Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kafam çok karışık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="digeryarım" data-source="post: 98903" data-attributes="member: 9331"><p><strong>kafam çok karışık</strong></p><p></p><p>Merhabalar</p><p>Kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı bilemiyorum bir yardıma bir fikre ihtiyacım olduğu için buraya yazmak istedim ben işin içinden çıkamadım.</p><p>Benimkisi gönül işi ben 22 sevdiğim insan da 23 yaşında biz birbirimizi seviyoruz ve daha öncede görüşüyorduk sonra benim ailem kötü bir şekilde öğrendi bu durumu ve ben onların rızası yok diye bıraktım görüşmeyi, 6 ay konuşmadık ilk defa bana geçen hafta mesaj attı, bir kaç gün konuştuk bir meseleden dolayı tartıştık ve tekrar konuşmamaya başladık. Ben onu seviyorum ama ailem onunla görüşmeme iyi bakmıyorlar bugün evlenelim desek askerliği yok onu bahane ederler, o da şuan gidemez özel sektörde çalışıyor. Belki şu an giderse işinden olur ne ailemi karşıma almak istiyorum ne de onu kaybetmek istiyorum nereden tutsam elimde kalıyor. </p><p>Kendi kendime zamana bırakma kararı aldım zaten biz birbirimize yazılmış isek birleşiriz diyorum bir taraftan da bir şeyler yapmam lazım yoksa kaybedicem onu diyorum, çünkü seviyorum onu başkasıyla olursam mutsuz olurum gibi geliyor. </p><p>Ne yapmalıyım bilmiyorum o da beni severken zamana bırakmak doğru mu sizce?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="digeryarım, post: 98903, member: 9331"] [b]kafam çok karışık[/b] Merhabalar Kafam o kadar karıştı ki ne yapacağımı bilemiyorum bir yardıma bir fikre ihtiyacım olduğu için buraya yazmak istedim ben işin içinden çıkamadım. Benimkisi gönül işi ben 22 sevdiğim insan da 23 yaşında biz birbirimizi seviyoruz ve daha öncede görüşüyorduk sonra benim ailem kötü bir şekilde öğrendi bu durumu ve ben onların rızası yok diye bıraktım görüşmeyi, 6 ay konuşmadık ilk defa bana geçen hafta mesaj attı, bir kaç gün konuştuk bir meseleden dolayı tartıştık ve tekrar konuşmamaya başladık. Ben onu seviyorum ama ailem onunla görüşmeme iyi bakmıyorlar bugün evlenelim desek askerliği yok onu bahane ederler, o da şuan gidemez özel sektörde çalışıyor. Belki şu an giderse işinden olur ne ailemi karşıma almak istiyorum ne de onu kaybetmek istiyorum nereden tutsam elimde kalıyor. Kendi kendime zamana bırakma kararı aldım zaten biz birbirimize yazılmış isek birleşiriz diyorum bir taraftan da bir şeyler yapmam lazım yoksa kaybedicem onu diyorum, çünkü seviyorum onu başkasıyla olursam mutsuz olurum gibi geliyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum o da beni severken zamana bırakmak doğru mu sizce? [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Gönülden Gönüle Dertleşelim
Kafam çok karışık
Alt