Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
itiraf ediyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 44033" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah</span><span style="color: black"> RAZI olsun mubarek haal gonul dilime ne kadar da guzel hakikat inci ve gercekleri yazmissiniz.. aynen katiliyorum...</span></p><p><span style="color: black">inancimi hamd olsun yasiyan bir insan olarak dahi arada bir buhrana girmekte daralmaktatim..</span></p><p><span style="color: black">ne yapsam neyim olsa hic fark etmiyor hep birseyler bir yanim eksik iste bunun arayisi icindeyim...</span></p><p><span style="color: black">belkide aradiklarim Rahman arsu alem kapının arkasında fakat bu kapiyi aralamaya cesarettim yok..</span></p><p><span style="color: black">ya bu hak ve hakikati kaldiramasam diye kendimi mi kandiriyorum yoksa seytan mi vesvese veriyor anlamadim gitti...</span></p><p></p><p><span style="color: black">"Hak bende demek . Yahut her zerrede idrak makamında seyrü sülük etmek Yanmak yada insanın his alemindeki halleri veya duyguları kelam ile ifade etmek insanın hakikatına çare değil...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">sana Allah ile vuslatında senin azalarının sana merhamet edebilmesi için . Senin o azaların kime ait olduğunu idrak ettiğinde imanın ve inandığın peygamberin şahidin olacaktır. </span></p><p> </p><p><span style="color: black">Bu seni kurtarırmı hayır kurtarmaz sen beden arzına dayanarak yaşamanın hakikat olduğunu düşünüyosun. Halbuki arşın temsilcisi rahman...</span></p><p><span style="color: black">Ademe tecelli olduğunda arzın temsilcisi rahim havvaya tecelli olduğunda batın olan . Kuvvet , kudreti , hıdayet , ve bereket zair ve batin ilimlerin zuhuratı o adem ve havvadan zuhur edecektir..."</span></p><p><span style="color: black">Allahu ekber...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 44033, member: 1049"] [COLOR=black]Allah[/COLOR][COLOR=black] RAZI olsun mubarek haal gonul dilime ne kadar da guzel hakikat inci ve gercekleri yazmissiniz.. aynen katiliyorum...[/COLOR] [COLOR=black]inancimi hamd olsun yasiyan bir insan olarak dahi arada bir buhrana girmekte daralmaktatim..[/COLOR] [COLOR=black]ne yapsam neyim olsa hic fark etmiyor hep birseyler bir yanim eksik iste bunun arayisi icindeyim...[/COLOR] [COLOR=black]belkide aradiklarim Rahman arsu alem kapının arkasında fakat bu kapiyi aralamaya cesarettim yok..[/COLOR] [COLOR=black]ya bu hak ve hakikati kaldiramasam diye kendimi mi kandiriyorum yoksa seytan mi vesvese veriyor anlamadim gitti...[/COLOR] [COLOR=black]"Hak bende demek . Yahut her zerrede idrak makamında seyrü sülük etmek Yanmak yada insanın his alemindeki halleri veya duyguları kelam ile ifade etmek insanın hakikatına çare değil...[/COLOR] [COLOR=black]sana Allah ile vuslatında senin azalarının sana merhamet edebilmesi için . Senin o azaların kime ait olduğunu idrak ettiğinde imanın ve inandığın peygamberin şahidin olacaktır. [/COLOR] [COLOR=black]Bu seni kurtarırmı hayır kurtarmaz sen beden arzına dayanarak yaşamanın hakikat olduğunu düşünüyosun. Halbuki arşın temsilcisi rahman...[/COLOR] [COLOR=black]Ademe tecelli olduğunda arzın temsilcisi rahim havvaya tecelli olduğunda batın olan . Kuvvet , kudreti , hıdayet , ve bereket zair ve batin ilimlerin zuhuratı o adem ve havvadan zuhur edecektir..."[/COLOR] [COLOR=black]Allahu ekber...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
itiraf ediyorum
Alt