• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

İstiharede beyaz sandalye görmek

sevgi_99

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstiharede beyaz sandalye görmek yorumu.
Selamün aleyküm, ben günde 5 vakit namazını kılan birisiyim. Çok dua ettim bu niyetim için, çok ağladım dün de istihareye yattım istediğim hedeflediğim şeyin hayırlı olup olmadığını öğrenmek için. Rüyamda annem, ablam, ben boş bir alandayız orda askerler var çalışma yapıyorlar, bizde koşuyoruz. Ben eşarp takmışım, namazlık eşyalar giymişim önden koşuyorum arkada da ablamla annem var. Önümde engeller var onları aşıp yolun sonuna geliyorum yolun sonunda da 2 tane beyaz sandalye var ben birine oturuyordum birde ablam, annem, babam ve ben arabayla ormanlık alanın içinden geçiyorduk niyetlendiğim şey hayırlı mı şimdiden teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam ,Allah dua ve namazlarımızı kabul etsin kardeşim ,Rüyaniz Hayr Olsun.
Rüyaniz,Allah'ın izni ile Önündeki engeller var onları aşıp,hayra selamette mutluluğa ereceğinize yorumlanır..

Rüyada sandalye görmek;
makam ve rütbeye ,bazen de bir işe başlamadan önce oturup düşünmeniz gerektiğine dair bir uyarıdır veya sadece dinlenmeye olan ihtiyacınızı ifade eder.

Rüyada sandalyede oturmak;
Bekar bir kadın için, makam sahibi birisiyle evlililik, çalışan kadın için mevkisinin yükselmesi anlamına gelir. işarettir.
niyetlendiğin şey hayırlı mıdır, değil midir bunu sadece Zamanın Sahibi Allah cc. bilir..

İstiharede beyaz sandalye görmek;
ZAMAN;Zamanda ,zamansızlığı fark edebilmek... Zaman en iyi hakim, hüküm,ve Hekim Herşeyi ayan beyan gösterendir.
RABB'im gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin...

Üst Alt