• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

istiharede darlık hissetmek

hukukcuadayı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
İstihare rüyasında darlık hissetmek ne anlama gelir?
Selamünaleyküm. Ben bir hukuk fakültesi öğrencisiyim; ikinci sınıfa geçtim ve iki üniversiteye yatay geçiş başvurusunda bulundum her ikisine de kabul edildim. Aslında ikisi de çok güzel okullar ancak gerçekten tam bir kararsızlık içerisinde kaldım ve beynim durma noktasına geldi. Artık kesin bir karar verip kayıt yaptırman gerekiyor. Ben de bir tanesi için hayırlı mı değil mi niyetiyle istihare namazı kıldım ve henüz uykuya dalmamışken -hani o geçiş aşaması vardır ya- bu sırada kalbime bir sıkıntı bir darlık çöktüğünü hissettim ve bir kırmızı renk gördüm ama bu rengi somut bir şey üzerinde değil adeta soyut bir şekilde sadece net bir şekilde kırmızılık diye ifade edbileceğim bir durumda gördüm. Anlayacağınız rüya içerisinde değil uykuya dalarken yarı bilinçli olarak gördüm. Uykum esnasında ise net rüyalar değil kesik kesik ve şuan tam ifade edemeyeceğim parçalar gördüm ve huzursuz bir şekilde yine kasvetle uykudan uyandım . Bana yardımcı olmaya çalışırsanız çok mutlu olacağım zira benim için önemli bir karar. Şimdiden Allah razı olsun. Selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Allah cc. yar ve yardımcınız Olsun..
hakkınızda hayırlı olanı versin..HER ŞEYİN HAYIRLISI...
Hayatımızda ki olayların gidişatı bize nereye gitmek yada ne yapmamız gerekli olduğunu gösterecek Ya Hu..

Hiç bir şey için kendini paralamaya, yıpratmayı ,panik atak olmaya,deprasyona girmeye değmez..
su akar yolunu bulur...
Bu süreçte insanlar yaptıkları ve söyledikleri ile kendi rollerini belirlerler. Sorumluluklarını kuşanırlar.
Ve sonuçta takdir gerçekleşir..

İster isyan halinde olalım ister sabır ve tevekkül doğrultusunda bekliyor olalım her şey yine olacağına varır. Kim ne derse desin kim ne yaparsa yapsın olacak aynıdır. Biz sadece bize verilen imtihan karşısında ne yaptığımızı belirleriz....

hakkımızda hayırlısını isteyelim. Zaten yapabileceğimiz başka bir şey de yoktur.HER ŞEY OLACAĞINA VARIR…

Olumsuz düşünmek,stresse deprasyona girek,Sana hiçbir şey katmaz...! Yüreğini ferah tut, sadece Her şey için hayırlısını dile.Zaten her şey olacağına varır...

Her zaman şöyle dua ederim: Ya rabbi gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle.Böyle olunca herşey olacağı en güzel yere varır bi-iznillah...

istiharede darlık hissetmek ;
rüya içerisinde değil uykuya dalarken yarı bilinçli olarak gördüm
bu bir istiharede görülen darlık değil bu sizin ruh ,psikolojik haliniz..kendinize gelin durumu aklı selim ,sakin olarak tekrardan bir kavrayın muhasebesini yapın bir ehline bilene sorun...

Hangisi size ve ailenize, kişiliğinize, cebinize uygun ise onu seçersiniz ...yoksa telaş halinde hem kendinize hem de karariniza zarar verirsiniz...Olayları ve insanları, gözünüzde fazla büyütmeyin..yoksa kendinize olan güveninizi ve kendinizi kaybedebilirsiniz...
selametle...

acilangul1

Üst Alt