• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

istiharede eşini görmek

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm bu gun istihareye yattim ilk defa ruya gordum. Esimle 1aydir ayriyiz nerdeyse butun ipler koptu. Esimle sonumuz var mi, birlesebilecek miyiz birlesirsek bu evlilik hayirli olacakmi diye niyet ettim. Esim kalp hastasi yapay kalp tasiyor, vucuduna kabloyla bagli bir canta ile. Rüyamda bi cenaze evine gidiyoruz sanirim cok kalabalik ev. Cikarken camdan bakip evin duvarlarinin koyu mavi oldugu dikkatimi cekiyor. Yuruyorum esim yanimda vucuduna bagli kablonun ayagina dolastigini gosterip anlatiyor bana. Bak yürüyemiyorum kablo ayagima bi takilsa kopar diye. Sonra ordan uzaklasip kardesimin mavi bi renk arabayla geldigini görüyorum ve cok hosuma gidiyor arabaya hayran kaliyorum. Bu arada cevrenin yine cok kalabalik oldugunu fark ediyorum. Akrabalar, yabancilar cok karisik bi kalabalik vardi yollarda.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği,İçimdeki Fırtınaları dindir.
Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL VER.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh Güç ve kuvvet ancak yüce
ve büyük Allahın cc.yardımıyla olur. ..

Rüyada eşini görmek ;
İçinizde yavaş yavaş kabaran, dışarı şiddetli kızgınlık,kırgınlık yansıyan Bilinçaltı bir rüya..olabilir bazen de reel hayatta eşinizle aranızda kimi sorunlar olduğunu ve bunu karşılıklı konuşarak çözmeni gerektiğini temsil ederken ilk adımı sizin atmanızın yararlı olacağını simgeler.

Bazen hayatı akışına bırakmak gerekir,Yaprakları, Suyu, Mevsimleri, Olayları, İnsanları ve kendini...Ve bekleyip görmek gerekir sonuçları. .
ve sadece Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler deyip razı olmak gerekir!! çaresi de yok beklemekten başka elinden gelen tek şey dua..
yoksa deprasyona girip hem kendine hem de sevdiklerine uzun vaadede zarar verebilirsin...

bazen öyle çok yorulursun ki bir süre dinlenmen gerekir.. o sürede hayatı akışına bırakırsın.. işte bazen o sürede hayatında olumlu değişiklikler olur
bu moladan sonra işlerin daha da kolaylaşır..
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir ki Su akıp yolunu bulsun diye...

her işte bir hayır vardır diye hala eşiniz olan insanı Allah 'a havale ve emanet ederek Hayat yolunuza devam edin.yoksa kafayı yiyeceksiniz...kendinize gelin kendinize..Bu da Geçer Ya-Hu Ya Hayy cc.
Selametle

esra yıldırım

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum hayirli geceler.
Sizden gelen rüyalarimin yorumlariyla aydinlaniyorum. Rabbim razi olsun. Ben yapay kalp tasiyan biriyle severek evlendim ve istemeye istemeye ayrildik. 3 ay surdu evliligimiz, bosandik bitti. Hala anlam veremiyorum neden bitirdi, niye yapti bunu bize. Ama hayirlisi böyleymis demekten baska bisey diyemiyorum artik.

Dün gece teyzemin kizi kuzenim, abla seni rüyamda gördüm dedi, anlatti rüyasini. Benim de icimi inanilmaz bi huzursuzluk aldi, size anlatmak istedim. Teyzemin evindeymisiz, teyze kizi ben ve teyzem, birde masmavi gözlü sarısın bir kiz cocugu varmis. Kuzenimle teyzem o cocugu ayrildigim esimin beni takip etmesi icin göndermis. Kuzenim de benim anlamam icin cocuga sorular soruyormus ama cocuk hic konusmuyormus.Sonra kuzenimle asagiya indim, bahcede etrafta her yerde hiristiyanlarin hac degil ama farkli kolyeleri vardi, onlari toparliyordum acele acele dedi. Heryere kolyeler gömmüsler, kuzenim de esra ablam gelecek bunlarin üzerinden gececek diye toplamis, kollarim doldu ama bir sürüydü diyor. Sonra o cocugun yanina kızgın bir sekilde ciktim ve hesap sordum, sen kimsin ne yapmaya calisiyorsunuz, sen okula gidiyormusun, hangi okula gidiyorsun demis ve cocuk kafasini bir hışımla pencereden dışarı cıkardı, dışarda kabir vardi. Kabirin üzerindeki yazilari okuyordu dedi. Bu ruyanin tabirini sizin güzel yüreginizden istiyorum, saygilarimla allaha emanet olun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Allahım, bize, bana Sekîne huzur ver..Aklımı sakinleştirerek kalbimi dinlendir...
Sinirlerim ve kaslarımdaki gerginliği,İçimdeki Fırtınaları dindir.
Allahım, Bana değiştirebileceğim şeyleri değiştirmek için CESARET,
Değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmek için SABIR,
İkisi arasındaki farkı bilmek için AKIL VER.
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâh Güç ve kuvvet ancak yüce
ve büyük Allahın cc.yardımıyla olur. ..

Rüyalar genel olarak gören kişiye göre yorumlanmaktadır her rüya sahibine aittir..Her Duyduğuna İnanma..Her Duyduğuna bak kim söylüyor ve niyetti ne dost mu yoksa sadece sorun mu yaratmak istiyor.. selametle..

Üst Alt