Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__I-İ__
İstihare rüyası yorumları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="LEYLİİ" data-source="post: 94721" data-attributes="member: 8986"><p><strong>istihare rüyalarım</strong></p><p></p><p>Hayırlı Ramazanlar hayırlı cumalar..İstiharemi hakkımda hayırlı olan kişiyi görmek için bir hafta boyunca yaptım. Yorumlarsanız çok sevinirim.</p><p>1. gün : sahurdan önce karışık hatırlamadığım ufak ufak şeyler gördüm. Sahurdan sonra ise bir gelinlikçideyim deniyorum üzerimde yeni sade temiz bir gelinlik var tam karşımda koltukta bir erkek oturuyor üzerinde buz mavisi kot pantolon ve gömlek var sakalı ve saçı koyu kumral ama yüzünü görmüyorum her yer aydınlık ışık. İki kere bu konuyu hocaya soralım diyor ama konuyu hatırlamıyorum maalesef..</p><p></p><p>2.gün sahurdan önce tam hatırlamadığım bir rüya vefat eden babaannemin evine gidiyorum ev bizim gibi yağmurlu hava işten dönüyormuşum hafifte ıslanmışım kapının hemen girişinde nedendir bilmem eski bir arkadaş beni bekliyor erkek bu arkadaş yüzüme bakıyor donuk benden bir şey bekler gibi ama ben sinirliyim havadan dolayı ve bir kedi yavrusu hatırlıyorum.Sahurdan sonra Allah ım açık hatırlayacağım şekilde göster diye dua ettikten sonra gördüğüm rüyada ise bir teknedeyim, şu yolcu teknelerinden. güvertede oturmuş duygusuz ifadesiz bir şekilde arkadaşlarımı bekliyorum üzerimde beyaz gömlek siyah pantolon var. tekne beyaz açık kısmı örten veranda beyaz. Arkadaşlarım geliyor ki bunlar nişanlı bir çift arkalarında biri daha var benden yüzünü gizliyor bakmaya çalışıyorum güneş gözümü alıyor. Arkadaş çekiliyor kenara eski erkek arkadaşımmış saklanan güverteye atlıyor üzerinde siyah kot ve tişört var. Ben görünce ayağa kalkıyorum hiddetleniyorum kolumdan tutup ileri çekmek istiyor. Kolumu çekiyor arkadaşlarıma kızıyorum. Nişanlı çiftten bayan olan o öyle değil diyor. Bu arada tekne kıyıdan yavaş yavaş ayrılmış oluyor. Sarılıyor bana bende ona sarılıyorum kızgınlığım geçiyor. Böyle kalalım diyorum. Üzerler bizi diyor yüzüme bakıyor tekrar sarılıyoruz.Bir zaman durmuş hissi veren görüntüyle ilerliyoruz..</p><p></p><p>4. gün sahurdan önce sürekli Enam suresi 103. ayet yazısını gördüm. sahurdan sonra ise kalabalık bir nişan törenine gidiyorum. Ev müstakil bir ev girişi geniş cam mekanlı ama ahşap olarak camları büyük ve beyaz perdeler var. Giriyoruz yanımda takım elbiseli uzu boylu biri var yüzünü görmüyorum arkadan görüyorum ama benim eşim gibi nişanlım gibi fortmantoda ayakkabı ve çantamı asmak için yer arıyorum ve buluyorum o ara iki ünlü kişiyi görüyorum biraz saçma belki ama Gönül Yazar ve Hatice Şendil i görüyorum. Ayakkabıları koyduktan sonra yanımdaki o kişi ayrılıyor. Muhtemelen erkekler kısmına gidiyor bende bayanların oraya gidiyorum kocaman bir odaya giriyorum.Hemen girişte bir masa kurulu yemek veriliyor. Masanın bir tarafında yaşça büyükçe teyzeler oturuyor üç dört kişi masanın başında nişanlanacak kız oturuyor ki benim arkadaşımmış.Teyzelerden bir tanesi küçük tombul bakır yaldızlı demli bir çay veriyor al iç diye. Tam aklımdan ama bu çok demli hem dudak payı nasıl fazla diye geçirirken nişan sahibi teyze öyle olmaz deyip taze bir çay vermek için bardağı istiyor diğer teyzeden. Bu arada nişanlanacak kıza annesi siz o konuyu konuşmadınız mı aranızda gidinde konuşun diyor erkek için. Kız gidiyor sonra bana sende git kızım sizde yanlarında olun diyor. Kalkıyorum gidiyorum peşinden o sıra elbisemin yeşil saten bir elbise olduğunu görüyorum.</p><p></p><p>6. gün ise gene hatırlamadığım bir rüya gördüm. Ama rüyada ikinci gün gördüğüm eski bir arkadaşım olan kişiyi gördüm ve sabah evet oydu diye çok net hatırlayarak gözlerimi açtım ve huzurluydum.</p><p> </p><p>Diğer günler karışık kesik kesik rüyalar gördüm.</p><p>Farkındayım uzunca rüyalar ama bunları Allah ım açık net uyandığımda hatırlayacağım rüyalar göster diye dua ettikten sonra gördüm. Yorumlarsanız çok memnun olurum.Allah razı olsun şimdiden..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LEYLİİ, post: 94721, member: 8986"] [b]istihare rüyalarım[/b] Hayırlı Ramazanlar hayırlı cumalar..İstiharemi hakkımda hayırlı olan kişiyi görmek için bir hafta boyunca yaptım. Yorumlarsanız çok sevinirim. 1. gün : sahurdan önce karışık hatırlamadığım ufak ufak şeyler gördüm. Sahurdan sonra ise bir gelinlikçideyim deniyorum üzerimde yeni sade temiz bir gelinlik var tam karşımda koltukta bir erkek oturuyor üzerinde buz mavisi kot pantolon ve gömlek var sakalı ve saçı koyu kumral ama yüzünü görmüyorum her yer aydınlık ışık. İki kere bu konuyu hocaya soralım diyor ama konuyu hatırlamıyorum maalesef.. 2.gün sahurdan önce tam hatırlamadığım bir rüya vefat eden babaannemin evine gidiyorum ev bizim gibi yağmurlu hava işten dönüyormuşum hafifte ıslanmışım kapının hemen girişinde nedendir bilmem eski bir arkadaş beni bekliyor erkek bu arkadaş yüzüme bakıyor donuk benden bir şey bekler gibi ama ben sinirliyim havadan dolayı ve bir kedi yavrusu hatırlıyorum.Sahurdan sonra Allah ım açık hatırlayacağım şekilde göster diye dua ettikten sonra gördüğüm rüyada ise bir teknedeyim, şu yolcu teknelerinden. güvertede oturmuş duygusuz ifadesiz bir şekilde arkadaşlarımı bekliyorum üzerimde beyaz gömlek siyah pantolon var. tekne beyaz açık kısmı örten veranda beyaz. Arkadaşlarım geliyor ki bunlar nişanlı bir çift arkalarında biri daha var benden yüzünü gizliyor bakmaya çalışıyorum güneş gözümü alıyor. Arkadaş çekiliyor kenara eski erkek arkadaşımmış saklanan güverteye atlıyor üzerinde siyah kot ve tişört var. Ben görünce ayağa kalkıyorum hiddetleniyorum kolumdan tutup ileri çekmek istiyor. Kolumu çekiyor arkadaşlarıma kızıyorum. Nişanlı çiftten bayan olan o öyle değil diyor. Bu arada tekne kıyıdan yavaş yavaş ayrılmış oluyor. Sarılıyor bana bende ona sarılıyorum kızgınlığım geçiyor. Böyle kalalım diyorum. Üzerler bizi diyor yüzüme bakıyor tekrar sarılıyoruz.Bir zaman durmuş hissi veren görüntüyle ilerliyoruz.. 4. gün sahurdan önce sürekli Enam suresi 103. ayet yazısını gördüm. sahurdan sonra ise kalabalık bir nişan törenine gidiyorum. Ev müstakil bir ev girişi geniş cam mekanlı ama ahşap olarak camları büyük ve beyaz perdeler var. Giriyoruz yanımda takım elbiseli uzu boylu biri var yüzünü görmüyorum arkadan görüyorum ama benim eşim gibi nişanlım gibi fortmantoda ayakkabı ve çantamı asmak için yer arıyorum ve buluyorum o ara iki ünlü kişiyi görüyorum biraz saçma belki ama Gönül Yazar ve Hatice Şendil i görüyorum. Ayakkabıları koyduktan sonra yanımdaki o kişi ayrılıyor. Muhtemelen erkekler kısmına gidiyor bende bayanların oraya gidiyorum kocaman bir odaya giriyorum.Hemen girişte bir masa kurulu yemek veriliyor. Masanın bir tarafında yaşça büyükçe teyzeler oturuyor üç dört kişi masanın başında nişanlanacak kız oturuyor ki benim arkadaşımmış.Teyzelerden bir tanesi küçük tombul bakır yaldızlı demli bir çay veriyor al iç diye. Tam aklımdan ama bu çok demli hem dudak payı nasıl fazla diye geçirirken nişan sahibi teyze öyle olmaz deyip taze bir çay vermek için bardağı istiyor diğer teyzeden. Bu arada nişanlanacak kıza annesi siz o konuyu konuşmadınız mı aranızda gidinde konuşun diyor erkek için. Kız gidiyor sonra bana sende git kızım sizde yanlarında olun diyor. Kalkıyorum gidiyorum peşinden o sıra elbisemin yeşil saten bir elbise olduğunu görüyorum. 6. gün ise gene hatırlamadığım bir rüya gördüm. Ama rüyada ikinci gün gördüğüm eski bir arkadaşım olan kişiyi gördüm ve sabah evet oydu diye çok net hatırlayarak gözlerimi açtım ve huzurluydum. Diğer günler karışık kesik kesik rüyalar gördüm. Farkındayım uzunca rüyalar ama bunları Allah ım açık net uyandığımda hatırlayacağım rüyalar göster diye dua ettikten sonra gördüm. Yorumlarsanız çok memnun olurum.Allah razı olsun şimdiden.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
İslami Rüya Tabirleri
__I-İ__
İstihare rüyası yorumları
Alt