza gibi bir yere gidiyorum Bana kırmızı kazak gösteriyorlar ve ben elimle kırmızı kazağı itiyorum ve çok sevdiğim renk olan mavi-mor tonlarında kazağı alıp açıyorum. Açtığım zaman ise kazağın alt kısmında beyazlıklar olduğunu görüyorum ve aynı gece annelerimizin yüzük olarak taktığı dörtgen şeklinde değerli taşları görüyorum. Bu taşlar aynı şekilde 3 adet kırmızı ve 5 adet yeşil değerli taşı görüyorum.

Bu rüyalarda çok farklı renkleri gördüğüm için çok da anlayamadım. İstihareye ben çok olaylı evlilik amacı ile tanıştırıldığım ama ortadaki tanıdık insanların farklı söylevleri yüzünden bir türlü evlilik yoluna gidemediğimiz kişiyi düşündüm. Bu kişi benim ile evlenmek için 3 defa haber göndermiş fakat bu haberler bizi tanıştıran teyze tarafından bize iletilmemiş ve karşıdaki kişi de bu durumda beni suçlamış ama benim haberim yoktu ve benim haberimin olmadığını da şu anda biliyor Ben de bu kişi ile gelecek olur mu, çünkü hala arada sözler var ben de Allahım hayırlı ise bana göster sen her şeyi bilen sin bana yol göster diyerek bu rüyalar ile bana yol göstermesini yüce Allah dan istedim.

Berat gecesinde de namaz kılıp dua okudum. Allaha dua ettim eğer Allahım böyle bir şey varsa bana evleneceğim kişiyi rüyamda görmeyi bana nasip et dedim. Sabah kalktım ama rüya görmediğimi hatırladım ve demek ki Allah böyle nasip etti dedim ama bir güç sanki bana biraz daha uyu dedi ve benden yatağa girio yattım 5-6 dakika da rüya gördüm. Rüyamda bir otobüse annem ablam ve ben bindik. Annemin bacaklarında yaşlılıktan dolayı sorun var bacağını çok fazla kaldıramaz hemen annem bu otobüse nasıl biner diye düşünürken annem bizden önce çok rahat problemsiz otobüse bindi. Otobüse binince ablama abla telefonumun şarjını uuttum ne olacak diyorum ablam da birinden bulursun dedi ve otobüs rüyası orda son buluyor
Sonra nasıl oldu bilemiyorum birden bu istihareye yattığım kişiye çok benzeyen sanki güneş de yanmış birini görüyorum ve bana iş hayatım ile ilgili bir şeyler söylüyor ama otobüs de değiliz ve yanımda da kimse yok.

Bu rüyalarımı yorumlarsanız çok sevinirim. Gerçekten kafam çok karıştı hiç hak etmediğim şeyler yaşadım ve Allahıma çok dua ettim Dilerim en hayırlısı olur iki taraf için de her şeyin hayırlısını Yüce Allah bize yaşatır.

Sevgilerle

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, rüyaniz hayr Olsun.Allah hayra çıkarsın inşalah.ALLAH(C.C) YÂR ve YARDIMCINIZ OLSUN .
Rüyalar kendi yaşantımıza ve ruhsal durumumuza göre çok kafamızın Karışık ,öfkeli, sinirli,çelişkiler duygusu varsa ,böyle karmaşık Karışık ve net olmayan rüyalar görebilir....

Bazende her şeyden kolay etkilenen ,hassas birisi olması da olabilir..Bu tip kopuk ,Karmakarışık rüyalar genelde haberci olmuyorlar..!!Gördüğünüz rüya hayrolsun.Kalbinizi ferah tutun.

Bu tip Rüyalar; gerçek yaşamınızda önemli bir hayat dersi öğrenme içinde olduğunuzu gösterir, kendinizi geliştirmek için bir şeyler yaptığınızı ancak bunların yetersiz olduğunu ve daha fazla çaba sarf etmek gerektiğini gösterir.
kişisel gelişim simgeler. Kendiniz hakkında yeni bir şeyler öğrendiğini ifade eder...sadece öğrenmek yetmez bildiklerini uygulamak da gerekli....

Bazende Beklenmedik müjdeli bir habere, çok arzu ettiğiniz konular için şartların henüz olgunlaşmadığına ve sabırlı olmanız gerektiğine, sabrınızın karşılığını alacağınıza, feraha ve güzel günlere delalet eder.

"büyük türkiye haritası asılı grdüm haritanın içi parça parça kırmızıydı kenarları ise beyazdı."

İş ,yada özel hayatınızda canınızı sıkacak bir takım olaylar,değişiklikler olacağını gösterir. Fakat kısa sürede işler yoluna girecektir manasını taşır.
hayat bir puzzle gibidir...doğru parçaları ,doğru zaman da zamanı gelince doğru yerlere kendiliğinden yerleşir zaten...

rüyada kazak görmek;
Kazak ile ilgili görülen rüyalar, kazağın fiziki durumu ve rengine göre yorumlanır.
Bazı durumlarda ise rüyada kazak görmek, kendinizle ilgili bir değişim sürecini ifade eder.
Genel manada rüyada görülen kazak temiz ve iyi durumdaysa, iyi ve olumlu olarak yorumlanır. Başarının habercisi olabilir.

Bunun aksi olarak rüyada görülen kazak, kirli, eski veya yıpranmış ise maddi veya manevi sıkıntıntılara işaret eder.

Rüyada kırmızı kazak görmek,;
gönül ilişkisi veya birisi ile bazı tartışmalar yaşayacağınız anlamına da gelir..
ama Siz Sorun değil Çözüm Üretmeye bakıyorsunuz...

Rüyada mavi kazak görmek;
aile hayatını simgeler, güzel günler geçireceğinize yorumlanır..

"mavi-mor tonlarında kazağı alıp açıyorum"
Hayatınızda henüz gerçekleşmiş ya da süregelmekte olan bir olayın neticesi olarak bir kişilik değişmesi yaşayacağınızı anlatır.Kazağın rengi bu değişimin kızgınlıktan mı, öfkeden mi yoksa sevgiden ve mutluluktan mı olduğunu anlatır.
Bu değişimin kısa süreli olmasının sebebi size yapılan bir davranışı haksız bularak haklılığı kanıtlama ihtiyacı duymak ve bilinçaltı korkularınızı temsil eder...

Rüyada otobüse binmek, Otobüste yolculuk yaptığını görmek;
bir iletişim sorununa dikkat çeker. gerçek yaşamınızda yanlış anlaşılma veya karşınızdakini yanlış anlama söylenen bir sözün aslı olmadığı halde bir karalama ya da iftira gibi algılanabileceğini ve bunun canınızı sıkacağını simgeler.

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye..selametle..
her şeyin hayırlısı.

vahi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumunuz için çok teşekkür ederim, dilerim her şeyin hayırlısı olur.

Sevgilerle

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım bende bir işim için istihareye yattım. Biraz farklı bir rüya gördüm, hayırdır inşallah.

Rüyamda bir hapishanedeyim ve sanırım Türkiye'de değildim ama pekte hapishaneye benzemiyor çünkü ev gibi bir yer ve benimle birlikte uzun boylu oldukça iri yapılılı kaslı kel bir adam var. Onunla birlikte sohbet ediyoruz üzerimizdeki tişörtler beyaz duvarlar beyaz neyse sohbet ederken ailesi ile alakalı bir sıkıntıdan bahsediyor sorun neydi tam hatırlamıyorum.

Ama çıkıp gidelim aileni görelim nasılsa döneriz diyorum, tamam diyor hastaneye gidiyoruz yeşil elbiseli doktorlar görüyorum bazılarının başında yeşil boneler. Yanımda ki adam ailesi ile görüşüp geliyor tekrar hapishane dediğim yere gidiyoruz.

Durum farkedilmiş biz döner dönmez 5 dakika sonra 2 tane polis geliyor siyah üniformalı bizimle konuşurlarken bir ambulans geliyor beyaz ve temiz ben koşarak polisleri dinlemeyip ambulansın önüne doğru koşuyorum. Ambulansta kumral bir bayan var yüzünü hatırlayamıyorum sanki tanıdığım önem verdiğim biri onunla konuşacakken uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Zaman akıp gidiyor ve biz çok şeyin farkına varmıyoruz Hayat olmayacak şeylere üzülüp vah etmekle ,deprasyona girmekle ,hayalerle geçiyor farkına varmıyoruz ...

Rüyaniz hayr Olsun.her istihareye itibar etmek de olmaz .Çünkü görülen rüya ve istiharenin Rahmanî mi, şeytanî mi yada günlük meşguliyeti gece dimağımıza aksettiren rüyamı olduğunu kestirmekte güçlük çekeriz...

Allah hayra çıkarsın inşalah.ALLAH(C.C) YÂR ve YARDIMCINIZ OLSUN .
Rüyada ambulans görmek;
acil iyileşme, sıkıntılı bir durumun kısa sürede sonuca bağlanmasına işaret eder.
içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için arayış içinde olduğunuzu gösterir.

işiniz için istihare yaptınız ya bu konuyu bir de ehline sorun diyecem de siz gidip kendi sorunu ile hemhal olana soruyorsunuz...Kelin ilacı olsa kendi başına sürer ...

Önce düşünün aklınızı da kullanın sonra taşının
Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,kalp iman ,mantık ve vicdan ile birlikte karar verin..İletişim kurun !!

"Ey Rabb'imiz! Bizi doğru yola hidayet ettikten sonra, kalplerimizi saptırıp döndürme." (Âl-i imran: 8)

isas

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün aleyküm. Ben de istihare ye yattım hiç bir şey göremiyorum neden olabilir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Selâmün aleyküm. Ben de istihare ye yattım hiç bir şey göremiyorum neden olabilir?

Ve aleykümselam,nedenini biz bilemeyiz ancak Rabbim bilir..bunun da muhakak bir hikmetti vardır.
duaa..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Tabirin için Allah razı olsun ablacım, anlattıklarını anladım yalnız bu konu da şöyle bir durum var ablacım. Ben yanlış yapmak istemediğim için istihare yolu ile hayırlı olur mu düşüncesi ile istihareye yattım. Yattığım hususta ise kalbim imanım vicdanım tamam diyor ama aklım ve mantığım hayır derken ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilemedim. Hakkımızda hayırlısı artık ablacım ne deyim başka Rabbim yanlış yapmaktan esirgesin inşallah...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm ablacım bugün istihare namazı kılıp yatmıştım bir rüya gördüm, Rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Ablacım rüyamda eski bir komşumuz var onların evine gitmişiz onların evinde bir terslik olmuş sanki ama sanki o terslik bizimle de alakalı gibi sabah bir anda çok yüksek sesle uyanınca tam hatırlayamıyorum. Ama sanki evlerini kundaklayanlar mı vardı yada etrafta rahatsız eden bir takım adamlar mı vardı hatırlayamıyorum.

Neyse onları ailemle evlerinden almaya gitmişiz evden alelacele çıkıyoruz, onlar sadece bir karı koca olmasına rağmen evden birde yüzünü hatırlayamadığım beyaz eşarplı bir bayan çıkıyor.

Sonra arabayla bizim eve geliyoruz ama şu anda oturduğumuzun bir üst katında oluyoruz, camdan gizlice bakıyorum dışarıda arabanın içinde belinde silahla bekleyen 4-5 kişi var. Bizim komşu abiyle konuşuyorum ne yapacağız diyorum, benim arabayla işe çıkmam lazım diyor evin bahçesinde yeşil minibüs var oda bizim buralarda minibüste çalışıyor.

Abi sen çıkma bugünde ben çıkarım siz evden çıkmayın dedim, konuşuyorduk sonra bir anda uyandım. Bu rüyanın tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm ,Rabbim hayırlara getirsin inşallah.
Dostum hakkında hayırlısı,
Bizim beklediğimiz değil nasibimizde olan gelir...

"yüzünü hatırlayamadığım beyaz eşarplı bir bayan çıkıyor. "
Allahu alem evlilik, nikah olarak yorumlanir..

"kalbim imanım vicdanım tamam diyor ama aklım ve mantığım hayır derken ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilemedim"
aklın ve mantığın neden hayır diyor bu konuyu bir araştırıp soruşturun...

Bir konuda karar verirken sadece duygularınız,kalbiniz ile değil akıl ,kalp iman ,mantık ve vicdan ile birlikte karar verin..İletişim kurun !!İnanın bunları yapmazsanız ,üzülen ,tek yanlız kalan siz olursunuz !!!Benden söylemesi......selametle..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Tabirin için Allah razı olsun ablacım...

Üst Alt