Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kalbime seyahat ettim bugün
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 46364" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Kalbime seyahat ettim bugün,</span></p><p><span style="color: black">Beni kapıda karşıladı.Sordu sual etti.</span></p><p><span style="color: black">Daha önce hiç fark etmemiştim.</span></p><p><span style="color: black">Sımsıcaktı kalbim, yumuşacıktı içi,</span></p><p><span style="color: black">"Aklın karışıkken bana uğra" dedi.</span></p><p><span style="color: black">"Ben söylerim sana gerçeği"</span></p><p><span style="color: black">Aklımın bilmediğini bilirmiş kalbim,</span></p><p><span style="color: black">Duygularıyla sezermiş herşeyi.</span></p><p><span style="color: black">"Kalp susarsa görmezmiş gözler"</span></p><p><span style="color: black">Kalbim söyledi.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Gezerken fark ettim kalbimi,</span></p><p><span style="color: black">Acılar biriktirmişim içinde,</span></p><p><span style="color: black">Yarım kalan mutluluklar,</span></p><p><span style="color: black">ofke,kin ve nefret biriktirmisim..</span></p><p><span style="color: black">Üzüldüm haline,</span></p><p><span style="color: black">Kalbimin içinde, kendi kendime.</span></p><p><span style="color: black">Teselli etti beni.</span></p><p><span style="color: black">"Üzülme" dedi çocukluğumu gösterdi,</span></p><p><span style="color: black">Sevdiklerimi, hayallerimi anımsattı.</span></p><p><span style="color: black">Umutlar yeşertti hiç yoktan.</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Gülümsetti beni, onu ne kadar üzdüğümü unutarak.</span></p><p><span style="color: black">Aslında kalabalıktı kalbim,</span></p><p><span style="color: black">Kocamanmış meğer.</span></p><p><span style="color: black">"Daha da çok sev" dedi bana,</span></p><p><span style="color: black">"Yeter ki sen sev…</span></p><p><span style="color: black">insanlardan ve insanliktan umudunu kesme dedi..</span></p><p><span style="color: black">Yaradilanlari Yaradan dan oturu hatalari ile</span></p><p><span style="color: black">sadece Sev Dedi..</span></p><p><span style="color: black">Alinti..</span></p><p></p><p><span style="color: black">Gezerken fark ettim kalbimi, </span></p><p><span style="color: black">Acılar biriktirmişim içinde, </span></p><p><span style="color: black">Yarım kalan mutluluklar, </span></p><p><span style="color: black">ofke,kin ve nefret biriktirmisim..</span></p><p><span style="color: black">Üzüldüm haline, </span></p><p><span style="color: black">Kalbimin içinde, kendi kendime. </span></p><p><span style="color: black">Teselli etti beni. </span></p><p><span style="color: black">"Üzülme" dedi çocukluğumu gösterdi, </span></p><p><span style="color: black">Sevdiklerimi, hayallerimi anımsattı. </span></p><p><span style="color: black">Umutlar yeşertti hiç yoktan. </span></p><p></p><p><span style="color: black">Gülümsetti beni, onu ne kadar üzdüğümü unutarak. </span></p><p><span style="color: black">Aslında kalabalıktı kalbim, </span></p><p><span style="color: black">Kocamanmış meğer. </span></p><p><span style="color: black">"Daha da çok sev" dedi bana, </span></p><p><span style="color: black">"Yeter ki sen sev…</span></p><p><span style="color: black">insanlardan ve insanliktan umudunu kesme dedi..</span></p><p><span style="color: black">Yaradilanlari Yaradan dan oturu hatalari ile </span></p><p><span style="color: black">sadece Sev Dedi..</span></p><p><span style="color: black">Alinti..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 46364, member: 1049"] [COLOR=black]Kalbime seyahat ettim bugün, Beni kapıda karşıladı.Sordu sual etti. Daha önce hiç fark etmemiştim. Sımsıcaktı kalbim, yumuşacıktı içi, "Aklın karışıkken bana uğra" dedi. "Ben söylerim sana gerçeği" Aklımın bilmediğini bilirmiş kalbim, Duygularıyla sezermiş herşeyi. "Kalp susarsa görmezmiş gözler" Kalbim söyledi. Gezerken fark ettim kalbimi, Acılar biriktirmişim içinde, Yarım kalan mutluluklar, ofke,kin ve nefret biriktirmisim.. Üzüldüm haline, Kalbimin içinde, kendi kendime. Teselli etti beni. "Üzülme" dedi çocukluğumu gösterdi, Sevdiklerimi, hayallerimi anımsattı. Umutlar yeşertti hiç yoktan. Gülümsetti beni, onu ne kadar üzdüğümü unutarak. Aslında kalabalıktı kalbim, Kocamanmış meğer. "Daha da çok sev" dedi bana, "Yeter ki sen sev… insanlardan ve insanliktan umudunu kesme dedi.. Yaradilanlari Yaradan dan oturu hatalari ile sadece Sev Dedi.. Alinti..[/COLOR] [COLOR=black]Gezerken fark ettim kalbimi, [/COLOR] [COLOR=black]Acılar biriktirmişim içinde, [/COLOR] [COLOR=black]Yarım kalan mutluluklar, [/COLOR] [COLOR=black]ofke,kin ve nefret biriktirmisim..[/COLOR] [COLOR=black]Üzüldüm haline, [/COLOR] [COLOR=black]Kalbimin içinde, kendi kendime. [/COLOR] [COLOR=black]Teselli etti beni. [/COLOR] [COLOR=black]"Üzülme" dedi çocukluğumu gösterdi, [/COLOR] [COLOR=black]Sevdiklerimi, hayallerimi anımsattı. [/COLOR] [COLOR=black]Umutlar yeşertti hiç yoktan. [/COLOR] [COLOR=black]Gülümsetti beni, onu ne kadar üzdüğümü unutarak. [/COLOR] [COLOR=black]Aslında kalabalıktı kalbim, [/COLOR] [COLOR=black]Kocamanmış meğer. [/COLOR] [COLOR=black]"Daha da çok sev" dedi bana, [/COLOR] [COLOR=black]"Yeter ki sen sev…[/COLOR] [COLOR=black]insanlardan ve insanliktan umudunu kesme dedi..[/COLOR] [COLOR=black]Yaradilanlari Yaradan dan oturu hatalari ile [/COLOR] [COLOR=black]sadece Sev Dedi..[/COLOR] [COLOR=black]Alinti..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Kalbime seyahat ettim bugün
Alt