Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kafam çok karışık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ozankv" data-source="post: 63545" data-attributes="member: 3423"><p>selamün aleyküm gönül sızım abla nasılsınız?</p><p></p><p>Malum benim sıkıntımı biliyorsunuz abim ile görüştüm aksilik çıkmaz ise bu ay sonu yurtdışına gidiyorum eşim ile de konuyu paylaştım önce memnun oldu bende sende evine dön üç günlük dünya gitmeden oğlumuz ile beraber vakit geçirelim dedim önce tamam dedi 2 güne kadar gelicem evime dedi sonra tekrar karar değiştirdi sen git ben ondan sonra gelicem demeye başladı neden diye sorduğumda kimsenin kafası karışmasın sen benim için bittin demeye başladı artık kafam ve kalbim o kadar yoruldu ki bunu anlatamam benim her zaman hayatımda ya evet vardır yada hayır hem benim için bittin diyor hem eve döneceğim annemle yaşayacak geçen zaman da düşüneceğim diyor ben artık bu işin içinden çıkamıyorum 1 hafta öncesine kadar herşey güzellikle olsun diyordu şimdi tekrar en başa döndü anlıyacağın abla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozankv, post: 63545, member: 3423"] selamün aleyküm gönül sızım abla nasılsınız? Malum benim sıkıntımı biliyorsunuz abim ile görüştüm aksilik çıkmaz ise bu ay sonu yurtdışına gidiyorum eşim ile de konuyu paylaştım önce memnun oldu bende sende evine dön üç günlük dünya gitmeden oğlumuz ile beraber vakit geçirelim dedim önce tamam dedi 2 güne kadar gelicem evime dedi sonra tekrar karar değiştirdi sen git ben ondan sonra gelicem demeye başladı neden diye sorduğumda kimsenin kafası karışmasın sen benim için bittin demeye başladı artık kafam ve kalbim o kadar yoruldu ki bunu anlatamam benim her zaman hayatımda ya evet vardır yada hayır hem benim için bittin diyor hem eve döneceğim annemle yaşayacak geçen zaman da düşüneceğim diyor ben artık bu işin içinden çıkamıyorum 1 hafta öncesine kadar herşey güzellikle olsun diyordu şimdi tekrar en başa döndü anlıyacağın abla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kafam çok karışık
Alt