Kafam çok karışık

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm gönül sızım abla nasılsınız?

Malum benim sıkıntımı biliyorsunuz abim ile görüştüm aksilik çıkmaz ise bu ay sonu yurtdışına gidiyorum eşim ile de konuyu paylaştım önce memnun oldu bende sende evine dön üç günlük dünya gitmeden oğlumuz ile beraber vakit geçirelim dedim önce tamam dedi 2 güne kadar gelicem evime dedi sonra tekrar karar değiştirdi sen git ben ondan sonra gelicem demeye başladı neden diye sorduğumda kimsenin kafası karışmasın sen benim için bittin demeye başladı artık kafam ve kalbim o kadar yoruldu ki bunu anlatamam benim her zaman hayatımda ya evet vardır yada hayır hem benim için bittin diyor hem eve döneceğim annemle yaşayacak geçen zaman da düşüneceğim diyor ben artık bu işin içinden çıkamıyorum 1 hafta öncesine kadar herşey güzellikle olsun diyordu şimdi tekrar en başa döndü anlıyacağın abla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim biliyorum kafaniz cok karisik..
Dun Sizin ruyanizi yorumlar iken ne yazmistim hatirliyormusunuz..
Dikkat edin SABRINIZ ile imtihan ediliyorsunuz diye..
Birakin istediginiyapsin.. cunku O Sizin ona karsi cikmaniz icin ve onun ile tartismaniz icin ugrasiyor..
cunku cook KIRGIN..yani kisisel ALMAYIN.. kadinlar KIZINCA, KIRILINCA akil dengeleri de boyle bozulabiliyor..
Siz her istedigini Yapin.. bir gun o yaptiklarindan usanip kendi kendine kizacaktir!!
Ama Siz onu kizdirirsaniz kendini hakli gorecektir.. bu da KIRGIN Kadin psikolojisidir!!
ins Vesile, sebepler ile kaderinize boyun egin Allah a Teslim olun !Ve onunuze acilan kapilara girin..
bu ay sonu yurtdışına gidiyorsunuz Hayirli olsun.. herseyin bir sebebi Hikmetti vardir..
o da sizi bir sureligine kaybetsin erkek cocugunun babasiz yetistirmeyi anya yi konyayi gorsun..
Kafaniz, kalbiniz, karismasin musterih olun.. Kader kendi oyununu birak oynasin.. Okadetin SahibineTeslim olun ve maddi, manevi, ruhsal Sagliginiza dikkat ederek SABRINIZ ile imtihan edildiginizi UNUTMAYIN..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Esinizin de ayni zaman da Seytanin , ofkenin elinde Oyuncak olmus.. Rabbim Onu bu Gaflet uykusiundan uyandirsin ins..
Cokca Dua edin.. Herseyin HAYIRLISI kardesim..
Hayirli Cumalar..

digeryarım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
kafam çok karışık

Merhabalar
Kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı bilemiyorum bir yardıma bir fikre ihtiyacım olduğu için buraya yazmak istedim ben işin içinden çıkamadım.
Benimkisi gönül işi ben 22 sevdiğim insan da 23 yaşında biz birbirimizi seviyoruz ve daha öncede görüşüyorduk sonra benim ailem kötü bir şekilde öğrendi bu durumu ve ben onların rızası yok diye bıraktım görüşmeyi, 6 ay konuşmadık ilk defa bana geçen hafta mesaj attı, bir kaç gün konuştuk bir meseleden dolayı tartıştık ve tekrar konuşmamaya başladık. Ben onu seviyorum ama ailem onunla görüşmeme iyi bakmıyorlar bugün evlenelim desek askerliği yok onu bahane ederler, o da şuan gidemez özel sektörde çalışıyor. Belki şu an giderse işinden olur ne ailemi karşıma almak istiyorum ne de onu kaybetmek istiyorum nereden tutsam elimde kalıyor.
Kendi kendime zamana bırakma kararı aldım zaten biz birbirimize yazılmış isek birleşiriz diyorum bir taraftan da bir şeyler yapmam lazım yoksa kaybedicem onu diyorum, çünkü seviyorum onu başkasıyla olursam mutsuz olurum gibi geliyor.
Ne yapmalıyım bilmiyorum o da beni severken zamana bırakmak doğru mu sizce?

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
"Kendi kendime zamana bırakma kararı aldım zaten biz birbirimize yazılmış isek birleşiriz diyorum"

Doğru düşünüyorsun, biraz zaman ver; hem kendine, hem ailene, hem ona!

Kaderinde varsa olur, acele etme! böyle aceleye gelen, anlık verilen kararlar icinden cıkılmaz duruma sokuyor insanı!

"o da beni severken zamana bırakmak doğru mu sizce?"

En mantıklısı bu, çünkü zaten seviyorsa bekler seni.

Üst Alt