Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Karım zina etti, yakaladım, affetmek istiyorum, zorlanıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 98933" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Bizler bu kadının, Allah katında tövbe edip etmediğini nerden biliyoruz Sinelerin özündekilerini yalnızca Allah bilir,biz bilemeyiz...</span></p><p><span style="color: Black">Tevbe, pişman olmak ve bir daha tekrarlamamaktır. Bu iki şey gerçekleştikten sonra ayrıntılara takılmanın yararı yoktur. . Geçmişi irdeleyip durmayalım.Geçmişi sadece üzerine bir şey inşaa edecekseniz geri getirin..yoksa Allah kerim deyip hayat yolumuza kaldığımız yerden devam edelim...kazananlarda ,kaybedenlerde ,kendilerine ettiler...</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">bir kimsesiz çocuğu evladlık aldığımda neden aldın diye sordular bilmiyorum dedim sadece kalbimde bu kararın doğru olduğunu hissetim doğru olanı yaptığımı tüm kalbim ile en ufak bir tereddüt duymadan biliyor ve inanıyordum...bazen ona, buna bizim yaptığımız ,verdiğimiz kararlar anlamsız gelebilir ama her insanın içinde bir ben daha var O tamam der ve kabulenir inanırsa gerisi hep faso fiso..İşte Bütün Mesele Bu kararın ile huzur bulmak..! Doğru karar verdiğini hissetmek her şey yerli yerinde olmak yerinde oturmak ......</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 98933, member: 1049"] [COLOR="Black"]Bizler bu kadının, Allah katında tövbe edip etmediğini nerden biliyoruz Sinelerin özündekilerini yalnızca Allah bilir,biz bilemeyiz... Tevbe, pişman olmak ve bir daha tekrarlamamaktır. Bu iki şey gerçekleştikten sonra ayrıntılara takılmanın yararı yoktur. . Geçmişi irdeleyip durmayalım.Geçmişi sadece üzerine bir şey inşaa edecekseniz geri getirin..yoksa Allah kerim deyip hayat yolumuza kaldığımız yerden devam edelim...kazananlarda ,kaybedenlerde ,kendilerine ettiler... bir kimsesiz çocuğu evladlık aldığımda neden aldın diye sordular bilmiyorum dedim sadece kalbimde bu kararın doğru olduğunu hissetim doğru olanı yaptığımı tüm kalbim ile en ufak bir tereddüt duymadan biliyor ve inanıyordum...bazen ona, buna bizim yaptığımız ,verdiğimiz kararlar anlamsız gelebilir ama her insanın içinde bir ben daha var O tamam der ve kabulenir inanırsa gerisi hep faso fiso..İşte Bütün Mesele Bu kararın ile huzur bulmak..! Doğru karar verdiğini hissetmek her şey yerli yerinde olmak yerinde oturmak ......[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Karım zina etti, yakaladım, affetmek istiyorum, zorlanıyorum
Alt