Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Kadının Başörtüsü ve Örtüsü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="(((__meftun__)))" data-source="post: 22085" data-attributes="member: 1120"><p><strong><u>Kadının Başörtüsü ve Örtüsü hakkında</u></strong>; Kadınların iki türlü elbiseleri olduğunu kitaplarımızdan anlamaktayız.</p><p>Kadınlar evlerinde hemcinsleri ve helalleriyle otururken giydikleri elbiseler kadınların iç elbiselerini ifade ediyor...</p><p>Kadınlar evlerinden sokağa, caddeye ve çevreye çıktıklarında giydikleri elbiseler de dış elbiseleri olarak ifade ediliyor...</p><p>Mesela...</p><p><u>Başörtü</u>..</p><p>Abiye ya da... Pardesü... Çarşaf... vs...</p><p></p><p>Burada şöyle bir soru sormak istiyorum ve bilginize başvurmak istiyorum...</p><p></p><p>Örtü yani dış örtünün tamamı kadının güzelliğini gizlemek, örtmek ve kapatmak için midir..?</p><p>Yoksa,</p><p><u>Dış örtünün</u> tamamı kadında var olan güzelliği daha da güzel ve cazip kılmak ve etrafa arzetmek için midir?</p><p></p><p>Bugünkü tesettür koleksiyonları (modeller) kadının güzellğini örten cinsten midir yoksa daha da cazip ve güzel kılan cinsten midir...?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="(((__meftun__))), post: 22085, member: 1120"] [B][U]Kadının Başörtüsü ve Örtüsü hakkında[/U][/B]; Kadınların iki türlü elbiseleri olduğunu kitaplarımızdan anlamaktayız. Kadınlar evlerinde hemcinsleri ve helalleriyle otururken giydikleri elbiseler kadınların iç elbiselerini ifade ediyor... Kadınlar evlerinden sokağa, caddeye ve çevreye çıktıklarında giydikleri elbiseler de dış elbiseleri olarak ifade ediliyor... Mesela... [U]Başörtü[/U].. Abiye ya da... Pardesü... Çarşaf... vs... Burada şöyle bir soru sormak istiyorum ve bilginize başvurmak istiyorum... Örtü yani dış örtünün tamamı kadının güzelliğini gizlemek, örtmek ve kapatmak için midir..? Yoksa, [U]Dış örtünün[/U] tamamı kadında var olan güzelliği daha da güzel ve cazip kılmak ve etrafa arzetmek için midir? Bugünkü tesettür koleksiyonları (modeller) kadının güzellğini örten cinsten midir yoksa daha da cazip ve güzel kılan cinsten midir...? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Kadının Başörtüsü ve Örtüsü
Alt