itiraf ediyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
b-395441-parlak_kırmızı_gül.gif

Ahh nefsim..yine beni de sevdiklerimi de acittin....
Sema da karanlik bir gece de parlayan bir yıldız vardi...
Öylece yaşıyor ve uçsuz bucaksız göklerde deli divane dolaşıyordu...
Rabbine Teslim olmak istiyordu.. ama sonunu getiremiyordu..
ayni AY gibi gel gitler arasında boğuşup duruyordu..Bazen mehtabi nuru ile göz kamaştırıyor..
bazen de inceldikçe inceliyor sonra kaybolup tekrar geri geliyordu...
Böylece gökyüzündeki gizemli dansına devam ediyor arada bir kendini kaybediyordu..
düzenim huzurum yok ordan oraya savruluyorum diye Alemlerin Rabbine siginmayi..ogreniyordu..
daha cook genc..toy..ve cahil idi..ne aradigini bir bulabilseydi..
İçi öfke ve huzursuzluk doluydu. Ne verilse bir türlü tatmin olamıyordu...
Sevmek, sevilmek, mutlu olmak istiyordu. Ama bir türlü aradığını bulamıyordu...
Kalbi o kadar karışıktı ki her önüne çıkanı beklediği sanıp ona sımsıkı sarılıyordu..
Günler günleri, aylar ayları kovalıyor, yıllar hızla geçiyordu. Karanlık boşlukta öylece aranıp duruyordu...
en kotusu kendisi ile dürüst olamiyordu..
Bilirsiniz dürüst olmak çok güzeldir. Ama bundan da güzelini söyleyeyim mi size?
insanin Yaradanina karsi.. Kendine karşı dürüst olup ve aynaya bakabilmektir..
Aynaya baktığınızda gerçek yüzünüzü görmek, ne kadar korkutucudur...

Ancak yiğit kişi, kendisinin hakikatini görmeye dayanabilir. Elbette bu iş öyle kolay değildir...
Ne zaman kendime dürüst oldum, kendimi kandırmadan ne zaman teraziye çıktım işte o zaman ölçülerimin gerçek değerlerini öğrendim
ve bir gun..ihlas..ve samimiyetle..yolu Dünya’ya düştü...

İşte orada kalbinin her köşesini aydınlatan nuru gördü..Nur`un ala Nur... hep kendimi aradim..ve halen
hep bir arayis icindeyim...agla..:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ümitler mutlaka kapının arkasında ve cesaretle kapıyı açmak ve o ümidi davet edelim...

BEDİR MUHAMMED ALİ

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Hak bende demek . Yahut her zerrede idrak makamında seyrü sülük etmek . Yanmak yada insanın his alemindeki halleri veya duyguları kelam ile ifade etmek insanın hakikatına çare değil.sana allah ile vuslatında senin azalarının sana merhamet edebilmesi için . Senin o azaların kime ait olduğunu idrak ettiğinde imanın ve inandığın peygamberin şahidin olacaktır. Bu seni kurtarırmı hayır kurtarmaz sen beden arzına dayanarak yaşamanın hakikat olduğunu düşünüyosun. Halbuki arşın temsilcisi rahman. Ademe tecelli olduğunda arzın temsilcisi rahim havvaya tecelli olduğunda batın olan . Kuvvet , kudreti , hıdayet , ve bereket zair ve batin ilimlerin zuhuratı o adem ve havvadan zuhur edecektir. Burdaki sırrın kuvvette hz adem , kudrette hz havva, hıdayette allahın ehadiyesi, berekette ise vahdetden allahın nasıl bir nizamı alem içinde bir damla suyun nura dönüştüne şahid oluruz allah alimdir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Allah RAZI olsun mubarek haal gonul dilime ne kadar da guzel hakikat inci ve gercekleri yazmissiniz.. aynen katiliyorum...
inancimi hamd olsun yasiyan bir insan olarak dahi arada bir buhrana girmekte daralmaktatim..
ne yapsam neyim olsa hic fark etmiyor hep birseyler bir yanim eksik iste bunun arayisi icindeyim...
belkide aradiklarim Rahman arsu alem kapının arkasında fakat bu kapiyi aralamaya cesarettim yok..
ya bu hak ve hakikati kaldiramasam diye kendimi mi kandiriyorum yoksa seytan mi vesvese veriyor anlamadim gitti...

"Hak bende demek . Yahut her zerrede idrak makamında seyrü sülük etmek Yanmak yada insanın his alemindeki halleri veya duyguları kelam ile ifade etmek insanın hakikatına çare değil...

sana Allah ile vuslatında senin azalarının sana merhamet edebilmesi için . Senin o azaların kime ait olduğunu idrak ettiğinde imanın ve inandığın peygamberin şahidin olacaktır.

Bu seni kurtarırmı hayır kurtarmaz sen beden arzına dayanarak yaşamanın hakikat olduğunu düşünüyosun. Halbuki arşın temsilcisi rahman...
Ademe tecelli olduğunda arzın temsilcisi rahim havvaya tecelli olduğunda batın olan . Kuvvet , kudreti , hıdayet , ve bereket zair ve batin ilimlerin zuhuratı o adem ve havvadan zuhur edecektir..."
Allahu ekber...

Üst Alt