• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Kafaya konan ari

achsokey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,
Ben ruyamda kalabalik bir ortamdaymisim kafama siyah bir ari konuyor bende ariyi alip elime insanlara gosteriyorum sonra serbest birakiyorum ucup gidiyor. Daha sonra disardan iceriye aksam vakti beyaz bir guvercin ucarak iceri geliyor ve biri bakalim nereye konacak derken kus benim kafama konuyor bende elime alacakken biri yine bana birak dokunma diyor kus ucup gidiyor ayni ruyada yine disardan bir ari geliyor yanliz bu sefer arinin ustunde pembe bir kiyafet var ve gelip kafama konuyor sacimi cekiyor ama beni biraz rahatsiz ediyor fakat bende korkup kacmasin diye dokunmuyorum o sekilde uyandim. Sizce bu ruya ne anlama geliyor? yorumlarsaniz cok sevinirim. Beyaz kus icin iyi seyler soyleniyor fakat ariyi bilmiyorum ve arinin uzerindeki pempe kiyafet cok ilgimi cekti. Simdiden Allah razi olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
guvercinbkb.jpg

Aleykum Selam
Hayirdir insallah..Arının başa ya da ele konması yöneticiliğe,
Siyah arı: Küçük bir üzüntüye işarettir.
Rüyanız şu anda bazı İç hesaplaşmalar, öz analizler veya iki durum arasında muhasebe yapmak durumunda olduğunuzu simgelemektedir.
Bu durum genellikle kendine güvensizlik, duygusal karasizlik, yaşamda bilinmeyen değişiklikleri işaret eder.

Fakat ins.hayal dahi edemeyeceğiniz bazı güzel gelişmeler olacağınız müjdelemektedir gördüğünüz rüya.

Rüyada beyaz kuş görmek ;Kuş adamın kendi amelidir. Bazen de bilinmeyen kuş öğüt ve nasihattir.
Rüyada gördüğü kuş beyaz ve güzelse onun ameli de güzeldir. Yahut hayırlı bir haberle ona bir kimse gelir.

Pembe kiyafetli Arı görmek İş ve özel
Ailenizle mutlu bir hayat sizi bekliyor demektir...Her seyin en iyisini Rabbim bilir ve Hayirlisini versin insallah..

Beden evlerinizin bacaları gönüldür,orda hangi muhabbeteyseniz onun kokusu halinize ve kelamlarınıza siner...
Selamet ile Hayra kalin...

Üst Alt